Conferința AiForRomania București

Data publicării: 28-03-2024

Conferința AiForRomania București Data: 19 septembrie 2024
Locația: București

Dezvoltarea tehnologiilor bazate pe inteligentă artificială a adus schimbări remarcabile în tot mai multe domenii, iar practica medicală nu poate face excepție.

Un impact deosebit este înregistrat în imagistica medicală unde progresele tehnologice au permis dezvoltarea unor algoritmi sofisticați, capabili să analizeze imagini medicale cu o precizie și eficiență în continuă creștere. Aceștia permit identificarea și interpretarea detaliilor subtile din imagini, contribuind la diagnosticarea timpurie a afecțiunilor și la personalizarea planurilor de tratament.

Integrarea inteligenței artificiale în fluxurile de lucru din imagistică a deschis noi perspective în cercetarea și practica medicală, accelerând procesele de analiză a datelor și facilitând diagnosticul medical.

Conferințele AiForRomania sunt o serie de 5 evenimente ce își propun să ofere o imagine clară asupra potențialului integrării clinice și utilizării inteligenței artificiale pentru suport în diagnosticul imagistic.

Evenimentele sunt destinate celor mai importanți specialiști în radiologie din România. Accesul va fi unul cu regim închis, pe baza de invitație individuală, iar participarea va fi limitată la 50 de persoane pentru fiecare eveniment.

Programul conferințelor este structurat încât să acopere atât conținut științific de înaltă calitate, cât și să transfere participanților deprinderi de lucru cu aplicații AI în cadrul unor sesiuni hand-on demonstrative.

Speakerii invitați sunt voci importante în radiologia autohtonă și europeană, medici cu experiență în integrarea clinică a inteligenței artificiale, specialiști de top de la companii de tehnologie medicală.

Vă invităm să vă alăturați seriei de Conferințe AiForRomania și să contribuiți la creșterea gradului de adopție a inteligenței artificiale în sistemul medical din România.

Coordonator științific:

Prof. Dr. Ioana Gheonea
Sursa: Supermedical, 28-03-2024, Vizualizari 880
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.