Logodnica mea mi-a spus că și-a scos uterul pentru a nu mai face copii. Este posibil?

21-05-2025
Amenhotep4
Nu este medic/terapeut
Amenhotep4
Nici eu nu vreau copii, deci ar fi bine să fie adevărat. Dar eu nu am auzit de astfel de mijloc de contracepție. Am nevoie de un doctor care să îmi răspundă la întrebare. Știu că operația de scoatere uter se face pentru alte probleme. Logodnica mea încă mai are ciclu. Scoaterea uterului asigură 100% protecție împotriva sarcinilor nedorite? Și cum aș putea să verific dacă într-adevăr și-a scos uterul?
De asemenea, cum mă pot asigura că a luat Pastila de a doua zi (nu am încredere în ea când vine vorba de un lucru așa important), în caz că mai există risc de sarcină? Suntem amândoi virgini și ține neapărat să facem dragoste neprotejat.
Mulțumesc!
2 comentarii
1
21-05-2025, ora 18:59
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca mai are menstruatie are uter.
Sexul neprotejat duce la sarcini.
Pastreaza-ti fecioria. E cel mai de pret dar de la Dumnezeu.
1
22-05-2025, ora 01:18
yoyoyo
Nu este medic/terapeut
yoyoyo
intreaba-ti parintii cum sa va protejati
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sexul pentru prima dată - ce trebuie să știi
  •