2 ejaculari?
Este posibil ca, in momentul in care barbatul simte ca are senzatie de ejaculare, acesta fiind pregatit sa ejaculeze, senzatia dispare, iar la un al 2lea act sexual sa ejaculeze normal, insa al 2lea act sexual a fost mai scurt ca primul?
1 comentarii
Buna ziua,
Da, este posibil. Este o situatie rara dar se intampla. Exista o plaja ingusta de timp pana la atingerea orgasmului. Daca se depasteste un anume moment nu se mai poate face nimic si se decalnseaza ejacularea. Daca barbatul "rateaza" sau controleaza momentul ca sa nu ajunga la "point of no return" nu mai ejaculeaza. Este nevoie de reluarea actului sexual, a stimularii, pentru a ajunge in acelasi loc si a-l depasi si, respectiv pentru a ejacula.
Da, este posibil. Este o situatie rara dar se intampla. Exista o plaja ingusta de timp pana la atingerea orgasmului. Daca se depasteste un anume moment nu se mai poate face nimic si se decalnseaza ejacularea. Daca barbatul "rateaza" sau controleaza momentul ca sa nu ajunga la "point of no return" nu mai ejaculeaza. Este nevoie de reluarea actului sexual, a stimularii, pentru a ajunge in acelasi loc si a-l depasi si, respectiv pentru a ejacula.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ejaculare cu sange de aproape doua saptamani
- 6de ce o cantitate destul de mare din sperma iese din vagin?
- 3Dupa ejaculare ma ustura penisul.
- 5dupa ejaculare mi-a curs putin sange!
- 4ma termin numai o data!
- 6administrarea anticonceptionalelor si ejacularea
- 5desi se excita, avem raporturi nu mai reuseste sa ejaculeze!
- 7nu stiu daca am ejaculat inauntru!!!
- 8erectie si ejaculare
- 10Relatii intime cu partenera
- 1De ce ejaculez sperma putina?
- 5Prezervativ rupt-ejaculare-postinor2
- 8va rog sa nu radeti chiar am nevoie de un sfat.. ejaculez foarte repede
- 5ejaculare bobite gelatina
- 10Mi-e frica... sarcina?
- 5trebuie sa ma ingrijorez ?
- 2ejacularea in timpul sarcinii!
- 1Ejaculare sau nu ?
- 3Exista ejaculare datorata exclusiv anxietatii/stresului?
Mai multe informații despre: ejacularea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: