acnee, va rog un tratament
Va rog sa mi spuneti si mie un tratament pt acneea papulo pustuloasa.Am incercat eritroacnol, zynerit, skinoren fara rezultate.Va multumesc
2 comentarii
Am vazut un tratament de durata, dar care da rezultate recomandat de dna dr. Oana Coman la spitalul dr. Scarlat Longhin, de la Şincai (langa Cutitul de argint). Dna dr. are consultatii in policlinica lunea, mi se pare, asa ca poti incerca sa mergi la dumneaei.
Buna ziua,
pentru toti cei care sufera de acnee (indiferent de tipul si gravitatea acesteia) pot sa va asigur ca exista un tratament care nu presupune ingerarea de pastile...
Acest tratament este vericat pe propria-mi piele si stiu ca este 100% real. Trateaza numai suprafetele pielii pe care se gaseste acneea.
Nu fac reclama niciunui produs, vreau doar sa intind o mana de ajutor celor care sufera de aceasta afectiune perversa, despre care se spune ca nu te omoara, dar care iti poate ruina viata.
Din moment ce nu pot lasa nici datele mele de contact va rog sa ma contactati prin intermediul acestui site.
Va doresc sanatate!
pentru toti cei care sufera de acnee (indiferent de tipul si gravitatea acesteia) pot sa va asigur ca exista un tratament care nu presupune ingerarea de pastile...
Acest tratament este vericat pe propria-mi piele si stiu ca este 100% real. Trateaza numai suprafetele pielii pe care se gaseste acneea.
Nu fac reclama niciunui produs, vreau doar sa intind o mana de ajutor celor care sufera de aceasta afectiune perversa, despre care se spune ca nu te omoara, dar care iti poate ruina viata.
Din moment ce nu pot lasa nici datele mele de contact va rog sa ma contactati prin intermediul acestui site.
Va doresc sanatate!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Acnee - tratamente fara rezultate
- 32Cosuri purulente, inestetice, care dau o stare de mancarime.
- 4pete pe fata in urma acneei
- 64acneea dispare vreodata?
- 3Acneon - Imi recomandati acest produs ?!
- 6Acnee... fara leac
- 3cum pot scapa de acnee?
- 14Acnee pe fata si corp, tratamente fara rezulatate
- 2acnee provocata de mercilon?
- 4va rog sa ma ajutati: am probleme cu tenul
- 6Probleme cu acneea; recomandare doctor dermatolog foarte bun
- 12 chestii: acneea si ginecomastia
- 7Acnee, matreata si piele uscata.
- 4Cosuri in carne, dureroase, in zona barbiei.
- 3Zynerit acnee..pro sau contra?
- 0Pete acnee
- 0cum scap de roseata si acnee usoara de pe fata?
- 1Acnee din senin
- 7Probleme ten gras cu acnee
- 1Acnee DUREROASA!!
Mai multe informații despre: acneea tratament pentru acnee
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: