183 rezultat TSH

09-04-2009
coddot
Nu este medic/terapeut
coddot
Buna ziua.

Ma interesez pt o ruda de a mea, de gen feminin, 49 de ani. A facut testul TSH pentru glanda si i-a iesit 183 iar culoarea tiroidei e neagra. Ati putea va rog sa imi intepretati rezultatul TSHului? Multumesc
9 comentarii
0
11-04-2009, ora 19:52
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Valoarea TSH este foarte mult crescuta.O hipotiroidie netratata, posibil.Singura solutie este cea chirurgicala, dupa parerea mea.Acest rezultat trebuie sa-l vada endocrinologul.Numai bine!
0
06-05-2010, ora 12:51
GIANINA M
Nu este medic/terapeut
GIANINA M
Buna ziua, mi-am facut analize hormonale si TSH-ul este 0.018, am inteles ca este mic si e problema, ma poate ajuta cineva?multumesc.Imi doresc enorm un copil.
0
10-05-2010, ora 20:11
GIANINA M
Nu este medic/terapeut
GIANINA M
va rog sa imi trimiteti un raspuns, multumesc din suflet.
0
15-05-2010, ora 16:22
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
TSH este scazut.ceilalti hormoni tiroidieni cum sunt ? O ecografie tiroidiana ai facut ? Endocrinologul nu a initiat nici un tratament ?
0
02-05-2011, ora 16:16
galesu82
Nu este medic/terapeut
galesu82
Buna ziua. Am tot felul de stari, ameteli mari, instabilitate, stari de vom maini amortite si am facut investigatii printre care si TSH si mi-a iesit 0, 026. Ce inseamna asta?
0
23-05-2012, ora 12:21
Iulian15
Nu este medic/terapeut
Iulian15
Buna ziua!Tatal meu de 52 de ani a facut TSH-ul si rezultatul a fost 0.805 iar FT4 a fost 16.36.imi puteti spune ce inseamna si ce este de facut?
0
06-09-2012, ora 18:20
IONUT32
Nu este medic/terapeut
IONUT32
Am 32 de ani si in urma unor analize am constatat ca nivelul TSH este 5, 73 iar ft4 1, 17..am 50 kg si 1.72 m inaltime...precizez ca acum 4 ani m-am operat in zona tiroidei deoarece imi aparusera niste chisturi (din fericire am scapat de ele atuncea) iar acum un an am mai trecut printr-o alta interventie ghirurgicala (hemoroizi)..au vreo legatura...sunt motive de ingrijorare...exista un tratament?
0
07-09-2012, ora 20:23
mirelacameliacostea
Nu este medic/terapeut
mirelacameliacostea
Buna ziua,
Am un baietel de 14 ani si 8 luni, dar are toate dimensiunile unui baiat de 12 ani (inaltime 152, greutate 36 kg). Am mers la medicul endocrinolog si mi-a prescris analize. La Ecografia tiroidiana - tiroida are dimensiuni normale dar are o culoare inchisa. Rezultatul analizelor este:

- creatinina serica 0.44 mg/dL (0.57-0.87)
- FT4 15.5 pmol/L (12-20.6)
- FT3 5.6 pmo/L (3.5-7.7)
- TSH 10.98 yUI/mL (0.53-3.59)

Va rog sa-mi spuneti si mie la ce sa ma astept. As dori sa stiu o alta parere in afara medicului curant.

Multumesc
0
24-04-2013, ora 18:46
Gorea Fira
Nu este medic/terapeut
Gorea Fira
Buna ziua. Am facut ieri un test TSH si as dori sa stiu si eu ce inseamna rezultatul
Imunologie- ser( COBAS E411 )
Test- *TSH
Rezultat - 1.23
Interval biologic de referinta - 0.27-4.2
Va rog frumos sa imi spuneti ce inseamna fiecare si daca rezultatul e bun. Va multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
24-02-2022, ora 16:30
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medic Chat
Interpretare analize medicale online
Rapid    Confidențial    Anonim
Cu Medic Chat ai peste 200 doctori din 40 specialități medicale.
Vezi doctori disponibili
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Analize pentru tiroidă – indicații, explicații și diagnostic de laborator
  •  
     
     
    Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
    Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.