Cabinete de Psihologie în Timis

Filtrați servicii: Contract CAS Gratuite Online

Clinica Dr Aljobory Medical Center Timisoara: Cardiologie, Ginecologie, Endocrinologie, Gastroenterologie, Pneumologie, Neurologie, ORL, Dermatologie, Ortopedie, Ecografie Doppler, Senologie, Chirurgie toracica si generala,Urologie- Servicii medicale prin asigurari private Allianz Tiriac, Signal Iduna, Sanopass

Timisoara, Strada Bucovinei nr 73, Calea Torontalului
0256241277
Fundatia Cardioprevent

Cardioprevent este un centru medical ce ofera servicii integrate si reuneste medici inalt specializati si tehnologie de ultima generatie pentru a atinge excelenta in arii terapeutice aflate intr-o stansa legatura: boli cardiovasculare, diabet zaharat si boli metabolice, boli respiratorii si tulburari de somn.

Timisoara, Calea Dorobantilor nr. 3
0256225252
Munteanu Carmen - Cabinet Individual de Psihologie

Psiholog clinician autonom si psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania. Imi propun ameliorarea suferintei umane, pe care persoana sau persoanele o aduc in cabinet. Interventiile se pot adresa atat individului, familiei sau cuplului fiind alese cu grija in functie de particularitatea situatiei.

Timisoara, Str Zurobara nr 13 ap 4
0741166000
Anghel Alina - Cabinet de Psihoterapie

Există momente în viața noastră când simțim ca felul nostru de a rezolva problemele sau de a merge mai departe este împiedicat de o lipsă de opțiuni și înțelegere asupra evenimentelor, și aceste puncte de vedere pot fi extinse prin psihoterapie.

Timisoara, str. Proclamatia de la Timisoara, nr. 7, et.1A, cam. 10
0726735724
Borsi Maria - Cabinet Individual de Psihologie

Fiecare persoana este un Univers complex care face ca fiecare situatie sa fie unica, iar relatia care se construieste intre psiholog si client este de asemenea unica.

Timisoara, str. Sfintii Apostoli Petru si Pavel, bl. A95, nr. 45, sc. B, spatiu , Zona Calea Lipovei
0740315480
Ajutați-vă pacienții să vă găsească mai ușor în listă solicitând o poziție preferențială. Detalii aici >
Centrul Medical Klass

Centrul Medical Klass isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui pacient servicii medicale profesionale, bazate pe suport tehnologic de ultima generatie, in conditii de siguranta si confort.

Timisoara, P-ta Axente Sever, Nr. 2
0256489789
Centrul Profilaxia

Examene psihologice Psihologia muncii Siguranta circulatiei ...

5% reducere prin ROmedic
Timisoara, Str. Drubeta nr.97 (Drubeta colt cu Mures)
0256490123
Dragotoniu Laura Cristina - Cabinet Individual de Psihologie

Serviciile oferite se adresează tuturor acelora care doresc să devină mai buni, mai calmi, mai performanți sau să-și îmbunătățească relațiile cu familia, mediul profesional sau cu prietenii. Pășește cu încredere pe drumul spre bunăstare! Cere ajutor și vei fi sprijinit cu profesionalism în acest demers!...

10% reducere prin ROmedic
Timișoara, E.Gojdu, nr.2
0721247179
Grimacovschi Vera - Cabinet Individual de Psihologie

Cabinetul Individual de Psihologie Vera Grimacovschi, situat în Timișoara, vă oferă următoarele servicii: evaluare și intervenție psihologică individuală în probleme legate de anxietate, atacuri de panică, tristețe, doliu, depresie, dependențe, fobii, ticuri, tulburări alimentare și gestionarea problemelor ...

Timisoara, Str. William Shakespeare, nr. 20
0756751419
Jurescu Erika Anna - Cabinet Individual de Psihologie

Sunt Erika Jurescu, psihoterapeut, coach, consilier vocational   Sunt pasionată de psihologie și sunt un etern căutător al profunzimilor sufletului omenesc. Iubesc oamenii și cred în potențialul de transformare, în Binele și Frumosul care există în fiecare dintre noi. Am convingerea că în i...

10% reducere prin ROmedic
Timisoara, Str. Protopop Popovici nr. 8
0770228230
Marinescu Andreea - Cabinet individual de Psihologie

În tot ceea ce fac, sunt aici să îți răspund la nevoile specifice de dezvoltare personală, educație, intervenție, sănătate mentală, pentru a-i ajuta pe cei care doresc să dobândească starea de bine și să-și optimizeze viața în diferite situații care constituie o provocare.

Timisoara, Str. Capitan Damsescu 40
0770938821
Markovits Ioana Laura - Cabinet Individual de Psihologie

Psiholog cu formare în psihoterapie familială sistemică și în formare în psihoterapie integrativă, educator parental atestat Cercul Siguranței, membru in Colegiul Psihologilor din 2014. Îmi doresc să fiu un ghid în drumul spre ”mai bine” în călătoria vieții tale. Dacă simți că pot să te ajut, te aștept cu drag! ...

10% reducere prin ROmedic
Timisoara, Str. Rapsodiei nr. 1
0730508028
Medici's

MedLife Medici's (Timișoara): Academica - bul.Circumvalațiunii 8-10 et.1; ArztHaus - str.Sibiu 8; Clinics & Baby - str.Paciurea 5; Dumbrăvița - str.Petofi Sandor 23; Iulius Town - UBC 0 etaj 1 (din iulie 2023); Laborix - bul.Circumvalațiunii 8-10 et.2.

Timișoara, Academica - bul.Circumvalațiunii 8-10; ArztHaus - str.Sibiu 8; Clinics - Paciurea 5; Dumbrăvița - str.Petofi Sandor 23; Iulius Town - UBC 0 etaj 1 (din iulie 2023).
0356 911
Olariu Med

CLINICA OLARIU MED este o clinică multidisciplinară care se adresează pacienților cu afecțiuni variate, oferind servicii medicale eficiente la cele mai înalte standarde de calitate.

Timisoara, Pța. Petru Rareș nr. 1
0740384798
Popescu Silvia - Cabinet de Psihiatrie pediatrica

GRATUIT - Consultații de Psihiatrie Pediatrică şi Ședințe de Consiliere / PsihoTerapie. Formare profesională în Timişoara - Clinica de Neuro-Psihiatrie Infantilă (Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii "Louis Țurcanu") şi în Cluj-Napoca - Clinica de Psihiatrie Pediatrică şi Toxicomanie

Timisoara, Strada Lacului nr 20 B, apart 1, parter, interfon 01
0720195894
RD Profil Consult

Scopul nostru este de a realiza o legătură esenţială între necesităţile specifice fiecărui client şi cea mai bună ofertă existentă în acel moment.

Timisoara, Str. C. Brancoveanu, nr 74
0256454500
Rosu Carmen Alina - Cabinet individual de psihologie

Psiholog clinician autonom, psihoterapeut, master in psihologie clinica si psihoterapie, cu formare in psihoterapie pozitiva, analiza tranzactionala..Membru al World Association for Positive and Transcultural Psychoterapy,Wiesbaden,Germania,membru al Asociatiei de Psihoterapie Pozitiva, APP Cluj.

Timisoara, str. Divizia 9 Cavalerie nr. 2 A etaj V
0748092032
Schiffer Ingrid - Cabinet de Psihologie

Autocunoastere si dezvoltare personală: Înţelegerea propriilor emoţii, exprimarea lor şi învăţarea unor strategii pentru a face faţă emoţiilor negative Dezvoltarea autocontrolului comportamental şi emoţional Dezvoltarea abilităţilor de comunicare Tehnici pentru dezvoltarea inteligentei emotionale

Timișoara, Str. Dimitrie Cantemir nr. 1 / Piața Libertății nr. 4, ap. 20
0728042470

Cu totii ne dorim sa ne cunoastem mai bine, sa dam sens existentei noastre si sa depasim cu succes momente dificile din viata noastra. Toate acestea pot fi realizate cu usurinta atunci cand avem pe cineva aproape, care sa ne ghideze. In sedintele de psihoterapie deschidem noi usi spre redescoperirea de sine.

Timisoara, Strada Ep. Augustin Pacha, nr. 1
0723342456
Anches Monica - Cabinet de psihologie
Timisoara, Bv. Revolutiei, nr. 11 (vis-a-vis de Posta Mare)
0730791073
116 rezultate 12 ..... 5 6 Înainte ›
Consultați și listele de aici:

Cabinete de psihoterapie, psihiatrie și psihologie în Timișoara
Înscrie un cabinet / clinică de Psihologie în Timis
Reprezentați un cabinet medical sau o clinică medicală de Psihologie in Timis, medic sau alta persoană ce furnizează servicii în domeniul medical? Creați un cont pe Indexul medical ROmedic pentru a fi listat aici.
Vă invităm să vă creați cont