Ajutați ma! m-am gândit în ultimele ore numai la sinucidere

24-06-2018
CristiSVX
Nu este medic/terapeut
CristiSVX
Bună seara, am 17 ani, și sunt din București, sunt extrem de trist, m-am gândit în ultimele ore numai la sinucidere, când ies din casa și sunt multe persoane în jurul meu sunt extrem de anxios, mai iau uneori diazepam pentru a putea socializa, dar, asta este temporar, fericirea pentru mine parca nici nu exista, în totdeauna ne dorim ce nu putem avea, chiar dacă sunt lucruri simple precum afecțiune și dragoste, nu mai suport aceasta viata. Simt ca nimeni nu ma poate ajuta. Ce naiba sa fac, am avut una dintre cele mai trist zile din viata mea, urăsc sa socializez, sa ies din casa, pentru ca as fii și singurul trist care nu cunoște pe nimeni când merge la un eveniment sau concert, afecțiunea și dragostea nu pot fi înlocuite de nici un drog.
7 comentarii
0
24-06-2018, ora 00:21
CristiSVX
Nu este medic/terapeut
CristiSVX
parca viata nu mai are nici un rost...
As vrea sa mor în clipa aceasta
1
24-06-2018, ora 07:14
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Tristetea e data de o biochimie disfunctionala a neurotransmitatorilor din creier. Mergeti la psihiatru sa va dea un tratament si la un psiholog pentru psihoterapie. O sa vedeti ca va veti reveni.
Eu m-am luptat de multe ori cu depresia in viata si asa mi-am revenit. Mi-au trecut si gandurile de sinucidere.
2
24-06-2018, ora 09:05
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
La 17 ani orice problemă ai, se poate rezolva. Important este să știi să o gestionezi și să-ți activezi resursele pentru a o depăși. Viața e frumoasă, chiar dacă uneori mai avem și dezamăgiri. De-abia după ce reușești să depășești o situație dificilă îți dai seama că ai devenit mai puternic și câștigi încredere că vei face față și în viitor.
Pentru că ești din București, îți ofer o evaluare psihologică gratuită, în urma căreia vei decide ce faci mai departe.
1
24-06-2018, ora 09:06
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Salut
Nu te speria toți avem stări bine ne și proaste mergi te rog la medic cat de repede poți ideile suicidare nu sunt bune.Va trece cu tratament
Caută te rog pe Dr Zavoianu Mathilda sau un psihiatru de copii pt ca ai 17 ani
Succes
1
24-06-2018, ora 10:16
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Omul e trist fiindca e introvertit si nu are prieteni, nu fiindca are o "biochimie disfunctionala a neurotransmitatorilor din creier"...
0
26-06-2018, ora 14:05
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Poti cere sprijin si la telefonul 0800 801 200, al Aliantei de Preventie a Suicidului
0
17-07-2018, ora 23:49
Cristi199
Nu este medic/terapeut
Cristi199
Diazapem nu este cel mai bun antidpresiv la varsta ta si nici un bun anxiolitic pe termen lung. Data viitoare cand il mai iei, cheama salvarea, poate ti l injecteaza cei de pe salvare, are un efect mai puternic pe termen scurt.
Discuta cu un psiholog ca tot esti la scoala sau mergi la pedopsihiatru, doar esti asigurat! Fericirea nu consta doar intr-un mediator chimic, ci in mai multi da ai sa razi, drogurile legale te pot ajuta sa o gasesti si aici ma refer la cele recomandate de specialisti, nu la tampeniile de se vand pe la magazin.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul