a iubi cum ne place
Dintotdeauna am fost "preocupati" de calitatea vietii noastre sexuale si a celuilalt.
("Barbatii sunt multumiti atunci cand femeia este multumita." - o convingere des raspandita). Suntem preocupati de a avea orgasm si de a oferi placere, orgasm celuilalt...
Si gandul imi zboara la o replica dintr-o reclama, poate de mult uitata, : "Faci ce faci, dar stii ce faci?!".
Cat de bine ne cunoastem partenerul...partenera.stim ce ii place...ce are nevoie?
CAti dintre noi iubim cum ne place?
("Barbatii sunt multumiti atunci cand femeia este multumita." - o convingere des raspandita). Suntem preocupati de a avea orgasm si de a oferi placere, orgasm celuilalt...
Si gandul imi zboara la o replica dintr-o reclama, poate de mult uitata, : "Faci ce faci, dar stii ce faci?!".
Cat de bine ne cunoastem partenerul...partenera.stim ce ii place...ce are nevoie?
CAti dintre noi iubim cum ne place?
4 comentarii
Foarte putini, dar si mai putini sunt cei care recunosc.
in cuplu intotdeauna vor exista retineri deoarece mentalitatea romanului e invechita
Nu cred ca exista sinceritate absoluta in cuplu.Nusuntem absolut sinceri nici cu noi.Cat despre grija fata de satisfacerea nevoilor celuilalt...nu ne pre preocup.In egoismul nostru ne gandim in primul rand la noi.Contrazice-ti-ma!
Unele persoane cer sinceritate absoluta, insa adesea descopera ca nu sunt pregatiti sa ii faca fata.
Din ce nevoi se naste aceasta dorinta? Din nevoia de control?
Din ce nevoi se naste aceasta dorinta? Din nevoia de control?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12M-am indragostit de o persoana minunata dar cu probleme - ce sa fac?
- 13AJUTOR!!! ma poate ajuta cineva? drama in casnicie
- 34Depresia si iubirea
- 7prietenul meu este dependent de heroina
- 4vreau sa inteleg... ce ar trebui sa fac eu in continuare?
- 19sotia ma respinge
- 7Cum sa-mi aduc sotul inapoi
- 34Iubirea ca necesitate bilogica
- 12As vrea sa pot intelege!
- 14Nu vreau sa il pierd. Il iubesc prea tare. Ce sa fac?
- 4chiar daca m-a parasit stiu ca ma iubit
- 7respectul a disparut
- 4dupa 6 ani de relatie,.doar certuri, m am saturat!!
- 21chiar sunt nebuna?
- 14M-am indragostit de ea..si a plecat la facultate..
- 7Cum pot trece mai departe?
- 23imi e drag sa ma trezesc langa el dimineata, iar el ma cheama cu numele fostei sotii
- 7Nu pot trece peste despartire
- 21ne am despartit din cauza alcolului
- 19Ce doare mai mult, infidelitatea sexuală sau cea emoţională?
Mai multe informații despre: Relatia de cuplu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: