acum are pe alta si eu simt ca inebunesc!
Despre problema mea am mai scris mai jos, trebuia sa aleg intre 2 relatii. Eu am ales sa nu aleg nimic acum (asa cum m-a sfatuit si simina_psih) si am continuat sa raman in relatia veche de comoditate, nu din convingere ca asta vreau. In perioada asta ne-am certat din orice, datorita irascibilitatii mele si nu din vina lui, caci el facea tot sa imi fie bine. Problema cea mai dureroasa este ca B si-a gasit pe altcineva, iar pe mine asta ma sfasie. Am vb azi si mi-a zis ca nu mai putea sa astepte pana eu ma decid si ca el si-ar fi dorit ca eu sa inchei relatia mea, sa astept un timp sa ma asigur ca am decis corect si apoi sa fim impreuna. Atunci ar fi asteptat... daca eu terminam relatia cu A, astepta pana ma asigur ca nu imi pare rau. Dar eu nu am facut asa! De ce oare? Caci in mintea mea stiam ca asta vrea. Acum are si el o relatie, dar cand vorbim meru zice ca nu se stie ce aduce viitorul. Parca ma mai face sa sper. Eu tot timpul m-am gandit la el, am vb cu el si am fost alaturi de el caci a trecut prin momente mai grele. De cate ori ma uit la pozele lui si imi amintesc ce dragalas era cand eram impreuna, ma infunda plansul de nu ma mai opresc. Oare l-am pierdut de tot? Pt totdeauna?
Va rog sa ma ajutati cu un sfat! Credeti-ma ca nu am cu-i sa il cer si deja ma intreb foarte serios daca e o problema cu mine...
Va rog sa ma ajutati cu un sfat! Credeti-ma ca nu am cu-i sa il cer si deja ma intreb foarte serios daca e o problema cu mine...
1 comentarii
Buna,
Eu am trecut prin ceva similar si iti spun ca ai gresit mult pastrand 2 relatii.eu am ales pe cel ce-mi dadea emotii cand il vedeam, pe cel care ma facea sa visez.Cred ca am ales cu inima nu cu capul si rau am facut.Alege cu capul, un om bun sa te inteleaga si sa-ti fie aproape in orice situatie chiar daca il iubesti mai putin, pt.ca in timp bunatatea sufletului are cea mai mare importanta.nu vreau sa fiu rea dar nu cred ca se va mai intoarce, sau cel putin daca nu faci ceva imediat sa-l aduci inapoi o sa-l pierzi.gandeste-te bine ce vrei.
Numai bine si sa ma anunti ce ai hotarat
Eu am trecut prin ceva similar si iti spun ca ai gresit mult pastrand 2 relatii.eu am ales pe cel ce-mi dadea emotii cand il vedeam, pe cel care ma facea sa visez.Cred ca am ales cu inima nu cu capul si rau am facut.Alege cu capul, un om bun sa te inteleaga si sa-ti fie aproape in orice situatie chiar daca il iubesti mai putin, pt.ca in timp bunatatea sufletului are cea mai mare importanta.nu vreau sa fiu rea dar nu cred ca se va mai intoarce, sau cel putin daca nu faci ceva imediat sa-l aduci inapoi o sa-l pierzi.gandeste-te bine ce vrei.
Numai bine si sa ma anunti ce ai hotarat
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Este nevoie de terapie de cuplu și când logodnicii se mută împreună?
- 2Logodnica mea mi-a spus că și-a scos uterul pentru a nu mai face copii. Este posibil?
- 1Casatorie toxica
- 0Cum ar trebui să arate un contract pentru prestarea servicilor psihologice?
- 1M-am indragostit de o colega de munca
- 5Abuz psihologic în cuplu
- 2Să lupt sau să renunț?
- 1Certuri si lipsa de empatie
- 1Probleme in relație de 4 ani
- 1Copilul lui din alta relatie