Acnee de trei ani
Buna tuturor!
Am 16 ani, iar de 3 ani ma confrunt cu marea problema: ACNEEA!
Dupa ce am incercat Zineryt si alte modalitati de a scapa, am decis sa merg la dermatolog.Aici prima data mi-au dat Retin-a, un gel si un exfoliac, dar nici un rezultat.
De aproape o luna am un nou tratament:brevoxyl+Skinoren+niste antibiotice..., care la fel, nici un rezultat.
Ce mai e de facut?
Am 16 ani, iar de 3 ani ma confrunt cu marea problema: ACNEEA!
Dupa ce am incercat Zineryt si alte modalitati de a scapa, am decis sa merg la dermatolog.Aici prima data mi-au dat Retin-a, un gel si un exfoliac, dar nici un rezultat.
De aproape o luna am un nou tratament:brevoxyl+Skinoren+niste antibiotice..., care la fel, nici un rezultat.
Ce mai e de facut?
4 comentarii
Buna
Eu am avut probleme cu cosurile, si am scapat datorita unui tratament foarte bun.Am fost la o clinica privata, Premium Clinique.Acolo mi-am facut analizele si in urma acestora am primit si tratamentul pt cosuri. Tratamentul difera de la persoana la persoana. Trebuie sa va faceti analizele sangelui, eu, de exemplu, am avut o infectie si din cauza asta imi apareau cosuri pe fata.
Va recomand sa mergeti la Premium Clinique, nu costa mult tratamentul si nici analizele, iar medicii de acolo sunt super.
Eu am avut probleme cu cosurile, si am scapat datorita unui tratament foarte bun.Am fost la o clinica privata, Premium Clinique.Acolo mi-am facut analizele si in urma acestora am primit si tratamentul pt cosuri. Tratamentul difera de la persoana la persoana. Trebuie sa va faceti analizele sangelui, eu, de exemplu, am avut o infectie si din cauza asta imi apareau cosuri pe fata.
Va recomand sa mergeti la Premium Clinique, nu costa mult tratamentul si nici analizele, iar medicii de acolo sunt super.
0
29-07-2010, ora 18:58
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Sugestie: Folosiţi Clearogen! :-)
Folositi "Nu Skin Clear Action Sistem" -* eu am folosit si aproape ca am scapat de acnee e foarte bun. Acesta nu se gaseste pe piata trebuie comandat de pe net. Trebuie sa- ti faca cineva cont de client cu user si parola si iti cumperi produsul de acolo. Eu il stiu pe Dn. Dinu care este distribuitor si poate el sa- ti faca cont plus ca iti face si reducere de 30 % fata de pretul afisat pe site. -*
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Normader de la Vichy tratateaza acneea?
- 18Acnee
- 2acnee, va rog un tratament
- 3de vreo 4 luni tenul meu s-a incarcat de o acnee foarte puternica
- 8contraceptivul adecvat persoanelor cu acnee
- 5am 26 ani si am ten cu puncte albe si negre
- 461Mibazonul, benefic sau nu?!
- 5hirsutism, ciclu nergulat, acnee, par uscat si foarte cret si posibil mici chisturi pe ovare
- 6au inceput de vreun an sa-mi apara cosuri in zonele unde ma barbieresc
- 5Suplimentele nutritive si tratamentul pentru acnee
- 0Crema de zi pentru ten mixt
- 5Crema impotriva acneei
- 2sufar de acnee de aproximativ 3 ani, de cand a inceput menstruatia
- 0Karissa si acneea
- 6Acnee care nu mai trece
- 2Tratament pentru acnee?
- 2Acnee
- 1Durere de cap urmata de acnee
- 2Acnee inflamatorie faciala persistenta
Mai multe informații despre: acneea tratament pentru acnee