acid uric relativ fecvent
in urma sedimentului urinar au rezultat urmatoarele :celule epiteliate plate-rare, leucocite-rare, acid uric-relativ frecvent.imi puteti spune ce inseamna?va multumesc!
6 comentarii
am si eu o problema.am facut un chiuretaj in urma cu 2 luni si tot odata mi-a bagat sterilet dar de atunci sangerez in continuu.mia dat sa fac tratament cu orgametril dar nu se vede nici un rezultat.daca imi puteti rasp si mie ce sa mai fac k nu mai stiu multumesc
@ vycky : Acidul uric in sange cat este? Analizele trebuie vazute de medicul de familie. Uricozuria poate fi expresia unei stari patologice [ cum ar fi guta ] sau a aparut ocazional ca urmare a consumului unor medicamente sau a unor alimente.Numai bine!
@ marianalee: neaparat maine trebuie sa te intorci la ginecolog; antihemoragice, antispastice, punga cu gheata pe abdomen, odihna, asociate terapiei initiale vor ajuta la oprirea hemoragiei.
am fost si nu mia dat decat orgametril asa cum am mentionat mai sus nimic altceva.va multumesc ptr rasp
buna ziua!fetita mea care are 2 ani si jumatatea in analiza de la urina i-a iesit ca are acid uric dar scrie "cateva"deci fara cifra exacta, ce inseamna asta e grav?
are si ecoli si o tratez de asta dar nu stiu ce e cu acidul uric, am inteles ca nu e ceva f simplu, ca provine dintr-o problema a rinichiului sau a cailor urinare!astept raspuns cat mai curand!va multumesc
are si ecoli si o tratez de asta dar nu stiu ce e cu acidul uric, am inteles ca nu e ceva f simplu, ca provine dintr-o problema a rinichiului sau a cailor urinare!astept raspuns cat mai curand!va multumesc
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Ac celule gastrice
- 7Analize medicale usor crescute
- 3Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 1Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?