aerosol pentru rosu in gat
buna-ziua as dori sa stiu ce tratament cu aerosol ii pot face fetitei mele in varsta de 7 ani, pentru rosu in gat?
1 comentarii
Buna ziua,
daca va referiti la tratamentul local al faringitei, eu am folosit cu succes la fetita mea de 6.5 ani Bioparox si Tantum verde, acesta alternativ cu Decasept si Doctor Mum, la doze adaptate varstei si am scapat de multe ori de antibiotic oral. Chiar daca nueste alergica la medicamente si alimente, administrati prima doza dintr-un medicament nou dimineata sau in prima parte a zilei si supravegheati-o mai ales prima jumatate de ora.
daca va referiti la tratamentul local al faringitei, eu am folosit cu succes la fetita mea de 6.5 ani Bioparox si Tantum verde, acesta alternativ cu Decasept si Doctor Mum, la doze adaptate varstei si am scapat de multe ori de antibiotic oral. Chiar daca nueste alergica la medicamente si alimente, administrati prima doza dintr-un medicament nou dimineata sau in prima parte a zilei si supravegheati-o mai ales prima jumatate de ora.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8diaree prelungita la copil de 2 luni si 3 saptamani
- 1Febra copil, rosu in gat
- 67imunitatea scazuta
- 4Sensibilitate a gatului
- 4rosu in gat care nu mai trece
- 3efecte negative polidin-gantamicina injectabila la copii
- 15rosu in gat
- 5baietel de 3 ani tot timpul racit.. laringita, rosu in gat, nas infundat si tuse
- 7Pseudomonas Aeruginoasa (bacilul pioceanic)
- 1Rosu in gat la fetita de 5 ani
- 5rosu in gat fara febra- cum tratam?
- 4De cateva zile am racit cu tuse, rosu in gat si nas infundat
- 1Rosu in gat (cred)
- 1Pata rosie pe cerul gurii
- 2Gat sensibil, nas infundat, secretii in gat
- 3Rosu in gat si mai e ceva! Vedeti poza de profil!
- 5Rosu in gat de 2 luni jumate
- 2Limba crăpată si dureroasa+gâtul rosu fără durere
- 0Rosu in gat bebelusa 1 an
Mai multe informații despre: rosu in gat