aerosol pentru rosu in gat
buna-ziua as dori sa stiu ce tratament cu aerosol ii pot face fetitei mele in varsta de 7 ani, pentru rosu in gat?
1 comentarii
Buna ziua,
daca va referiti la tratamentul local al faringitei, eu am folosit cu succes la fetita mea de 6.5 ani Bioparox si Tantum verde, acesta alternativ cu Decasept si Doctor Mum, la doze adaptate varstei si am scapat de multe ori de antibiotic oral. Chiar daca nueste alergica la medicamente si alimente, administrati prima doza dintr-un medicament nou dimineata sau in prima parte a zilei si supravegheati-o mai ales prima jumatate de ora.
daca va referiti la tratamentul local al faringitei, eu am folosit cu succes la fetita mea de 6.5 ani Bioparox si Tantum verde, acesta alternativ cu Decasept si Doctor Mum, la doze adaptate varstei si am scapat de multe ori de antibiotic oral. Chiar daca nueste alergica la medicamente si alimente, administrati prima doza dintr-un medicament nou dimineata sau in prima parte a zilei si supravegheati-o mai ales prima jumatate de ora.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2fetita mea a facut rosu in gat.
- 2rosu in gat cu tuse foarte puternica- zinnat+ oxacilina
- 67imunitatea scazuta
- 3efecte negative polidin-gantamicina injectabila la copii
- 3operatia de polipi, gat rosu... la copil de 5 ani
- 7roseata si inflamatie in gat
- 8Otita la copii
- 5baietel de 3 ani tot timpul racit.. laringita, rosu in gat, nas infundat si tuse
- 6inceput de rosu in gat
- 18Imunitate fetita 3 ani
- 9polipi nazali, rosu in gat, secretie nazala galbena si de o luna tuse seaca
- 8Rosu in gat persistent, rezistent la antibiotic
- 15Faringo-traheita
- 2rosu in gat frecvent la copil de 4 ani
- 9Bronchovaxom sau Ribomunyl - pt laringite frecvente
- 9pentru dl dr flueraru
- 2Gat sensibil, nas infundat, secretii in gat
- 1Roșu in gat de mai bine de 3 luni
- 3Rosu in gat de aproximativ o luna. Antibioticul nu a avut niciun efect. Ce pot face?
Mai multe informații despre: rosu in gat