a iubi cum ne place

Dintotdeauna am fost "preocupati" de calitatea vietii noastre sexuale si a celuilalt.
("Barbatii sunt multumiti atunci cand femeia este multumita." - o convingere des raspandita). Suntem preocupati de a avea orgasm si de a oferi placere, orgasm celuilalt...
Si gandul imi zboara la o replica dintr-o reclama, poate de mult uitata, : "Faci ce faci, dar stii ce faci?!".
Cat de bine ne cunoastem partenerul...partenera.stim ce ii place...ce are nevoie?
CAti dintre noi iubim cum ne place?
("Barbatii sunt multumiti atunci cand femeia este multumita." - o convingere des raspandita). Suntem preocupati de a avea orgasm si de a oferi placere, orgasm celuilalt...
Si gandul imi zboara la o replica dintr-o reclama, poate de mult uitata, : "Faci ce faci, dar stii ce faci?!".
Cat de bine ne cunoastem partenerul...partenera.stim ce ii place...ce are nevoie?
CAti dintre noi iubim cum ne place?
4 comentarii

Foarte putini, dar si mai putini sunt cei care recunosc.

in cuplu intotdeauna vor exista retineri deoarece mentalitatea romanului e invechita

Nu cred ca exista sinceritate absoluta in cuplu.Nusuntem absolut sinceri nici cu noi.Cat despre grija fata de satisfacerea nevoilor celuilalt...nu ne pre preocup.In egoismul nostru ne gandim in primul rand la noi.Contrazice-ti-ma!

Unele persoane cer sinceritate absoluta, insa adesea descopera ca nu sunt pregatiti sa ii faca fata.
Din ce nevoi se naste aceasta dorinta? Din nevoia de control?
Din ce nevoi se naste aceasta dorinta? Din nevoia de control?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17varsta dintre parteneri
- 12am nevoie de sfatul vostru: relatia mea de 4 ani a luat sfarsit
- 15gelozia e o boala? ajutati-ma, va rog!
- 8il iubesc pe prietenul meu sau sunt obsedata de el?
- 4Ce se intampla cu sotul meu?
- 23gelozia se poate trata
- 3Am nevoie de ajutor... o iubesc mult si nu pot sta fara ea!
- 10vreau sa ne impacam
- 11Nu vreau sa ma umilesc dar nici nu vreau sa il pierd
- 8intre parinti si iubit
- 4dupa 6 ani de relatie,.doar certuri, m am saturat!!
- 2Prietenul meu a plecat dupa 12 ani de relatie.il mai pot intoarce inapoi?
- 9Este terapia de cuplu utila?
- 4Cum gasesc taria de a trece peste o relatie defectuoasa?
- 27L-am parasit cu speranta ca se poate schimba, dar dupa numai o luna e cu alta
- 1caut recomandari pentru terapeut de cuplu in targu mures
- 3Cum să procedez?
- 38Sotul meu s-a schimbat enorm...nu mai este el.
- 13Chiar suntem atat de diferiti ? Ne facem rau?
Mai multe informații despre: Relatia de cuplu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: