Ajutor - Gingia s-a inflamat si am dureri sacaitoare chiar cu nurofen si antibiotic

27-02-2019
Ana mica
Nu este medic/terapeut
Ana mica
Cu ocazia scoaterii nervului unui incisiv lateral mi-a fost introdus un con de gutaperca pe un canal fals. Se poate resorbi sau trebuie neaparat sa dau lucrarea jos si sa umble iar la dinte. Gingia s-a inflamat si am dureri sacaitoare chiar cu nurofen si antibiotic. As putea sa trimit o radiografie pt o parere? Multumesc anticipat.
3 comentarii
1
27-02-2019, ora 17:21
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua. Cand s-a facut tratamentul? Puteti uploada radiografia aici pe forum sau puteti trimite pe evrikadentbucuresti@gmail.com.
1
28-02-2019, ora 14:09
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna ziua,
Daca tratamentul de canal este gresit trebuie refacut nu este indicat sa stati asa deoarece nu se va vindeca de la sine.
0
06-03-2019, ora 20:29
Ana mica
Nu este medic/terapeut
Ana mica
Mulțumesc frumos de raspunsuri! Intre timp am facut o radiografie 3d, mi s-a spus ca tratamentul de canal a fost efectuat corect, doar ca s-a depășit puțin canalul cu un material ce se va resorbi... iar durerea era din cauza lucrarii dentare prea înalte... s-a șlefuit putin si acum nu mai doare. Doar ca acum am dureri cu un molar care are nervul scos de vreo 3 ani si nu mi-a facut probleme pana acum. Sa fie tot din cauza lucrării dentare? Mentionez ca i-am facut de curand alta coronița.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul