acnee in sarcina
buna
sunt insarcinata in 16 sapt si de 3 sapt am o eruptie acneica pe fata si usor pe piept
nu am avut antecedente de acnee in trecut, sarcina merge bine dar fata mi s-a umplut de mici cosuri
am vreo sansa sa dispara in timpul sarcinii?
din ce cauza mi-a aparut?
si ce pot sa fac?
momentan folosesc Skinoren gel
dar rezultatele nu sunt incurajatoaare
sunt insarcinata in 16 sapt si de 3 sapt am o eruptie acneica pe fata si usor pe piept
nu am avut antecedente de acnee in trecut, sarcina merge bine dar fata mi s-a umplut de mici cosuri
am vreo sansa sa dispara in timpul sarcinii?
din ce cauza mi-a aparut?
si ce pot sa fac?
momentan folosesc Skinoren gel
dar rezultatele nu sunt incurajatoaare
1 comentarii
0
28-07-2009, ora 20:50
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Acneea in timpul sarcinii este normala din cauza dezechilibrului hormonal produs de HCG (Human Corionic gonadotrophin) si nu numai.
Skinoren-ul este foarte bun, va va ajuta si la eradicarea petelor hiperpigmentare(melasma).
Durata tratamentului cu gelul Skinoren 15% poate varia de la o persoana la alta si depinde de gradul de severitate al acneei. In general, o ameliorare semnificativa apare dupa aproximativ 4 saptamani de tratament.
Pentru a obtine rezultate foarte bune, gelul Skinoren 15% se poate administra timp de cateva luni. Daca dupa prima luna de tratament nu apare nici o ameliorare a acneei sau daca aceasta se agraveaza, tratamentul cu gelul Skinoren 15% trebuie intrerupt si trebuie avute in vedere alte modalitati terapeutice.
Sarcina si alaptare
Pana in prezent nu s-au observat efecte nocive asupra sarcinii sau sanatatii fatului/noului-nascut, consecutive tratamentului cu acid azelaic, substanta activa din gelul Skinoren 15%.
Daca sunteti insarcinata sau alaptati, medical dumneavoastra va decide daca este oportun sa utilizati acest medicament.
Sugarii nu trebuie sa vina in contact cu tegumentul sau sanul tratat.
Numai Bine;)
Skinoren-ul este foarte bun, va va ajuta si la eradicarea petelor hiperpigmentare(melasma).
Durata tratamentului cu gelul Skinoren 15% poate varia de la o persoana la alta si depinde de gradul de severitate al acneei. In general, o ameliorare semnificativa apare dupa aproximativ 4 saptamani de tratament.
Pentru a obtine rezultate foarte bune, gelul Skinoren 15% se poate administra timp de cateva luni. Daca dupa prima luna de tratament nu apare nici o ameliorare a acneei sau daca aceasta se agraveaza, tratamentul cu gelul Skinoren 15% trebuie intrerupt si trebuie avute in vedere alte modalitati terapeutice.
Sarcina si alaptare
Pana in prezent nu s-au observat efecte nocive asupra sarcinii sau sanatatii fatului/noului-nascut, consecutive tratamentului cu acid azelaic, substanta activa din gelul Skinoren 15%.
Daca sunteti insarcinata sau alaptati, medical dumneavoastra va decide daca este oportun sa utilizati acest medicament.
Sugarii nu trebuie sa vina in contact cu tegumentul sau sanul tratat.
Numai Bine;)
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ac celule gastrice
- 4Analize medicale usor crescute
- 2Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 0Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?