Adenocarcinom bronhopulmonar

15-01-2023
Marius 06
Nu este medic/terapeut
Marius 06
Pt adenocarcinom bronho-pulmonar drept cT4N2M1c stadiul 4 b cu tratament imunoterapie la 21 de zile sunt șanse de supraviețuire pe timp lung? Menționez ca a avut gripa și i-a dat dexametazona și acum are apa în corp. Este grav?
2 comentarii
0
04-02-2023, ora 17:38
Marius 06
Nu este medic/terapeut
Marius 06
Se reușește sa se trăiască cu adenocarnom bronho-pulmonar stadiul 4b cu imunoterapie la 21 de zile? Cu metastaze la ganglioni? Este grav?
0
01-05-2023, ora 18:41
Dr. Ruslan Șcarăbnîi
Chirurgie toracica, Bucuresti
Dr. Ruslan Șcarăbnîi
Îmi pare rău să aud despre diagnosticul dumneavoastră. În ceea ce privește șansele de supraviețuire pe termen lung în cazul adenocarcinomului bronho-pulmonar cu stadiul IVb și tratament cu imunoterapie la fiecare 21 de zile, acestea depind de mulți factori, cum ar fi vârsta, starea generală de sănătate și starea de sănătate a organelor afectate de cancer.

În general, imunoterapia poate îmbunătăți supraviețuirea și calitatea vieții persoanelor cu cancer. Cu toate acestea, nu pot să ofer o estimare precisă a șanselor de supraviețuire în cazul dumneavoastră, deoarece fiecare persoană și fiecare caz de cancer este unic.

În ceea ce privește prezența apei în corp, - Este important să discutați cu medicul dumneavoastră despre această problemă și să urmați îndrumările sale privind tratamentul și gestionarea acesteia.

În general, pentru a avea cele mai bune șanse de supraviețuire și de îmbunătățire a calității vieții, este important să urmați cu strictețe planul de tratament recomandat de medicul dumneavoastră și să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră în general.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.