Sex anal neprotejat - Ajutor

10-08-2019
Senne
Nu este medic/terapeut
Senne
Buna ziua. Am 19 ani si acum 5-6 zile am avut primul contact sexual cu prietenul meu. Dintr-o joaca in alta, am ajuns la penetrare anala. Tin sa mentionez ca NU am avut niciodata parte de penetrare vaginala, partea aceea este neatinsa. Prietenul meu a ejaculat in anus, apoi s-a retras. Stateam asezata pe burta, corpul putin ridicat in sus. Dupa ejaculare, mi-am schimbat imediat pozitia, revenind in fund, putin din sperma s-a si scurs pe cearceaf. Apoi, am facut dus amandoi, aproximativ in 3 minute, unde a mai incercat o penetrare, dar l-am oprit, pentru ca aveam o senzatie inconfortabila. Intrebarea mea, sunt sanse ca din acea sperma sa se fi scurs in vagin? Astept sa-mi vina menstruatia, deci nu mai sunt in acea perioada fertila. Exista vreo posibilitate de sarcina in conditiile date, chiar daca sunt virgina si foarte foarte aproape de menstruatie? Ipotetic vorbind, daca se instaleaza o sarcina inainte de menstruatie, aceasta intarzie, sau vine normal si ma poate deruta? Luni mi-a fost foarte frig la picioare pentru cateva ore, iar imediat marti am avut usoare intepaturi in zona inghinala dreapta si putin si stanga. Sa fie de la o posibila raceala, sau are legatura cu acel sex anal neprotejat? Va rog mult!
1 comentarii
0
02-07-2022, ora 19:21
romicademetriu
Nu este medic/terapeut
romicademetriu
Sexul anal se face întotdeauna cu o lubrifiere adecvată și protejat cu prezervativ pentru a se evita infectarea cu diferite boli și pătrunderea spermei în vagin. Și eu fac sex anal cu soția și ne place la amândoi.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sexul anal
  •