Logodnica mea mi-a spus că și-a scos uterul pentru a nu mai face copii. Este posibil?

Nici eu nu vreau copii, deci ar fi bine să fie adevărat. Dar eu nu am auzit de astfel de mijloc de contracepție. Am nevoie de un doctor care să îmi răspundă la întrebare. Știu că operația de scoatere uter se face pentru alte probleme. Logodnica mea încă mai are ciclu. Scoaterea uterului asigură 100% protecție împotriva sarcinilor nedorite? Și cum aș putea să verific dacă într-adevăr și-a scos uterul?
De asemenea, cum mă pot asigura că a luat Pastila de a doua zi (nu am încredere în ea când vine vorba de un lucru așa important), în caz că mai există risc de sarcină? Suntem amândoi virgini și ține neapărat să facem dragoste neprotejat.
Mulțumesc!
De asemenea, cum mă pot asigura că a luat Pastila de a doua zi (nu am încredere în ea când vine vorba de un lucru așa important), în caz că mai există risc de sarcină? Suntem amândoi virgini și ține neapărat să facem dragoste neprotejat.
Mulțumesc!
2 comentarii

Daca mai are menstruatie are uter.
Sexul neprotejat duce la sarcini.
Pastreaza-ti fecioria. E cel mai de pret dar de la Dumnezeu.
Sexul neprotejat duce la sarcini.
Pastreaza-ti fecioria. E cel mai de pret dar de la Dumnezeu.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4oare de ce dupa dezvirginare nu mi-a curs sange?
- 4cum sa fac acest pas...
- 3primul act sexual
- 1Sangerare la dezvirginare
- 0Exista riscul sa fiu insarcinata ?
- 0Dezvirginare cu probleme?
- 4Deflorare dureroasa sau nu ?
- 2Probleme erectie
- 6Cateva intrebari despre primul act sexual.
- 1Am dezvirginat-o sau nu?
- 3Sex oral fara prezervativ
- 1Dureri in vagin in timpul penetrarii
- 3Incepere viata sexuala
- 4Problema sex!
- 0Am mai multe întrebări despre virginitate
- 6Deflorare
- 1Vă rog, ajutați-mă ! Când am avut primul contact sexual, nu am avut nici o sângerare
- 2Dezvirginare, sângerări zilnice, dureri de burtă și usturime
- 0Am incercat sa fac sex însă nu m-am putut dezvirgina
Mai multe informații despre: extirparea uterului sexul pentru prima data dezvirginarea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: