ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Medicină de familie Medicină de familie Bucuresti

Bine ati venit la CMI DR. NITA GABRIELA CARMEN, furnizor de servicii medicale prompte si de calitate, situat in sector 4, Bucuresti pe ruta liniilor de transport in comun: 74, 312.


Aici, intr-un ambient optimist si relaxant veti beneficia de stabilirea diagnosticului, planuri de tratament individualizate-respectand un standard ridicat de calitate si profesionalism, efectuarea analizelor necesare, urmarirea pacientilor in dinamica pana la vindecare sau urmarirea bolnavilor cronici de-a lungul evolutiei boli.


Cabinetul are misiunea de a oferi fiecarui pacient in parte nu numai acte medicale, ci si atentia necesara stabilirii unei relatii pacient-medic durabila, bazata pe incredere reciproca si profesionalism.


Intrucat timpul dumneavoastra este extrem de pretios si pentru ca apreciem respectul reciproc, va stam la dispozitie prin intermediul programarilor telefonice la numarul 0214610171 dupa programul postat pe pagina noastra de internet.

 

Va asteptam cu drag.

Ultimele recomandări de la pacienți:

11-03-2019
Bosneag, 24 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Foarte multumita de doamna doctor! Tratamentele ce i le-a dat fiului meu si- au facut efectul. Foarte calma . Ne oferit atata timp cat am avut nevoie la fiecare consultatie. Si ne a ascultat si ce a mai mica intrebare. Profesionalizmul,rabdarea si calmul doamnei doctor isi spune cuvantul.

04-12-2018
Duta Rodica, 52 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

PROFESIONALISM, DEVOTAMENT si IMPLICARE

28-09-2018
Preduti Lavinia, 31 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand cu multa incredere
Doamna Dr Nita este mereu foarte blanda si atenta cu fiul meu de 1an!
Profesionalismul este caraterizarea perfecta!!


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!