Înţepătură alunita

Câteodată destul de rar(azi s-a întâmplat ultima oara) mă inteapa o aluniţă situată pe mâna stânga undeva mai sus de degetul mare aluniţă este ieşită în relief dar nu are margini neregulate sau culori diferite doar inteapa la intervale relativ mari de timp si e de scurtă durată intepatura..săptămână viitoare voi consulta un dermatolog..până atunci sunt ingrijorat.poate fi cancer? Mulţumesc anticipat pt ajutor
1 comentarii

Cel mai probabil senzatia de intepatura nu are nici o semnificatie in cazul semnelor cu durata lunga si stabile ca aspect si dimensiuni in timp, dar este bine ca acestea sa fie vazute o data pe an de medic.

OptiBac - probiotice adaptate nevoilor tale
Optibac Probiotic zilnic Extra Forte are o concentratie de 20 miliarde de bacterii vii si contine Lactobacillus acidophilus NCFM - cea mai cercetata tulpina acidophilus din lume. Este probioticul ideal pentru persoanele care au urmat un tratament indelungat cu antibiotice, se confrunta cu alergii sau afectiuni digestive. Detalii aici
Optibac Probiotic zilnic Extra Forte are o concentratie de 20 miliarde de bacterii vii si contine Lactobacillus acidophilus NCFM - cea mai cercetata tulpina acidophilus din lume. Este probioticul ideal pentru persoanele care au urmat un tratament indelungat cu antibiotice, se confrunta cu alergii sau afectiuni digestive. Detalii aici
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Alunitele.. informatii, sfaturi
- 3nevi (alunite)
- 2As dori un raspuns cat mai urgent despre o alunita
- 6alunita cu probleme si marit un pic de la soare
- 3alunite in zona genitala
- 4cauterizare dupa ce mi-a rupt alunita
- 0alunita din carne pe sfarc...ajutor!
- 2alunita asta e sanatoasa?
- 4Operatie melanom
- 0Am alunite si as vrea sa le elimin din motive pur estetice
- 2Probleme cu o alunita
- 2Alunita zgariata
- 4Alunita mi s-a desprins partial de piele si a curs putin sange - ce sa fac?
- 1Alunita excizata - imunohistochimie
- 1un fel de alunite rosii pe piele
- 1Alunita
- 2Neg inflamat dupa ce a fost legat cu fir de par de cal
- 0Alunita cu cos
- 1Tumora benigna sau melanom?
Mai multe informații despre: Alunitele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: