2 extractii deodata: masea de minte + premolar
Buna seara am o masea de minte crescuta prea sus pe gingie in partea stanga sus si tot in partea stanga sus am pb la al doilea premolar, adica cangrena la radacina, as vrea sa extrag ambii dinti deodata sa scap de grija extractiilor...Exista riscul unei hemoragii sau complicatii? Mai ales ca este vorba si de maseaua de minte, mentionez ca am 28 de ani si de o vreme am si dureri osoase articulare/musculare si anumite parestezii, nu am depistat inca cauza e posibil sa fie o boala autoimuna sau o infectie in organism, credeti ca o infectie dentara poate sa dea asemenea simptome sau sa le intretina? Sa nu mai spun ca am jena frecventa in gat, ganglionii umflati si uneori si un gust rau in gura de care nu scap pt nimic in lume, gura uscata desi beau multe lichide plus ca uneori sunt umflata la fata... Credeti ca pb dentare pot sa dea sau sa intretina aceste simptome? De exemplu o cangrena dentara? Este in regula sa efectuez ambele extractii deodata? Va multumesc anticipat.
2 comentarii
Buna ziua,
desigur ca..cangrena dentara intretine starile nu prea..de sanatate, DAR,
...
DOAR medicul stomatolog, dupa examinare a fiecarei persoane..va putea decide DACA va extrage ambele masele deodata.
Ai incredere, nu mai fii prapastioasa..si Doamne ajuta!
Sanatate si O zi buna.
desigur ca..cangrena dentara intretine starile nu prea..de sanatate, DAR,
...
DOAR medicul stomatolog, dupa examinare a fiecarei persoane..va putea decide DACA va extrage ambele masele deodata.
Ai incredere, nu mai fii prapastioasa..si Doamne ajuta!
Sanatate si O zi buna.
Va multumesc de raspuns, am sa merg luni la extractie, sper sa iasa totul bine. O zi buna si Sarbatori Fericite!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Extractia maselelor
- 3s-a procedat corect... maseaua nu putea fi salvata?
- 3extractie masea
- 3puroi dupa extractie
- 1Extractii dentare dupa tratament cu citostatice.
- 5gust alterat de la extractia dentara sau poate sa fie si de la candidoza bucala?
- 1Exista posibiliatea dupa o extractie, sa ramana cicatrice pe gingie?
- 4Care sunt urmarile unei extractii?
- 4durere limba dupa ce am fost la dentist pt o extractie si o plomba
- 10extractia dentara are legatura cu intarzierea menstruatiei?
- 3Buza, gingie si barba amortita
- 4Extractia premolarilor in vederea tratamentului ortodontic schimba forma fetei in rau?
- 3Extractie premolari, pareri
- 0Masea de minte
- 4Extracție măsea de minte
- 2Dupa extractia maselei de minte
- 2Posibile urmări ale unei extracții
- 2Os iesit prin gingie dupa extractie masea de minte
- 1Dinte molar de minte lasat jumate la extracție
- 3Sangerare nazala după tratament pe canalul molarului
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: