Cervicita, ulceratii si iritatie
Am primit un diagnostic de cervicită acută. Am urmat tratamentul prescris, ca la carte, (spălături intravaginale cu gălbenele şi coada şoricelului + ovule cervugit şi cerviron - timp de 3 luni), iar când ar fi trebuit să mă simt mai bine, totul este mult mai rău. Zona organelor genitale exterioare şi anus este purpurie, cu ulceraţii şi iritaţie. La ginecolog mi-am pierdut încrederea să mai merg, aveam această jenă şi în timpul tratamentului, dar când am făcut controalele de rutină mi s-a spus să stau liniştită că nu este nimic grav... Părerea mea este cu totul alta... Mi-am dat peste cap toată liniştea conjugală...De contact sexual nici nu mai poate fi vorba. Aştept o ameliorare, o încurajare, un sfat...
Vă mulţumesc anticipat pt răspuns şi am să continui şi cu alte detalii, dacă sunt necesare şi o să mi le cereţi.
Vă mulţumesc anticipat pt răspuns şi am să continui şi cu alte detalii, dacă sunt necesare şi o să mi le cereţi.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1endocervicita cronica
- 3detalii despre diagnosticul de exocervicita benigna...
- 2Cervicita si exocervicita! ce anume inseamna?
- 5Papanicolau: cervicita obs. vegetatii veneriene
- 3sunt disperata: cervicita acuta si nu stiu cum sa procedez
- 9cervicita acuta
- 9cervicita cronica
- 2cervicita
- 12cervicita cronica
- 3cervicita + rana pe col
- 5Anticonceptionalele-contraindicate in caz de cervicita?
- 5ervicită glandulară cronică granulomatoasă, papilară - ce presupune acest diagnostic si ce tra
- 6De ceva timp am fost diagnosticata cu cervicita - sfaturi
- 3Tratament pt cervicita
- 0Tratament flagyl comprimate si cervugid ovule - Cervicita
- 0cervicita
- 6cervicita cronica eroziv-proliferativa
- 1durere îngrozitoare cervicala
Mai multe informații despre: Cervicita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: