Acnee rezistenta

16-02-2011
TudorS
Nu este medic/terapeut
TudorS
Buna ziua,
Am 15 ani aproape 16 si de doi ani tot am cosurile astea de care nu mai scap.Am fost la doi dermatologi diferiti si am incercat o multime de tratamente.Tocmai am terminat un tub de Skinoren, nicio inbunatatire semnificativa.Am mai folosit Zynerit si doar amelioareaza un pic acneea n-o trateaza.Acum cateva luni am luat si Isotrexin + un unguent asemanator cu Skinoren nu-i mai retin numele + un antiobiotic care se lua odata la 12 ore pentru 10 zile, 250 de mg o pastila si citisem pe prospect ca e pentru mai multe tipuri de infectii bacteriene sau ceva de genu, imi scapa numele; cateva saptamani m-am tinut de tratamentul asta si nimic.
Uneori este mai putin vizibil dar uneori erupe asa tare ca am toata fata rosie, plina de acnee.
Am facut niste poze in speranta ca poate imi puteti da vreun sfat.Fata era oarecum mai calmata in momentul in care le-am facut dar cu cateva ore in urma arata groaznic !Clik :
[URL=http://img696.imageshack.us/i/image092sd.jpg/][IMG]http://img696.imageshack.us/img696/3547/image092sd.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://img189.imageshack.us/i/image091k.jpg/][IMG]http://img189.imageshack.us/img189/698/image091k.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://img828.imageshack.us/i/image090je.jpg/][IMG]http://img828.imageshack.us/img828/236/image090je.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://img233.imageshack.us/i/image089x.jpg/][IMG]http://img233.imageshack.us/img233/6190/image089x.jpg[/IMG][/URL]
7 comentarii
0
16-02-2011, ora 19:19
TudorS
Nu este medic/terapeut
TudorS
Dati copy paste la acest link in bara browserului apoi dati de sageti in fata sau in spate:
http://img233.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=image089x.jpg
0
16-02-2011, ora 20:58
zanebune
Nu este medic/terapeut
zanebune
Incearca remediul acesta homeopat : hepar sulfuris CH7, se suge o granula zilnic timp de 7 zile dimineata si seara si pe urma faci pauza si spui rezultatul.
0
16-02-2011, ora 21:35
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sugestie: Folosiţi Clearogen sau Granex Kit I :)
0
16-02-2011, ora 23:52
TudorS
Nu este medic/terapeut
TudorS
Multumesc pentru raspunsurile rapide.
O singura intrebare mai am, am vazut pe situl clearogen.ro ca sunt 3 produse separate.Pe care trebuie sa il iau?Si cam in cat timp, aproximativ, vor aparea inbunatari.
Multumesc inca o data :)
0
17-02-2011, ora 00:59
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimate d-rule/d-nule TudorS,

Clearogen este un sistem profesional de îngrijire şi tratarea a pielii acneice. Ar fi indicat să vă cumpăraţi toate cele 3 produse, pentru că fiecare are un rol foarte bine definit.
_
1. Agentul de curăţare sub formă de spumă (Foaming Cleanser) - Se foloseşte pentru a elimina uşor impurităţile, excesul de sebum şi bacteriile care stau la baza producerii acneei.
Se întinde spuma peste pielea udă. Spălarea feţei se va face prin masare uşoară, nici prea mult, dar nici prea puţin (în medie minim 30 de secunde, maxim 1 minut şi jumătate-2 minute). După spălare nu vă ştergeţi pe faţă cu absolut nimic, aşteptaţi ca faţa să se usuce, fără a fi şearsă cu ceva anume.
2. După ce v-aţi spălat şi aţi aşteptat ca pielea să se usuce, puteţi să folosiţi Toner-ul (Clarifying Toner). Toner-ul echilibrează producţia de sebum, reduce iritaţiile/roşeaţa şi reduce dimensiunea porilor. Se foloseşte prin intermediul unei dischete cosmetice de bumbac. Se pune o cantitate mică de toner pe dischetă şi se aplică pe întreaga faţă. Se lasă să se usuce timp de 5 minute!
3. După ce v-aţi aplicat şi toner-ul, puteţi să folosiţi ultimul produs din gama Clearogen - Loţiunea antiacneică (Acne lotion). Loţiunea conţine substanţe foarte complexe care combat acneea şi reduc inflamaţiile. Se utilizează după curăţarea şi tonifierea pielii. Loţiunea se aplică pe întreaga suprafaţă a feţei, prin masare uşoară.

Observaţii! Toate cele 3 produse se folosesc doar o dată pe zi (de preferat seara). A doua zi dimineaţă NU trebuie să vă spălaţi pe faţă, pentru că substanţele din Clearogen se eliberează în regim lent pe tot parcursul a 24 de ore (Clearogen este prevăzut cu sistem de eliberare retard).
Clearogen trebuie folosit minim 60 de zile pentru a observa primele ameliorări, iar după observarea ameliorărilor, se va continua folosirea lui timp de minim 6 luni, în regim zilnic, pentru a trata în profunzime acneea şi pentru a desensibiliza pielea. Folosiţi sistemul de îngrijire conform prospectului aferent lui!
_
ATENŢIE!
La începutul tratamentului este recomandat să folosiţi cantităţi mici din cele 3 produse, pentru a favoriza adaptarea pielii la acţiunea biochimică a substanţelor active. Înainte de a folosi produsele, de asemenea, este indicat să vă testaţi pielea, pentru a vedea când de tolerantă este cu acţiunea acidului salicilic, peroxidului de benzoil şi a celorlalte substanţe active (Aplicaţi cele 3 produse, în ordinea recomandată în prospect, respectând indicaţiile, pe o porţiune de piele de pe faţă (pe nas, de pildă), timp de 3 zile la rând. Dacă nu va apărea o roşeaţă intensă, însoţită de o mâncărime puternică, veţi putea folosi sistemul dermatologic fără a întâmpina vreo reacţie de intoleranţă sau hipersensibilitate).
Evitaţi contactul cu ochii, buzele şi hainele! (contactul cu hainele, de pildă, poate produce discoloraţii, iar contactul cu buzele, din păcate, în majoritatea cazurilor, produce uscare şi descuamare).
La începutul tratamentului cu Clearogen s-ar putea să experimentaţi câteva reacţii adverse tranzitorii, precum: iritaţie, arsură, roşeaţă cutanată, usturime, exfoliere etc. Reacţiile sunt normale! Se datorează procesului de adaptare la acţiunea chimică a unor substanţe, de aceea este indicată creşterea gradată a cantităţii de spumă, toner şi loţiune. S-ar putea să nu le experimentaţi, dar dacă le veţi experimenta, vor dispărea în maxim 4-14 zile :)
Pe tot parcursul folosirii sistemului Clearogen, este indicat să folosiţi o cremă cu acţiune hidratantă, antiinflamatoare şi antiiritantă, de genul celei din gama Deuteria Cosmetics (----------*).
Dacă nu puteţi să o achiziţionaţi pe cea pe care o puteţi vizualiza accesând link-ul oferit, cel de mai sus, vă rog să vă cumpăraţi orice altă cremă pentru ten sensibil, mixt şi/sau gras, cu tendinţa la a dezvolta leziuni acneice, dar fiţi foarte atent să fie non-comedogenică, să nu aibă textură grasă, să fie hipoalergenică şi să conţină ingrediente cât mai naturale.
Crema trebuie aplicată pe ten, la minim 30 de minute după folosirea ultimului produs din sistemul Clearogen, seara!

(*modificat de administrator)
0
17-02-2011, ora 01:02
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Post Scriptum - Dacă nu vă permiteţi să faceţi efortul financiar de a vă cumpăra toate cele 3 produse, cumpăraţi-vă măcar loţiunea, adică cel de-al treilea produs din sistemul Clearogen, şi folosiţi-o aşa cum v-am indicat în mesajul de mai sus.
----------*
_
Numai bine,
Nick

(*modificat de administrator)
0
18-02-2011, ora 20:41
zanebune
Nu este medic/terapeut
zanebune
Hmm, 150 de RON pt. o crema cu produse cancerigene si chimice ? O suta cinci zeci de RON pt. ceva care iti astupa numai porii cu chimicale, dezhidarteaza pielea - chiar daca are ceva aleo vera in ea ?
De ce nu-i recomanzi si tu o crema cu Aloe vera fara chimicale. Exista doar.
Sau una cu un pret mai uman.

Continut:
acid salicilic 2%, apa deionizata, amoniu lauril sulfat, butilen glicol, di-ppg-2-myreth-10 adipat, polisorbat 20, trietanolamina, proteina din grau hidrolizata, amidon din grau hidrolizat, gel aloe vera (Aloe Arbadensis), extract de rozmarin, fenoxietanol, lavanda.

amoniu lauril sulfat - substanta cancerigena bine si demult cunoscuta prezenta in toate sampoanele si cremele
butilen glicol- solvent chimic folosit in vopsele. chimica. Produce iritatia ochilor si a mucoaselor.

Wikipedia: " Moderate respiratory exposure to 2-butoxyethanol often results in irritation of mucous membranes of the eyes, nose and throat

polisorbat 20, - deschide porii cu forta, substanta chimica pusa in mai toate medicamentele si cremele ca sa forteze
intrararea substantelor in celule cu forta

di-ppg-2-myreth-10 adipat - naiba mai stie ce mai face si substanta asta

trietanolamina - dezhidrateaza pielea tragand apa din tesut in mod fortat

Cosurile vin de la sangele toxifiat si care se curata astupand porii cu creme, pori care tocmai au rolul de furnale care sa se scape de toxinele din sange.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Influenta alimentatiei asupra dezvoltarii acneei
  • Coșurile (acneea)
  • De ce apar coșurile (acneea)?
  • Antioxidanții din struguri eficienți împotriva acneei
  • MIT: Ciocolata cauzează acnee
  • Cum scapi de punctele negre
  • Fototermoliza selectivă, cel mai nou tratament împotriva acneei
  • Vaccin contra acneei aflat în perioada de testare
  • Creșterea nivelului de testosteron îi face pe adolescenți să fie nerăbdători
  •