Acneea - cauze

47 comentarii 1 2
0
20-07-2011, ora 18:02
Mr Andrey
Nu este medic/terapeut
Mr Andrey
Mr. Nick folosesc clearogen(doar lotiunea impotriva acneei impreuna cu sapunul sebamed) de 6 zile.Pana acum dupa nici o folosire nu mi s'a inrosit pielea sau am avut mancarimi sau usturimi(asta sper ca e de bine)dar mi'au aparut cateva cosuri. E bine ? Mentionez ca am facut totul cum mi'ati spus : ma spal doar o data, seara, inainte de culcare cu sapunul iar apoi aplic lotiunea.
0
22-07-2011, ora 20:32
laddy
Nu este medic/terapeut
laddy
Hmmm... Am incercat sa-mi comand samponul Aurantis de care imi spuneai si n-am reusit, pentru ca tre sa fac o comanda de minim 50 de lei. Adica tre sa imi mai comand si altceva pe langa sampon, ceea ce nu vreau! Ce uraciosi!! :) Pentru ca nu am nevoie de altceva. Si de ce sa-mi cumpar lucruri de care nu am nevoie, si sa ramana nefolosite! Nesuferitii!!! Sa stii ca nu sunt zgarcita :-P, pur si simplu nu-mi place sa fac risipa aiurea :)) E pacat! Aaaaa si mi-am mai comandat si Clearogenul ieri! Deci.deja e prea mult! :)))) Pupici!
0
25-07-2011, ora 04:34
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Laddy, okay, îţi voi respecta doleanţa, fapt pentru care voi interacţiona cu tine vorbindu-ţi la persoana a II-a, singular, nu plural, per tu :) Eşti o scumpy!
Şi eu am încercat să-mi comand şamponul Aurantis, pentru că am aceeaşi problemă ca şi tine - mi se îngraşă părul foarte mult şi foarte repede - dar m-am lovit de aceeaşi problemă, pe site-ul celor de la Elemental. NU mi s-a permis să-l comand decât dacă atingeam pragul de 50 de Ron. L-aş fi putut atinge, pentru că puteam găsi cu uşurinţă produse dermato-cosmetice utile pentru mine, pentru vreun membru al familiei mele, sau pentru vreun prieten, însă nu mi-am permis efortul financiar (pentru mine cheltuirea sumei de 50 de Ron, în acest moment, este un efort financiar de nepus în practică).
Dacă mai doreşti să cumperi acel şampon, să ştii că ţi-l poţi achiziţiona accesând link-ul de mai jos. Magazinul Kzarinne nu are politica Elementalului, fapt pentru care poţi face comenzi şi mai mici de 50 de Ron, plătind contravaloarea produsului şi a taxelor de transport aferente (optează pentru Poşta Română; cu siguranţă taxele sunt mai mici decât în cazul optării pentru Curierului privat).
----------*
Te cred că nu eşti zgârcită. Nu există om zgârcit care să-şi cumpere Clearogen, crede-mă pe cuvânt :)
Mă bucur că ţi-ai cumpărat Clearogenul, apropo. Şi eu l-am cumpărat şi folosit timp de 1 an şi mai multe luni, din Sua, direct de la dermatologul M.D. Alex Khadavi, pe timpul când am avut o situaţie financiară extraordinară. Clearogenul a fost singurul produs care mi-a tratat, total şi cu succes deplin, acneea vulgară, şi crede-mă că am folosit TOATE produsele care au fost disponibile în România, între 2004 - 2007.
Ţin minte perfect prin ce chinuri am trecut până mi-am vindecat acneea. Hai să-ţi spun pe scurt!
Cu ajutorul lui Dumnezeu l-am găsit pe dnul dr. Khadavi, în cel mai disperat moment, când deja uzasem şi ultima soluţie, şi anume sistemul profesional Proactiv Solution.
Problemele mele cutanate au fost deosebit de grave, ca de altfel şi foarte rezistente la orice altă formă de tratament, fapt pentru care nu am reuşit să-mi tratez acneea nici cu ajutorul Proactiv-ului.
Într-o zi, pur şi simplu, m-am rugat la Dumnezeu şi I-am spus că efectiv nu ştiu ce să mai fac. După câteva zile mi-a venit ideea să caut pe internet un dermatolog, unul care să fie supraspecializat în tratarea acneei. Am căutat timp de 6 ore şi în momentul în care am decis să renunţ, hop, l-am găsit pe dnul dr. Khadavi. Săracul, m-a consultat via e-mail, pentru că nu m-am putut deplasa în California, mi-a pus diagnosticul şi mi-a prescris Clearogenul.
Ştii cum aveam tenul facial înainte să încep folosirea Clearogenului? Arătam groaznic! Excesul de sebum era colosal, zici că eram dat cu ulei de floarea soarelui pe faţă, iar coşurile nu mai puteau fi numărate, pentru că apăreau unele peste altele.
A trebuit să import Clearogenul din USA, pentru că la vremea aceea, la începutul lunii mai, anul 2007, sistemul compus din cele 3 produse nu era disponibil în România. L-am importat, dar am avut probleme mari cu transportul. FedEx, firma de transport, a livrat coletul în Israel, din cauza unei erori de citire a adresei. Eu mi-am dat seama pentru că am supervizat transportul on-line (prin tracking). Când am observat că pachetul meu a ajuns în Israel, am contactat-o pe secretara dermatologului, April. Ea a redirecţionat coletul către România :) Ufff, aventuri pe mapamond. Şi ca să vezi cât de corect a fost dermatologul, îţi spun şi faptul că mi-a returnat cei 30 de dolari aferenţi transportului coletului, pentru scuzarea neonorării la timp a termenului de distribuţie.
Am primit într-un final mult aşteptatul colet, cu multe emoţii. Am început să folosesc Clearogenul şi în numai câteva zile am observat primele ameliorări considerabile. După 3 luni de zile acneea mea vulgară s-a vindecat în proporţie de 90%; după încă o lună m-am vindecat complet şi am devenit de nerecunoscut. Ţin minte că am început să folosesc Clearogenul după terminarea anului 2 de facultate, pe timpul vacanţei de vară. Când am început facultatea, în anul 3, nu m-a recunoscut niciun coleg, fapt pentru care am fost acuzat că mi-am făcut operaţie estetică :) M-am prăpădit de râs. Le-am spus secretul, după care m-au crezut.
Uite-aşa mi-am tratat eu acneea! Dumnezeu a înfăptuit minunea care a condus la vindecarea acneei mele, ştiu acest fapt, slavă Lui ♥♥♥.
_

Laddy, Clearogenul te va ajuta imens de mult, vei vedea. Foloseşte-l aşa cum ţi-am spus.
Toate cele bune îţi doresc!
Pupici cu parfum de orhidee.
Cu respect şi preţuire,
Nick

(*modificat de administrator)
0
25-07-2011, ora 04:44
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bună dimineaţa!
Stimate drule Mr Andrey, mă bucur foarte mult că nu aţi experimentat fenomene cutanate de intoleranţă şi/sau hipersensibilitate, în urma folosirii loţiunii antiacneice din sistemul Clearogen.
Folosiţi în continuare loţiunea, aşa cum v-am recomandat, doar seara, şi veţi observa îmbunătăţiri considerabile ale pielii dv., în următoarele maxim 30-60 de zile.
Coşurile respective v-au apărut independent de activitatea ingredientelor active conţinute de loţiunea antiacneică; ele se datorează efectorului endocrin denumit DHT, care vă suprastimulează glandele sebacee; le dereglează activitatea şi induce producerea de leziuni acneiforme. Clearogenul reduce activitatea DHT-ului (dihidrotestosteronului), în piele, prin inhibarea enzimei care transformă testosteronul în dihidrotestosteron, 5 alfa-reductază, tratând astfel acneea :)
Vă doresc toate cele bune!
Cu respect şi preţuire,
Nick
0
25-07-2011, ora 12:26
laddy
Nu este medic/terapeut
laddy
Salut Nick!
Ufff, nu stiu cum reusesti tu sa nu dormi la orele alea, eu as fi zombilica :))) Tu vrei sa ai grija de noi...dar trebuie sa ai grija si de tine...ca asa...ce facem?! :) Citeam pe aici pe undeva ca ai niste probleme de sanatate. Sper ca esti bine!
Am si comandat samponul de pe Kzarinne, binenteles! :) Multumesc!
Da, chiar adevarate aventuri cu Clearogenul! Te-ai chinuit, ai fost ambitios, si ai reusit! Noroc ca acum exista si in Romania. Doar ca nu prea este cunoscut pe aici. Nu prea se stie de el. Eu nu mai auzisem de el pana sa citesc aici pe forum! Ar trebui facuta publicitate pe mai multe cai, pentru asa un produs bun. Ca sunt alte tampenii ridicate in slavi aiurea. Sa stie lumea de el!
Eu nu am probleme asa mari, cum spuneai ca ai avut tu. Nu pot sa spun ca am chiar acnee. Sunt 1-2 cosuri, maxim 3, dar seriooooase :)))) Si in rest pielea este foarte curata, arata chiar foarte bine. Toata lumea imi spune ca exagerez cand spun ca am probleme, ei vad o piele foarte curata, cu mici exceptii. Dar eu totusi incerc sa scap si de aceste mici (sau maaaaari :-P) exceptii. Pentru mine sunt stresante si astea. Si sunt si mai perfectionista eu asa de felul meu :D Dar ii multumesc Domnului ca nu este mai rau. Ca se putea si asa. Cum spuneai tu, de exemplu. Imi si ingrijesc tenul cu consecventa. Asa am fost mereu, am o igiena si o ingrijire foarte foarte riguroasa, inca de cand nu aveam probleme. Nu uit nici o etapa, am grija mare cu produsele pe care le folosesc. Pana la dereglarea hormonala a fost totul ok! Nici de ingrasat nu mi se ingrasa chiar asa cum ziceai tu, este, dar nu chiar asa.
Deci clar, nu exista indoiala ca o sa ma ajute Clearogenul :) Abia astept!
Te-am pupacit!
Si ai grija de tine! :-*
0
28-07-2011, ora 01:00
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Laddy, eu îmi fac programul de somn în funcţie de agenda de lucru; dorm ziua, când nu pot noaptea! Câteodată sunt zombilet, cum îmi place mie să spun, recunosc, sau zombilic, în sensul că sunt ameţit :))) Totuşi, am grijă de mine, că dacă nu aş fi avut în acest moment aş fi fost inexistent material.
Da, am unele probleme de sănătate, aşa cum toţi oamenii au, însă acele probleme pentru mine sunt binecuvântări divine. De la şi din suferinţă am avut mult şi multe de învăţat, fapt pentru care nu fug deloc de ea, incredibil sau nu.
Clearogenul nu este promovat în România, pentru că în ţara asta nu se promovează calitatea, cum nu se promovează nici moralitatea, ca de altfel nimic pozitiv, aş îndrăzni să spun. În ţara asta... nici nu vreau să continui! Frecvent le spun cunoştinţelor mele că dacă aş fi fost eu preşedintele României, sau regele României, ca să se dizolve senatul, camera deputaţilor, parlamentul etc., of, Doamne, cred că... nici acum nu vreau să continui. Aş fi fost Adolf Hitler în variantă pozitivă! :)))))))))
În condiţiile în care îţi apar maxim 3 coşuri, suferi de o pseudo-acnee de un anumit tip, nu de acnee integră, dacă pot spune aşa. Bucură-te, Clearogenul te va ajuta foarte mult, important este să îl foloseşti conform instrucţiunilor şi să ai răbdare.
Mă bucur că ţi-ai comandat şamponul Aurantis. Este foarte bun, aşa cum este el formulat, dar în condiţiile în care devine îmbogăţit cu ulei de ti tree, fără doar şi poate, se transformă într-un giuvaer cu proprietăţi emoliente, antibacteriene, antifungice şi antivirale. Hihi! :)
Te pup, muah, şi te îmbrăţişez :) Ai grijă de tine!
Cu respect,
Nick
0
28-07-2011, ora 11:29
laddy
Nu este medic/terapeut
laddy
Tu esti un giuvaier! :-P :-* :-* :-* :-*
0
30-07-2011, ora 16:57
laddy
Nu este medic/terapeut
laddy
Cred ca vreau sa te mai intreb ceva :) De 2 zile am o problema si nu stiu de unde a aparut :( Nu pot sa respir cum trebuie. Ma sufoc. Cand respir nu pot sa trag aer suficient, si tot incerc pana ma doare pieptul. Sau sunt nevoita sa casc pentru a ma satura de aer. Asta mi se intampla de 2 zile. Si nu a pornit de la ceva anume. Asa dintr-o data. Sa fie de la tratamentul cu Donavital si cu celelalte 2 tincturi? Tratamentul il fac de 2 saptamani. Sau sa fie o problema cu tiroida? Asta imi spune mama, ca ea avut probleme cu glanda tiroida si inca mai are. Ma si inteapa rau intr-un anumit loc pe gat, simt acolo o intepatura destul de puternica, pe partea dreapta a gatului. Si sunt si extrem de nervoasa, de imi vine sa plang, asa fara motiv. Acum nu stiu daca plang de la starea de rau sau o fii ceva pe sistem nervos. Am luat calciu, fier, magneziu, crezand ca o fi o lipsa de ceva in organism, dar cam degeaba, parca se mai amelioreaza, dar tot nu respir cum trebuie.Tu ce zici? Oricum ma mai chinui pana luni si apoi merg la analize. Ma gandeam sa merg direct la Parhon dar nu sunt prea sigura... :((
0
03-08-2011, ora 16:06
laddy
Nu este medic/terapeut
laddy
N-am nimic la tiroida. Mi-am facut analizele. Nu stiu ce am! :((
0
05-08-2011, ora 12:34
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Laddy, respiraţia ta greoaie, insuficientă, chiar sufocantă - dispneea - poate să fie o reacţie adversă la tratamentul cu Donavital şi cele 2 tincturi. Dispneea este, de obicei, produsă de o tulburare cardiacă, neurologică sau respiratorie, foarte rar având substrat endocrinologic (mă bucur că nu ai nicio problemă tiroidiană!).
Din câte observ manifestările tale îşi au originea în sistemul nervos vegetativ, chiar şi în cel central.
Te rog să stopezi pentru 7 zile administrarea celor 3 preparate naturiste, pe care, oricum, cred că le-ai luat fără aviz medical. Dacă la sfârşitul celor 7 zile problemele pe care le acuzi nu dispar, consultă-ţi medicul de familie şi roagă-l să îţi dea trimitere către medicul specialist considerat de cuviinţă. Dacă problemele dispar după cele 7 zile de la stoparea tratamentului, consultă un medic cu competenţă în fitoterapie şi/sau gemoterapie, relatându-i acestuia simptomatologia experimentată în cursul tratamentului cu Donavital şi cele 2 tincturi, ca să primeşti sau nu permisiunea de reîncepere a administrării.
Stai liniştită, totul va fi bine!
Dumnezeu să te ajute şi să te călăuzească prin viaţă.
Cu respect şi iubire,
Nick

Post Scriptum - Multă sănătate scumpei tale mame. Pup!
0
05-08-2011, ora 19:09
laddy
Nu este medic/terapeut
laddy
Of Nick!
Nici nu stiu ce sa mai zic!
Tratamentul l-am intrerupt de atunci. Dar nu stiu daca de la asta a fost. Mi-a mai trecut dar nu de tot. Adica nu este o stare de sufocare constanta. Nu. Sunt doar unele momente in care nu pot respira, si nu inteleg ce le declanseaza. Nu fac efort, nu ma agit, nu fac absolut nimic si dintr-o data incepe. Am observat ca sunt zile cand nu am nimic. Si zile in care pentru cateva ore sau doar minute nu respir cum trebuie. Deci nu este o problema continua. Si asta mi se pare foarte ciudat. Daca era o afectiune la nivel fizic pe undeva ma gandesc ca trebuia sa am probleme tot timpul nu doar in unele momente. Si ma mai gandesc ca daca era de la tratamentul acela, trebuia sa-mi treaca pana acum. Alte simptome nu mai am. Poate doar o usoara stare de slabiciune, de ameteala usoara. De durut nu ma doare nimic.
Urmeaza zilele astea sa mai fac si alte analize de sange, sa mai vedem...pe la ce medic trebuie sa mai ajung...:(
Dar stiu ca va fi bine :) Nici nu ma gandesc altfel :-P
Te imbratisez cu drag!
P.S - Multumesc mult pentru urare! Pupi!
0
06-08-2011, ora 15:14
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Laddy, îmi pare rău că nu te simţi bine. Ia să vedem, te pupăcesc eu telepatic, pe mâna dreaptă şi pe frunte, iar apoi zâmbesc cu iubire stării tale de rău; vei vedea că se va dispersa tot răul şi te vei simţi din nou bine ♥
Uite, îţi dedic şi o melodie, una dintre baladele mele preferate marca Mariah Carey - Anytime you need a friend.
Ascultă melodia: ----------*
În altă ordine de idei, acum, după ce am citit ce ai scris în rândurile de mai sus, nu cred că starea ta se datorează vreunei reacţii adverse produse de Donavital şi cele 2 tincturi, pentru că, dacă, totuşi, s-ar fi datorat, până acum ar fi trebuit să cedeze, ar fi trebuit să nu mai ai nimic de natură negativă, în ceea ce priveşte starea generală de sănătate.
Accesează, te rog, acest topic:
http://forum.romedic.ro/prod/probleme_cu_respiratia_024114.html
(în cadrul acestui topic s-ar putea să găseşti câteva informaţii utile!).
Fă-ţi şi celelalte analize medicale. S-ar putea ca problema ta respiratorie să fie doar expresia simplistă a somatizării unei anxietăţi de moment.
Totul va fi bine, ai încredere!
Te iubesc şi te îmbrăţişez cu mult drag,
Nick

(*modificat de administrator)
0
08-08-2011, ora 21:35
laddy
Nu este medic/terapeut
laddy
Nick.Esti un ingeras...zau!! :-*
E superba melodia! Multumesc muuuult!
Sa stii ca mi-e mult mai bine! :-) De 2 zile nu mai am nimic! Cred ca ai mare dreptate cu somatizarea si anxietatea :-P Cred ca asta este, sau a fost, ca sper sa nu mai fie! Da' m-am speriat teribil!!! Intrasem in panica! Trec printr-o perioada destul de grea, si chiar daca fizic nu m-am agitat deloc, in sufletul meu este un haos total. Si cred ca de aici a pornit tot.
Iti trimit si eu ceva dragut si foarte interesant, dar pe mail ca aici nu am cum. Sper sa apuci sa vezi, e doar de citit putin.
:-)
Si ce sa mai...pupicii tai au fost divini! :-)) Vezi ca se intorc! :-* :-*
0
09-08-2011, ora 14:15
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Laddy, ştiam că o să-ţi fie mult mai bine şi că nu vei mai avea nimic, în câteva zile, dar nu pot să-ţi spun de unde şi de la Cine ştiam. NU sunt un îngeraş, aş fi vrut eu să fiu, dar nu sunt; sunt doar un om păcătos, din păcate!
IUBIREA, prin credinţă, rugăciune şi lumină, dăruieşte oricărui om linişte, iertare şi vindecare, şi cu această afirmaţie am spus tot. Şi tu ştii cine este Iubirea şi Lumina?! Citeşte 1 John 4:8, 16; 1:5, din Biblie*
Eşti foarte stresată sufleteşte, după cum bine ai dedus, iar acest stres se prelinge şi pe trup, dacă-mi permiţi să spun aşa, determinându-ţi simptome neplăcute. Stresul sufletesc este o boală care poate fi vindecată apelând la "frontul duhovnicesc" (citeşte în profilul meu secţiunea "Suferinţa"; acolo vei realiza ce trebuie să faci!).
S-au întors pupicii, mulţumesc. Mulţumesc şi pentru e-mail!
Te sărută şi îmbrăţişează,
Nick
0
10-08-2011, ora 19:49
laddy
Nu este medic/terapeut
laddy
:-*
0
15-08-2011, ora 17:39
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
♥♥♥
0
20-12-2012, ora 13:10
cristinamaria4
Nu este medic/terapeut
cristinamaria4
buna ziua Mr. Nick!
am o problema destul de mare cu acneea. tenul meu este gras. am cosuri in zona pometilor..nas..frunte..barbie..unele au puroi unele nu..unele sunt rosii altele nu..unele mari unele mici..pielea mi se cojeste se exfoliaza pe frunte si pe nas..am incercat foarte multe tratamente.am fost la dermatologi dar miam iritat fata de la produsele respective. nu mai stiu ce sa folosesc. va rog sa ma ajutati!
Adaugă un comentariu / răspuns
47 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar coșurile (acneea)?
  • Antioxidanții din struguri eficienți împotriva acneei
  • MIT: Ciocolata cauzează acnee
  • Cum scapi de punctele negre
  • Fototermoliza selectivă, cel mai nou tratament împotriva acneei
  • Cercetătorii suedezi au descoperit de ce acneea este atât de rezistentă la tratament
  •