Acneea vulgara

15-10-2018
I_love.owls
Nu este medic/terapeut
I_love.owls
De cateva luni imi apar cosuri sub piele mari, dureroase si rosii, dar in propotie de 70% strict pe linia maxilarului, deseori se intind spre gat. Am primit diagonosticul de acnee vulgara ( atunci nu aveam strict pe maxilar).as vrea sa stiu daca acneea pe linia maxilarului indica ca am probleme cu un anumit organ sau am anumita afectiune. Multumesc.
5 comentarii
0
19-10-2018, ora 09:01
Dr. Artenie Claudia
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Artenie Claudia
Buna ziua,
Acneea la adult este de obicei in aceasta zona. Faceti si analize hormonale.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
0
19-10-2018, ora 10:03
I_love.owls
Nu este medic/terapeut
I_love.owls
Am ovare micropolichistice.
0
20-10-2018, ora 15:06
Petru.Rotariu@Gmail.com
Nu este medic/terapeut
Petru.Rotariu@Gmail.com
Ovarele polichistice sunt de obicei datorate de 2 factori majori:

1) alimentatie proasta (mult zahar, alimentatie fara nutritie, mancare moarta)
2) inbalanta hormonala (stress, somn prost, cafea multa, zahar mult)


Cai insanatosire:

1) Eliminati, zaharul, painea, cartofii, bauturi cu zahar la sticla, bere, alcohol, bicuiti, paste, prajituri, patisserie, covrigi, fructele dulci

2) eliminati mancarea procesata

3) mancati mancare reala/adevarata: legume MULTE!!!!!!!!, OUA, peste mic, nuci, seminte, fasole, seminte de in, branza de oaie, capra, unt.

4) tineti post intermittent (pazue fara mancare de peste 12-13 ore, ideal 18)

5) nu mancati nimic intre mese (fara gustari)

6) dormiti regulat incepand cu ora 10PM, Nu mancati inainte de culcare cu cel putin 3 ore de a merge la pat. Fara cafea. Daca nu pueti dormi luati magnesiu 400-600mg.


Modalitatea ce mai puternica de a insanatosi/repara: chisturi, rani, placi de artoroscleroza, gunoi in organism, virusi, infectii ESTE POSTUL INTERMITENT CUPLAT CU ELIMINAREA CARBOHIDRATILOR.

Doctorii nu o sa va recomande asa ceva nicodata, pentur ca o sa va piarda ca si client.
Ei o sa va trimita la prietenii lor din colt (farmacie).

Mancati sanatos, post intermittent si eliminati parazitii care va sufoca (doctori falsi, politicieni falsi, popi falsi).
Cei falsi o sa va ceara bani, cei adevarati nu va cer bani, va dau informatia gratis.
0
03-01-2019, ora 13:23
Patricia_89
Nu este medic/terapeut
Patricia_89
Mare dreptate aveți! Toți dermatologii cer bani și iar bani pentru a-ți "rezolva" problema. E mai ușor sa dai bani, crezând ca ai făcut tot pentru a avea un ten mai curat... Aceiași bani ar putea fi folosiți pentru a manca sănătos...Vorbesc din proprie experiența. Creme, Dermapen, Microdermoabraziune...bla bla bla. Cand am renunțat la zahar și carbohidrați, sau mai corect și realist spus, când am redus consumul lor, și rezultatele au apărut.
0
03-01-2019, ora 17:07
Petru.Rotariu@Gmail.com
Nu este medic/terapeut
Petru.Rotariu@Gmail.com
De obicei la copii intre 10-18 ani cosurile/acneea sunt un semn al dezechilibrului hormonal, corpul evolueaza.
Dar si pentru ei eliminarea alimentelor false/chimice/zahar excesiv este benefica.
Mancatul excesiv (inutil de zahar: paine, cola, biscuiti, prajituri, gemuri, bomboane, ciocolata cu zahar mult, faina, LAPTE!!!) si des tine insulina ridicata.
Insulina este un HORMOM DOMINANT care supreseaza/afecteaza in mod negativ expresia la aprope toti ceilalti hormoni.
Obeziatea cronica din societatea de azi este direct corelata de mancatul des si prost cu dezechilibru hormonal - insulina ridicata.
Diabetul, cancerul, bolile cardiovasculare, dementa, depresia sunt direct legate de MANCATUL DES si PROST.
Nu va lasati pacaliti ca o crema sau ceva pastile va fixa efectele alimentatiei proste, investiti in sanatate (mancati putin dar bun).
Feritiva sa amestecati zaharul cu grasimile (prajturi, cozonaci, turte, cartofi parajiti - mancatile rar si cu multe legume inainte).
Zharul cuplat cu grasimea (in special grasimile vegetale din uleiuri procesate) in alimentatie in catitati mari produc compusi chimici care sunt foarte greu de eliminat din organism.
De asta apar cosurile, acneea, ciroza la ficat, pietre la bila. Lipsa cronica de legume verzi din dieta maimutei moderne este un dezastru pentru sanatate.
Nu sariti sa infulecati fructele dulci pentru ca fructoza din ele este un alt zahar greu de procesat de organims, este la fel de greu ca si alcooolul pentru ficat.
Fructoza nu este usor asimilata ca glucoza, trebuie stocata in forma de grasime (glicogen) si apoi poate fi folisita ca energie. Nu e cazul glucozei care se poate folosi direct ca sursa de energie.
Lumea manaca in ziua de azi mult gunoi alimentar din plictiseala. Se stimuleaza centrii placerii prin mancat inutil in fatza la TV sau cand nu avem ce face.
Lumea se drogheza cu: acohol, tigari, zahar si multe altele. Depinde de vointa individuala sa iesiti din cercul vicios daca doriti sa traiti sanatosi si sa nu fiti niste animale de CAP bune de muls pentru sistem.

Cititi, cititi, cititi, informati-va, nu va lasati condusi de nimeni, cereti explicatii: De ce? Fixati cauza, nu vopsiti gardul putred.

Sanatate si intelepciune.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: acneea vulgara

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: