5HTP si anticonceptionalele!

10-12-2010
onlylove
Nu este medic/terapeut
onlylove
vreau sa stiu dc medicamentul antidepresiv 5 htp interactioneaza cu anticonceptionalele karissa!de obicei stiu ca antidepresivele interactioneaza, dar acesta fiind p baza de plante...cred ca nu !
totusi varea sa stiu sigur!!!
va multumesc anticipat!
5 comentarii
0
11-12-2010, ora 12:12
gabriela12
Nu este medic/terapeut
gabriela12
si pe mine ma intereseaza daca a luat cineva 5HTP????si daca a simtit imbunatatori
0
13-12-2010, ora 02:06
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!

NU, 5-htp-ul nu interacţionează cu anticoncepţionalele. Interacţionează negativ doar cu medicamente care au proprietăţi psihoactive (antidepresive, neuroleptice, timoleptice, benzodiazepine etc.).
_
Consultaţi medicul pentru a obţine aviz de administrare şi luaţi acest preparat conform instrucţiunilor de pe prospect sau conform prescripţiei medicale.
_



Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu respect şi iubire creştină, dorindu-vă toate cele bune şi sărbători fericite,
Nick
P.S. Anticoncepţionalele sunt unele dintre cele mai nocive medicamente existente în lume!
0
13-12-2010, ora 19:41
onlylove
Nu este medic/terapeut
onlylove
va multumesc mult ptr raspuns si ptr timpul acordat!!!
cat despre"anticonceptionale ca unele dintre cele mai nocive medicamente"...stiu ca atunci cand nu le folosesti p cele potrivite organismului tau ele pot sa faca mult rau, dar dc le gasesti p cele potrivite(este si cazul meu) totul este ok.Folosite responsabil adica la ora care trebuie in fiecare zi nu apar nici un fel de probleme!Ma simt bine si sunt sigura k atat timp cat le folosesc nu apare vreo sarcina nedorita!;)
0
22-12-2010, ora 15:47
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Cu multă plăcere, Onlylove.
_
Toate cele bune!
0
22-12-2010, ora 16:07
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!

D-nă Gabriela12, chiar eu am luat 5-htp, la un interval de timp semnificativ de mare, după ce am fost diagnosticat cu tulburare de stres posttraumatică (am făcut 2 şocuri într-o zi, pe data de 9.05.2005, la un interval de câteva minute - şoc anafilactic şi şoc clinic, din cauza unei injecţii cu Retarpen). Am fost la un pas de moarte clinică!
După cele 2 şocuri, am făcut un adevărat periplu la aproape toate spitalele din Bucureşti, primind tot felul de diagnostice eronate, de la sindrom anemic până la sindrom depresiv-anxios. Ba chiar am fost suspectat şi de cancer la hipofiză, când, de fapt, eu prezentam manifestările negative ale retrăirii celor 2 şocuri.
Am luat şi medicaţie prescrisă eronat, din cauza căreia am făcut leucopenie şi neutropenie, fiind doar la un pas de fatala agranulocitoză.
Mă rog, în final mi s-a pus diagnosticul corect. NU sufeream de niciun sindrom depresiv-anxios, nici de sindrom anemic şi nu aveam nicio problemă hipofizară, ci mă luptam doar cu AMINTIRILE NEPLĂCUTE care se psihosomatizau.
DUMNEZEU mi-a scos în cale 5-htp-ul şi omega 3-ul - Slavă Lui în vecii vecilor, amin - exact în cel mai disperat moment. Am început tratamentul cu cele 2 produse şi în 3 luni de zile am fost ca nou. Nu mi-a venit să cred! Dacă le-aş fi administrat de la început...
_

Cu respect, dorindu-vă toate cele bune şi sărbători fericite,
Nick
P.S. - Sper să vă ajute ce v-am scris în acest posting.
P.P.S. - Vă voi răspunde la e-mail, dar mai aveţi puţină răbdare. Până la primirea răspunsului ţineţi cont de ce v-am scris în cadrul topicului "medicamente antidepresive".
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul