De 20 ani caut solutia ! Doamnelor, va rog un sfat, o parere. | Forumul Medical ROmedic

De 20 ani caut solutia ! Doamnelor, va rog un sfat, o parere.

24-10-2021
MAXIMUM
Nu este medic/terapeut
MAXIMUM
Buna dimineata.

Abia mi-am facut contul aici, venind de pe Google. Doamnelor, am o mare dilema. Sunt de 20 ani casatorit, familie faina, copii, toate bune.

Insa sufar ca un caine, ca nu o pot lamuri pe sotia mea sa avem o viata sexuala mai activa.

Arat bine, ea la fel, ai zice ca suntem ideali. Degeaba insa... m a masturbez de 2 ori cel putin pe saptamama, asta ca sa nu incep sa sun la escorte sau sa ma combin cu alte fete/femei. Desi... as reusi daca as vrea.

Nu a avut initiativa niciodata ! Nu a inceput un act sexual niciodata. Nu m a sarutat din initiativa niciodata.

Eu ador sexul. Iubesc sa fac oral. Ea niciodata. Cu greu tare... hai, hai ca mi a facut de 3, 4 ori in 20 ani de casatorie. E cumplit. Imi vine sa ma urc pe pereti. Despre anal nu pot vorbi. Desi mie imi place penetrarea. E adorabil sa faci totul cu sotia ta, pentru ca o iubesti.

Si acum de exemplu imi vine sa ma masturbez pe ciuda si de suparare si sa termin pe ea, sa o trezesc din somn. Dar... mi e jena...

Mai devreme m a mangaiat putin apoi a adormit. Asta s a intamplat acum 2 ore. Eu de atunci tot caut pe net solutii, asa am dat de site asta.

La femei nu ma duc, exclus. Dar nu e sigur...100%... ca de dau de una care sa nu fie bagata in seama de sot... imaginati-va !

Cineva mi-a spus sa o ignor un timp. Sa nu am nici o initiativa. Dar eu sunt hiperexcitabil. Ma excita si cand citesc pe aici pe site asta.


Va cer un sfat, un gand, o parere.
Va rog sa ma iertati daca acest mesaj va ofenseaza, dar mi-am descris pur si simplu starea.
2 comentarii
0
24-10-2021, ora 16:06
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
"Eu ador sexul. Iubesc sa fac oral. Ea niciodata. Cu greu tare... hai, hai ca mi a facut de 3, 4 ori in 20 ani de casatorie. E cumplit. Imi vine sa ma urc pe pereti. Despre anal nu pot vorbi. Desi mie imi place penetrarea. E adorabil sa faci totul cu sotia ta, pentru ca o iubesti."





Nu mai cauta solutia, sa-ti raspunda doamnele o parere. Ai o femeie f inteligenta si ocupata cu activitatea de mama, sotiesi, casa si nu-ti raspunde la toate fanteziile tale sexuale.Mai citeste si tu despre sexualitatea femeilor. Imagineaza-ti ca doamna ar sta toata ziua de sex cu tine (oricum), cam de 3-4-ori si atunci sa vezi ce ai mai spune. De unde sti tu ca sotiei ii place sexul oral si anal, sigur il detesta. Un om normal nu poate fi de acord cu asa ceva dupa 20 de ani de casnicie, cit ai iubi-o tu, eu iti spun din experienta de peste 45 de ani de casnicie fericita. Alceva... tu pe la 45-50 de ani o sa fi un om terminat in ritmul asta de framintare , ce te faci dupa 65 cind mai vrei sa traiesti ? Eu o apreciez iar tu sa fi mindreu ca ai asa femeie la casa ta. Sunt multe de spus dar ajunge.
1
24-10-2021, ora 17:27
MAXIMUM
Nu este medic/terapeut
MAXIMUM
Buna ziua.

In primul rand va multumesc pentru mesajul scris. Desi l-am recitit de cateva ori, am inteles asa. E o femeie inteligenta, preocupata de casa, familie. Asa este va dau dreptate. Este si frumoasa sa stiti.

Insa nu ati inteles cred, postarea mea anterioara. Ati luat un fragment din context si l-ati explicat, spun eu destul de eronat.

Familia cuprinde tot cercul si porneste din pat si tot aici se si opreste. De asta sunt dezamagit. Intelegeti ?!?

Ok, am dorinte sexuale mult mai profunde si nelimitate. Nu e normal sa le impartasesc cu sotia mea ? Nu e normal sa ni le satisfacem impreuna ?

Nu-mi raspundeti. Sunt convins 100% ca nici nu va intereseaza subiectul acesta, nici nu aveti o solutie si nici nu intelegeti.

Cu stima.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Apetitul sexual scade de două ori mai mult la femei decât la bărbaÈ›i, în relaÈ›iile pe termen lung
  •