Grabire menstruatie

18-08-2016
Ruxandra05
Nu este medic/terapeut
Ruxandra05
Buna ziua,

As dori sa aflu o metoda mai eficienta ptr a-mi grabi menstruatia. In 7 zile voi pleca in concediu si sunt deja in ziua 33 a ciclului si nu am menstruatie inca. In mod normal imi vine la maxim 32 de zile, insa luna aceasta am calatorit o distanta mare, si am avut multe simptome legate de diferenta de fus orar, si stiu ca imi poate afecta si ciclul menstrual. De 3 zile am incercat diferite metode ptr a grabi menstruatia: vitamina C in doze mai mari, aprox 3000 mg pe zi, ceai de ghimbir, azi am.luat si aspirina si ceai de busuiocul cerbilor, pentru ca am citit ca poate avea acest efect. Maine ar fi ultima.zi in care ar putea sa imi vina menstruatia si sa nu imi afecteze vacanta. Am citit ceva si de orgametril, ca ar ajuta in mai multe feluri.
As dori va rog sfaturi, alte metode pe care le-as putea folosi urgent.am.platit mult ptr vacanta asta, o astept de luni bune si nu as vrea sa o stric!!
2 comentarii
0
19-08-2016, ora 10:02
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

intarzierea sau grabirea menstruatiei provocate afecteaza intreg sistemul hormonal, recomandarea medicala este sa va lasati organismul sa functioneze asa cum are el nevoie; aceste fluctuatii provocate pot avea repercursiuni mai tarziu cand veti dori sa aveti o menstruatie regulata iar organismul nu va mai sti cand si cum sa procedeze

O zi excelenta,
Echipa Medicala Marie Stopes
0
19-10-2021, ora 17:33
Helpme2
Nu este medic/terapeut
Helpme2
Buna ziua! Nu mi-a mai venit menstruatia de aproximativ 3 luni! Nu sunt însărcinată si am sindromul ovarelor polichistice.. nu pot ajunge la medic caci sunt plecată in strainatate! Ce tratamente de acasa sau pastile mi-ati recomanda ca sa imi provoace menstruatia!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Amenoreea - lipsa menstruației
  • Dismenoreea - durerea în timpul scurgerilor menstruale
  • Întârzierea ciclului menstrual
  • Menopauza
  • Menarha - prima menstruatie
  • Calmează durerile menstruale acasă
  • Menstruația peste sarcină
  •