Cabinete în Timis

Cabinetul va ofera consultatii si stabilirea tratamentului adecvat,pentru o gama larga de afectiuni endocrinologice (bolile glandei tiroide, paratiroide, glandei hipofiza si glandelor suprarenale), patologia sanului, evaluarea hormonala a ovarelor si testicului, evauarea nivelului mineralelor din organism etc.

Timisoara, str. CALEA ARADULUI NR 24
0735775336

Chirurgia modernă a sanului si abordarea tumorilor maligne prin tehnici de chirurgie conservatoare, biopsie de ganglion santinela, punctie-biopsie ghidata ecografic, marcaje tip harpon sau clip intratumoral/ perilezional.

Timisoara, Home Medical Ulpia Traiana 2
0723716085
Marinescu Andreea - Cabinet individual de Psihologie

Sunt Andreea si impreună vom explora problemele tale și vom găsi soluții prin care viața ta să redevină armonioasă și echilibrată. Confidențialitatea stă la baza unei relații terapeutice. Ea asigură încrederea și siguranța necesare discutării și dezvăluirii unor aspecte foarte personale. Subiectele discutate, infor...

Timisoara, Str. Capitan Damsescu 40
0770938821
Ajutați-vă pacienții să vă găsească mai ușor în listă solicitând o poziție preferențială. Detalii aici >
Markovits Ioana Laura - Cabinet Individual de Psihologie

Psiholog cu formare în psihoterapie familială sistemică și în formare în psihoterapie integrativă, educator parental atestat Cercul Siguranței, membru in Colegiul Psihologilor din 2014. Îmi doresc să fiu un ghid în drumul spre ”mai bine” în călătoria vieții tale. Dacă simți că pot să te ajut, te aștept cu drag! ...

10% reducere prin ROmedic
Timisoara, Str. Rapsodiei nr. 1
0730508028
Medical On Group

Medical On Group este o reţea internaţională de clinici cu peste 120 de filiale in numeroase ţări din întreaga lume si 14 filiale în cele mai importante orase din Romania. Medical On Group Timișoara si-a inceput activitatea medicală in anul 1998.

Timisoara, B-dul Simion Barnutiu nr 7 et.1
0256302589
Medici's

MedLife Medici's (Timișoara): Academica - bul.Circumvalațiunii 8-10 et.1; ArztHaus - str.Sibiu 8; Clinics & Baby - str.Paciurea 5; Dumbrăvița - str.Petofi Sandor 23; Iulius Town - UBC 0 etaj 1 (din iulie 2023); Laborix - bul.Circumvalațiunii 8-10 et.2.

Timișoara, Academica - bul.Circumvalațiunii 8-10; ArztHaus - str.Sibiu 8; Clinics - Paciurea 5; Dumbrăvița - str.Petofi Sandor 23; Iulius Town - UBC 0 etaj 1 (din iulie 2023).
0356 911
Mihai Cristina - Cabinet de Stomatologie - Prismatic Dent

Cu o experiență de peste 15 ani, suntem cei care reușim să vă îmbunătațim considerabil înfățișarea, sănătatea și calitatea vieții. Încredere în sine, un aspect mai atrăgător, o mai mare încredere în valoarea personală, acestea sunt lucrurile minunate pe care noi vi le putem oferi!

Timisoara, Ale. Martir Istvan Andrei, nr.10, bl. 62, sc. C, ap. 2
0722336800
Munteanu Carmen - Cabinet Individual de Psihologie

Psiholog clinician autonom si psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania. Imi propun ameliorarea suferintei umane, pe care persoana sau persoanele o aduc in cabinet. Interventiile se pot adresa atat individului, familiei sau cuplului fiind alese cu grija in functie de particularitatea situatiei.

Timisoara, Str Zurobara nr 13 ap 4
0741166000
Olariu Med

CLINICA OLARIU MED este o clinică multidisciplinară care se adresează pacienților cu afecțiuni variate, oferind servicii medicale eficiente la cele mai înalte standarde de calitate.

Timisoara, Pța. Petru Rareș nr. 1
0740384798

Medic cu experienta de 25 ani in medicina interna, cardiologie preventiva si recuperare cardiovasculara.

10% reducere prin ROmedic
Timisoara, Policlinica Circumvalatiunii str. Teiului 7
0744820982
Popescu Silvia - Cabinet de Psihiatrie pediatrica

GRATUIT - Consultații de Psihiatrie Pediatrică şi Ședințe de Consiliere / PsihoTerapie. Formare profesională în Timişoara - Clinica de Neuro-Psihiatrie Infantilă (Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii "Louis Țurcanu") şi în Cluj-Napoca - Clinica de Psihiatrie Pediatrică şi Toxicomanie

Timisoara, Strada Lacului nr 20 B, apart 1, parter, interfon 01
0720195894
RD Profil Consult

Scopul nostru este de a realiza o legătură esenţială între necesităţile specifice fiecărui client şi cea mai bună ofertă existentă în acel moment.

Timisoara, Str. C. Brancoveanu, nr 74
0256454500
Rosu Carmen Alina - Cabinet individual de psihologie

Psiholog clinician autonom, psihoterapeut, master in psihologie clinica si psihoterapie, cu formare in psihoterapie pozitiva, analiza tranzactionala..Membru al World Association for Positive and Transcultural Psychoterapy,Wiesbaden,Germania,membru al Asociatiei de Psihoterapie Pozitiva, APP Cluj.

Timisoara, str. Divizia 9 Cavalerie nr. 2 A etaj V
0748092032
SB Clinique

Clinica noastră se concentrează pe diagnosticul și tratamentul afecțiunilor medicale ale adulţilor dar și copiilor. Vă așteptăm într-un mediu plăcut, prietenos, cu oameni înţelegători și în același timp adevăraţi profesioniști, cu o înaltă ţinută morală. Condiţiile oferite sunt special gândite pentru o bună experienţă....

Timisoara, Str Romulus, Nr 46
0356178178
Schiffer Ingrid - Cabinet de Psihologie

Aici găsiți servicii complete de psihoterapie în limbile română, germană şi engleză: psihoterapie individuală adulţi, autocunoaştere şi dezvoltare personală, hipnoză clinică, tehnici de relaxare, EMDR - o terapie validată științific pentru vindecarea simptomelor legate de stres și traume emoționale.

Timișoara, Str. Dimitrie Cantemir nr. 1 / Piața Libertății nr. 4, ap. 20
0728042470
Slovenski Med

Retea de cabinete private, cu specialitati: Cardiologie, Alergologie, Endocrinologie, Nutritie si Chirurgie Vasculara

Timisoara, str Uranus nr 29
0770573090

Cu totii ne dorim sa ne cunoastem mai bine, sa dam sens existentei noastre si sa depasim cu succes momente dificile din viata noastra. Toate acestea pot fi realizate cu usurinta atunci cand avem pe cineva aproape, care sa ne ghideze. In sedintele de psihoterapie deschidem noi usi spre redescoperirea de sine.

Timisoara, Strada Ep. Augustin Pacha, nr. 1
0723342456
Stoicănescu Oana Miruna - Cabinet de Neurologie Pediatrică

Neurologia pediatrică are ca scop depistarea, diagnosticarea și tratarea unor afecțiunii ale sistemului nervos și a unor boli musculare la copii. Cabinetul Medical de Neurologie Pediatrică vă stă la dispoziție pentru diagnosticarea și tratarea afecțiunilor neurologice pediatrice acute (convulsii, cefalee, sincope etc.)...

Timisoara, str. Ana Ipatescu, nr. 21
0745795260
Superclinica

Servicii: operatii laser urologice, terapia cu laser a litiazei renoureterale, terapia cu laser a tumorilor vezicale, terapia laser a adenomului de prostata, terapia laser a stricturilor de uretra, operatii chirurgicale cu laser, circumcizia laser, frenotomie laser, condiloame peniene si penoscrotale laser

Timisoara, Str. Ana Lugojana, nr. 7
0766622284
Urologica TIM - Centru de urologie

isiunea noastra este aceea de a crea cea mai moderna CLINICA DE UROLOGIE DIN VESTUL TARII pentru tratamentul minim invaziv in afectiuni precum: – adenomul de prostata – litiaza urinara simpla sau complexa – tumorile vezicale superficiale – stricturile uretrale

Timisoara, Intrarea Ana Lugojana nr. 7 (în spatele magazinului Penny Market)
0723246199
926 rezultate 1 23 ..... 46 47 Înainte ›
Înscrie un cabinet / clinică în Timis
Reprezentați un cabinet medical sau o clinică medicală in Timis, medic sau alta persoană ce furnizează servicii în domeniul medical? Creați un cont pe Indexul medical ROmedic pentru a fi listat aici.
Vă invităm să vă creați cont