A folosit cineva Colonix?

10-10-2007
sim_on24
Nu este medic/terapeut
sim_on24
Cine poate sa-mi dea detalii despre efectele pachetului COLONIX?
As vrea sa incerc acest program, dar ma tem de efectele negative care ar putea afla si nu le stiu. Specialistii de pe site nu precizeaza ca ar fi efecte adverse.
7 comentarii
0
10-10-2007, ora 00:00
roxannesz
Nu este medic/terapeut
roxannesz
hello! eu am folosit, dar dupa 2 sapt am renuntat deoarece imi crea o senzatie de foame extraordinara. in loc sa slabesc, m-am ingrasat aproape 3 kg si acum ma lupt sa le dau jos. cred ca depinde si de metabolism, si prietenul meu a luat, dar lui i-a priit. a slabit. e drept, nu a mancat timp de o luna decat balarii (salate, fructe etc).
0
27-05-2008, ora 00:00
Daniela2008
Nu este medic/terapeut
Daniela2008
Este adevarat ca depinde si de metabolismul fiecarei persoane. Oricum Colonix nu are efecte secundare, este pe baza de plante si fibra naturala iar singurele simptome adverse care pot aparea la unele persoane apar in perioada folsoirii produselor si pot usoare dureri de cap, senzatia de ameteala, crampe abdominale, in cele mai multe cazuri acestea apar cand se depaseste doza zilnica.
0
18-06-2009, ora 15:53
izolta
Nu este medic/terapeut
izolta
Si eu am folosit programul colonix timp de 2 luni de zile, am inteles ca 2 luini este suficient, daca nu sunt probleme severe, eu am vrut o detoxifiere a organismului m-am simtit foarte bine, odichnita plina de energie.In primele zile ma durea un pic capu, dar nu exagerat.Merita incercat.
0
24-06-2009, ora 19:34
mihaela35
Nu este medic/terapeut
mihaela35
eu sunt in a saptea zi din program. acum ma simt bine insa primele 5 zile au fost un cosmar. dureri groaznice de cap oboseala accentuata stare de greata... stare generala rea am fost la un pas de a renunta. dar n-am facut-o si ma bucur. efectele nu sunt spectaculoase pana acum comparativ cu declaratiile pe care le-am citit pe site si pe diverse forumuri dar voi vedea ce se mai intampla. am o intrebare pe care o adresez celor care l-au folosit mai mult de 1 luna. cat de des urinati pe timpul tratamentului pentru ca eu ma duc cam de 15 ori pe zi la baie. chiar din prima zi de tratament ets efoarte neplacut. si nu pot da vina pe apa pe care o beau pentru ca eu obisnuiesc sa beau aproximativ 3 liti de papa/zi. fara efort. vi s-a intamplat si voua
0
21-01-2010, ora 16:21
victorila
Nu este medic/terapeut
victorila
Mă trezesc şi eu după multă vreme...

ştiţi ce diferenţe sunt între COLONIX şi COLONHELP
0
21-01-2010, ora 19:32
Daniela2008
Nu este medic/terapeut
Daniela2008
Colonix program si Toxinout sunt cele mai profunde si profesioniste programe de curatare a colonului, datorita celor 3 produse pe care le contine fiecare program, care au menirea de a lucra mana in mana pentru organismul nostru si anume:
1)programul Colonix contine: Colonix (curatator intestinal, sub forma de pudra, care este fibra)
Paranil: care este un suport antiparazit se gasesc sub forma de capsule vegetariene-elimina paraziti
Kleri Tea: ceai pentru regularitate si detoxifiere, un ceai de plate.-efect calmant si merge perfect cu fibra impreuna deoarece ceaiul misca depunerile iar fibra le elimina

Mai sus am prezentat doar programul Colonix deoarece intrebarea d-voastra facea referire la cele 2 diferente: COLONIX, COLONHELP.Astfel cred ca prezentarea de mai sus va da de inteles ca este foarte important ca pentru o curatare profunda si cu efecte vizibile sa avem grija de toate aspectele, ceea ce o simpla fibra nu ajuta indeajuns, desi fibra este foarte necesara organismului, dar pentru o curatare profunda este nevoie de fibra plus celelalte produse pe care COLONIX le contine.
-*

(*modificat de administrator)
0
22-01-2010, ora 09:36
victorila
Nu este medic/terapeut
victorila
:)
CU MULÈšUMIRI !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Produse naturale pentru curățarea colonului (detoxifiere naturală)
  • Cum elimină corpul substanțele toxice?
  • Detoxifierea ficatului - o abordare științifică
  • Noi descoperiri legate de detoxifiere și prelungirea vieții
  • Detoxifierea corpului - metode, sfaturi și recomandări
  • Detoxifierea organismului - ce trebuie să știi
  •