3 bube albe pe capul penisului
Buna ziua, am 20 de ani și de vreo 3 luni am pe capul penisului către vârf 3 bubițe una langa cealaltă( formează parca un cerc) care par a fi o structura mai mult, sunt albe și puțin umflate, dar totuși nu se sparg la atingere( din cate am observat pot sa le storc ). Mi au apărut când am fost bolnav, vre-o luna de zile fara sa merg la medic ( am avut început de ciuperca in gat). Nu prea merg la medic deoarece mă îmbolnăvesc foarte rar și trece de la sine, dar atunci nu a fost așa. După ce am mers la medic in 3 zile pe medicație am fost ca nou, și părea că și structura dispăre, dar a reapărut înainte să dispară complet (s a micșorat și după a revenit ). Nu mă mănâncă, nu mă doare, nimic. Doar este acolo și mă deranjează mult vizual pentru că nu știu ce este. O sa merg la medic cat de curând, cel mai probabil luna viitoare deoarece am multe pe cap momentan, dar între timp as vrea niste sfaturi, ce ar putea sa fie? Pot sa arat poze daca ajuta. Mulțumesc
1 comentarii
Buna ziua
Trebuie sa mergeti la medic pentru consult si analize.
O zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Trebuie sa mergeti la medic pentru consult si analize.
O zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7am BTS?
- 5bubite pe penis, nu dor, nu se sparg, nu ma mananca
- 2am de vreo 3-4 ani niste bubite marunte la baza pielii penisului
- 2de ceva timp mi-au aparut niste chestii albe pe varful penisului
- 3dupa sex au inceput sa-mi apara bubite roz pe scrot
- 3leziuni... bubite rosii care apoi se usuca si pielea devina fina si foarte sensibila
- 3E ceva in neregula? Normal?
- 4Penis bubite mici
- 4Prezint uneori mancarimi in acea zona, insa nu foarte deranjante, care dispar odata cu bubitele
- 1Bubite rosii pe penis.
- 9Bubite sub capul penisului
- 5Bubite alte pe penis (Fordyce's Spot) - exista tratament?
- 1Probleme cu glandul!
- 1Bubita pe penis
- 0bube pe penis
- 1Afta pe varful penisului!
- 1Besici sub capul penisului
- 0Bubita penis
- 1Bubite pe pielea care acopera penisul
- 3Bubite pe penis
Mai multe informații despre: bubite pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: