Coffee cruda

©

Autor: Redacția ROmedic

- tratamentul dependentei de alcool - Acest remediu este folositor pentru persoanele nervoase, cu mintea activa. Insomnia este o problema obisnuita. Persoana este foarte sensibila la zgomote si distrageri. Pot aparea durerile de cap, ameliorate de comprese reci.

 

- insomnie - Insomnie cauzata de excitatie mentala si nervoasa. Gandurile care alunga somnul pot fi fericite sau triste. Persoana poate fi nerabdatoare cu privire la un eveniment ce va avea loc a doua zi, insa se simte stresata si extenuata pe masura ce noaptea inainteaza. Daca adoarme, somnul este foarte usor si visele par foarte reale.

 

- prima dentitie - Remediul este util cand copilul este foarte excitabil si adoarme cu greu din cauza durerii. Durerea gingiilor este adesea ameliorata de obiecte reci aplicate pe gingie.

 

- tituit in urechi (acufene) - Remediul este indicat persoanelor usor excitabile si nervoase, cu acufene insotite de auz extrem de sensibil si o senzatie de zumzet la ceafa. Persoanele care au nevoie de acest remediu sufera si de insomnie cauzata de suprastimulare mentala.


Data actualizare: 02-04-2019 | creare: 07-12-2008 | Vizite: 3784
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!