2 saptamani de MENAJ?

20-12-2010
viorel78
Nu este medic/terapeut
viorel78
Buna ziua.Am 32 de ani.Intr-o seara la un meci de fotbal cu amicii, am suferit o ruptura de tendon.In urma controlului medical dupa 3 zile am fost operat.Operatia a decurs bine.In momentul de fata am 7 saptamani de la operatie.Timp de 6 saptamani am fost imobilizat cu o cizma ghipsata, bine inteles mi-a fost schimbat ghipsul la interval de 2 saptamani si pozitia labei piciorului.La ultimul control cel de la 6 saptamani mi-a fost indepartat ghipsul in totalitate si am fost trimis acasa fara nici o fasa ce sa imi acopere piciorul operat.Doctorul spunandu-mi ca mie bine, sa merg linistit acasa, sa-l menajez, sa fac mici exercitii fara a pune piciorul pe pamant.Intrebare:DE CE MI S-AU DAT ACESTE 2 SAPTAMANI DE REPAUS?NU ERA BINE SA INCEP RECUPERAREA DIN MOMENT CE A ZIS CA SUNT BINE?NU SUNT SUPUS LA ALTE RISCURI?SAU ACCIDENTARI? Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul