Hpv provoaca crampe abdominale?
Am hpv și am crampe abdominale. Aveți idee dacă este de la boala? Nu am cancer încă.
1 comentarii
Infecția cu virusul papiloma uman (HPV) este cunoscută mai ales pentru rolul său în dezvoltarea leziunilor precanceroase și a cancerului cervical, dar poate afecta și alte zone ale corpului. În general, HPV este asimptomatic și nu ar trebui să cauzeze crampe abdominale directe. Crampele abdominale pot fi legate de multe alte condiții, inclusiv probleme gastrointestinale, infecții, tulburări endometriale sau alte probleme ginecologice.
Este important să discuți aceste simptome cu un medic, care poate evalua în contextul istoricului tău medical și a altor simptome asociate. Ei ar putea sugera investigații suplimentare pentru a identifica cauza crampelor, cum ar fi analize de sânge, ecografie abdominală sau alte imagistici necesare. Dacă există o legătură între infecția cu HPV și simptomele tale, aceasta este probabil indirectă, de exemplu, prin asociere cu alte condiții ginecologice care pot fi exacerbate de prezența HPV.
Este important să discuți aceste simptome cu un medic, care poate evalua în contextul istoricului tău medical și a altor simptome asociate. Ei ar putea sugera investigații suplimentare pentru a identifica cauza crampelor, cum ar fi analize de sânge, ecografie abdominală sau alte imagistici necesare. Dacă există o legătură între infecția cu HPV și simptomele tale, aceasta este probabil indirectă, de exemplu, prin asociere cu alte condiții ginecologice care pot fi exacerbate de prezența HPV.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 53Despre mine!!! HPV
- 8Virusul HPV la barbati (toata lumea discuta despre HPV la femei, dar la barbati mai putin)
- 8Infectie sau Hpv? pls help
- 5displazie col CIN II
- 7Cam de un an jumate am aflat ca am HPV si a luat si prietenul meu virusul
- 10Despre HPV
- 5HPV crescut... este cancer?
- 7Virusul hpv - informatii
- 4Infectie HPV-genotip 44
- 2Infectie cu HPV - ajutor
- 2rezultat papanicolau - lsil cu recomandare testare HPV
- 0HPV 16 pozitiv, ce pot face?
- 1Relatie dupa HPV?
- 7Ajutati-ma!! pe testul PAP la celule scumoase imi scrie:Asc-us
- 4Hpv56 A făcut cineva vaccin? Vreun tratament miraculos?
- 7Infecția cu HPV de tip 16
- 2Iubitului meu i s a depistat HPV. Ce control sr trebui sa fac?
- 0Ascus hpv 16
- 27Papiloame micuțe / Hpv
Mai multe informații despre: infectia cu hpv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: