Afectiune a cailor urinare | Forumul Medical ROmedic

Afectiune a cailor urinare

118 comentarii 1 23 4 ÃŽnainte ›
0
22-02-2009, ora 15:10
felicia tomescu
Nu este medic/terapeut
felicia tomescu
Cel mai bine ar fi sa nu ai IC ci sa fie tot o infectie mai atipica- cam asa reiese din urocultura.Poate ca la o policlinica privata iti poti face un alt set de analize ( si urina si frotiu ginecologic) sa se vada clar ce inseamna "cimp microbian", ca asa, este ceva la modul general. Nu scrie nici macar daca sunt germeni gram negativi sau de alt gen, e.coli sau altceva...In Buc cind fac analiza de urina sau la cea ginecologica, la policlinica privata de care apartin cu sv., la analize scrie clar despre ce microbi este vorba. Mergi la alt laborator de policlinica, poate la Cluj la spitla la urologie.Oricum, ti-am spus ca trebuie sa faci cistoscopia la un medic avizat care sa cunoasca f. bine IC.Poate ar fi bine sa mergi la Cluj cu o recomandare la un medic bun.
Acum, daca din pacate iese ca ai IC, ai o sansa de vindecare in momentul in care vei avea un copil.Sarcina regenereaza toate tesuturile, inclusiv mucoasa vezicii urinare, asa spune dr. urolog care ma trateaza.Din pacate pt mine (am 48 de ani), acest lucru nu mai este posibil.
0
12-03-2009, ora 11:03
eve_235
Nu este medic/terapeut
eve_235
Am intrat pe site-ul Dumneavoastra, dar nu am gasit subiecte pe aceasta tema. Din lista de medici, i-am gasit doar pe Dr. Valentin Voinescu (medic primar urologie) si pe Prof. dr. Ionel C. Sinescu (şef Clinică de Chirurgie Urologică şi Transplant renal Spitalul Clinic Fundeni). Intrebarea este cum se fac reportajele?
0
14-03-2009, ora 11:43
eve_235
Nu este medic/terapeut
eve_235
In cazul cistitei interstitiale, pentru ameliorarea durerilor, se poate folosi acid hialuronic?Ma simt foarte rau de 4 zile si niciun antiinflamator nu ma scapa de durerile ingrozitoare si de urinarile dese.
0
14-03-2009, ora 16:25
felicia tomescu
Nu este medic/terapeut
felicia tomescu
Da, Instilatiile in vezica cu acid hialuronic aduc scaderea usturimilor si urinari mai rare.Trebuie in sa fie facute cite o instilatie pe saptamina, timp de 4 saptamini, apoi cite una pe luna timp de 5 luni.In total 9 instilatii.Costa 120 euro o fiola de instilatie. Si trebuie facute intr-un mediu steril, Odata cu sonda pot intra si microbi...se intimpla des lucrul acesta si suferinta este mare, pe usturimea de la cistita se suprapune durerea si usturinea de la infectia urinara, luni de zile.Deci trebuie facute cu mare grija si de un medic specialist.
Pina reusiti sa vi le procurati, va sfatuiesc sa faceti bai de sezut in fiecare seara cu plante si tarite de griu stoarse in ceai si sa puneti cite un ovul de Cervugid seara la culcare, acesta va usureaza usturimile.Si tot seara cite o pastila de Hidroxizin, dormiti linistita si se relaxeaza musculatura interna.
Din pacate Hidroxizinul nu se mai gaseste in tara nu se mai fabrica Calmogen-acesta era medicamentul.Eu mi l-am procurat din Italia se numeste ATARAX, e nevoie de reteta si costa in jur de 10 Euro o cutie.Este f bun si ma odihnesc bine si am forta pt a infrunta usturimile zilnice.
Si neparat regimul alcalin, fara nimic acid.
Apropo de medici specialisti in cistita: profesorul dr. Gheravelea de la Sf. Ion, dr. Belinski Catalin si echipa dinsului de la spitatul Dr.Gerota din Bucuresti.
0
22-03-2009, ora 03:41
irina-monica
Nu este medic/terapeut
irina-monica
buna,
eu am probleme cu E.Coli,
acum mi s-a prescris un tratament mai deosebit si nu stiu daca sa il fac sau nu,
daca cineva dintre voi a auzit sau a urmat un tratament cu instilatii, stimulari electromagnetice si injectare cu "botox " va rog povestiti despre asta -*
acest tratament mi a fost prescris de o clinica care mi se pare serioasa si foarte specializata pe probleme de urologie.


(*modificat de admin)
0
15-05-2009, ora 19:46
emilia11kor
Nu este medic/terapeut
emilia11kor
buna ziua!vin cu rugamintea de a-mi spune daca trebuie sa ma alarmez in urma rezultatului deurina primit. Densitate 1030 ph5 leucocite+, restul negativ.sediment:frecvente celule eppiteliale plate, relativ frecventa flora microbiana, 10/12 leucocite camp.analizelel de sange au iesit bin.mentionez ca urinez des, fara a avea usturimi.va multumesc., (am scris si la alta rubrica si nu am primit raspuns sunt foarte speriata)
0
21-05-2009, ora 00:02
felicia tomescu
Nu este medic/terapeut
felicia tomescu
Emilia, nu ai de ce sa te sperii. Este aproape bine, ai un Ph alcalin foarte, foarte bun (din alimentatie) doar ca exista o infectie microbiana, pe care trebuie s-o descoperi.Sa faci si o analiza a secretiei vaginale sa vezi ce microb este si sa faci tratament.Oricum nu este grav.Sa bei mult ceai, 1, 5 litri pe zi, din care se recomanda pt rinichi si infectii urinare mai ales ca densitatea de 1030 este cam mare, adica urina este concentata.
0
26-05-2009, ora 15:49
vezicarm
Nu este medic/terapeut
vezicarm
Doamna Felicia Tomescu, ma adresez dumneavoastra pentru ca ati dat o multime de sfaturi binevoitoare si foarte utile.Pentru acest lucru va multumesc si in numele celor care au apelat! Eu am ceva probleme cu vezica dar nu cred ca de natura celor exprimate de d.voastra, doar o cistita cronica - de ex. am avut un episod anul trecut - si spun anul trecut ca e mai aproape, dar am mai avut si in ceilalti ani- in octombrie, ceva mai dureros dar a trecu cu zanocin ( nu dupa ureche ci dupa analize ). Ce ma supara pe mine este ca se mai repeta, de ex, anul acesta dupa 8 luni de la episodul amintit am avut o mica indispozitie - nu f dureros. Pe o scara de la 1 la 10 ( 10 insemnand durere!!!!), as spune 4.Dar oricum neplacut. In fine cred ca voiam sa va intreb daca durerile d.voastra sunt atat de intense si de dese pentru ca inseamna ca eu sunt intr-un fel favorizata - daca se pot numi asa aceste jene care se tot repeta din diverse motive mai ales ca ma feresc tareeeeeeeeeee mult. Oricum poate imi mai impartasiti cate ceva. Va multumesc.
0
27-05-2009, ora 21:13
felicia tomescu
Nu este medic/terapeut
felicia tomescu
In IC nu sunt dureri, sau nu sunt de luat in seama, sunt arsuri si usturimi cumplite si senzatie continua de urinare.
Daca ceea ce ati avut a trecut cu Zanocid inseamna ca a fost o infectie urinara.Profilactic sa beti ceaiuri multe, sa luati cite un urinal (merisor ) pe zi si sa va spalati intim cu un gel cu Ph neutru, eu folosesc sapunul gel de Aloe vera pt ca are si actiune antibacteriana si antinflamatoare.De asemenea, grija sa nu raciti.
Mai jos am sa dau Regimul alcalin complet de care ma intreaba mai multe persoane, sper ca eliminid din alimentatie ceea ce este acid, Ph urinii se va modifica inspre alcalin (alcalin inseamna un Ph 7) si atunci se mai diminueaza si simptomele bolii vezicii.
Vegetale alcalinizante
Lucerna, Iarba de orz, Sfecla
Brocolli, Varza de toate felurile
Morcov, Conopida, Telina
Alge
Castravete, papadie
Vinata, Usturoi
Fasole verde, Pere verzi
Gulie
Laptuca, salata, Ciuperci, Ceapa, Pastirnac
Mazare, Ardei, Dovleac, Dovlecei, Ridichi, Spanac
Galbenele

Fructe, alimente alcalinizante:
Mar, caise, migdale, avocado, banane, mure, pepene de orice tip, cirese amare,
Castane, coacaze, curmale, smochine, lamiie,
Mei, tei, nectarine, piersici, pere, ananas, stafide, zmeura, rabarbar, capsuni,
Tofu fermentat
Ardei iute, curry, Sare, Gimbir
Otet de mere
Polen de albine
Suc de fructe proaspat
Suc de fructe verzi, lecitina granule
Apa minerala
Melasa
Culturi probiotice

Minerale alcalinizante:
Calciu pH 12; Cesiu pH14, Magneziu pH9, potasiu pH14, sodiu pH14

Legume, boabe acidifiante:
migdale, naut, cafea, cacao, fasole boabe, linte, soia, alune, nuci, porumb, masline, rosii,
orz boabe, tarite de ovaz, cinepa, stir, faina de griu

fructe acidifiante:
afine, stafide, prune, fructe glazurate, portocale, prune, fructe de padure; roscove, struguri, gref,

Dieta acidifianta:
unt, brinza, brinza procesata, inghetata, lapte, unt de arahidemacaroane, spaghete, piine, biscuiti, orez, secara, germeni de griu, prajituri din orez
zahar, ketcup, piper, mustar, sirop de porumb
tutunul

Proteine animale acidifiante:
sunca, carne de vaca, miel, raci, midii, scoici, organe, porc, iepure, sardine, somon, crap, stiuca, cod, merluciu
cirnati, mezeluri, creveti, curcan, vitel, caprioara

Grasimi acidifiante:
ulei de avocado, unt, ulei de trestie de zahar, ulei de masline, ulei de arahide, ulei de porumb, ulei de soia, ulei de floarea soarelui, ulei de in, de sofran. De susan, untura

bauturi acidifiante
sucuri imbuteliate, cafea, bere, alcool, spirtoase, vin, otet
coca cola are pH 2,
cafeua are pH4, berea are pH2.5

medicamente acidifiante:
aspirina, chimicale
0
27-05-2009, ora 21:19
felicia tomescu
Nu este medic/terapeut
felicia tomescu
Si inca ceva: dvs, aveti probleme din cauza unor infectii usoare, pe cind IC este cu totul altceva, boala nu se datoreaza infectiilor, ci este o deteriorare majora a mucoasei interne a vezicii, nu prea se cunosc cauzele, iar vindecare nu exista ci doar ameliorare si mentinere cit de cit a unei vieti normale, insa marea majoratate a pacientelor cu IC au o viata chinuita, ca sa nu spun mizerabila, e un cuvint urit, dar se cam potriveste..
0
28-05-2009, ora 08:21
vezicarm
Nu este medic/terapeut
vezicarm
Multumesc inca o data, sunteti de mare ajutor, dar regret ca aveti o experienta trista si va cred cand spuneti ca e un chin pentru ca si eu sufar cand am puseurile acestea cel puti o data pe an si tot nu scap de ele.Ma feresc cat pot de mult si chiar am grija sa nu se repete dar... nu e dupa cum vreau eu.Acum iau URINAL - una pe zi, beau cam 1, 5 l/zi apa plata si cate 2 cani de ceai de cozi de cirese dar m-ar interesa tare mult cum se reface ( daca se mai reface) mucoasa vezicala. Am facut analize de urina si mi-a iesit ph=7 dar ery=10; asta inseamna ca a fost putin nisip - zice medicul de familie( se poate si asa?). Va intreb si pe d-voastra, mi-as face si alte investigatii- poate cistoscopie, sau nu - ce ziceti? Eu am 53 de ani si o viata de birou destul de sedentara.
0
28-05-2009, ora 08:25
vezicarm
Nu este medic/terapeut
vezicarm
Si inca ceva: tot ce aveti in regimul dat la acidifiante inseamna ca nu trebuie sa le consumam ci numai cele alcalinizante???
0
28-05-2009, ora 22:58
felicia tomescu
Nu este medic/terapeut
felicia tomescu
Mucoasa vezicii se reface f greu in ani de tratament.
Aveti o lista intreaga pe forum, Cistoprotek, Fibrase (Elmiron), Aloe vera, zinc, Green filds..Glucozamina, MSN, condroitin...toate scumpe si din strainatete ca la noi nu exista nimic pt IC, nu este o boala codificata de Ministerul Sanatatii, nici concediu medical nu pot sa-mi iau pt IC, e nevoie de alt diagnostic...
Avem voie sa mincam NUMAI alimentele alcaline sau lamiie care din acid vireaza in alcalin.
Insa vad ca aveti un ph 7, excelent, este alcalin, deci alimentatia dvs este buna. Nu-i asa ca aveti colesterolul in limite bune? Pt ca un colesterol mare (cum il am eu) da si aciditate in urina, eu nu reusesc decit rar sa-mi ridic Ph-ul la 6.5.
Ce este f neplacut este ca intrind la menopauza, vezica se va usca si durerile si necazurile cu ea vor creste...
0
11-10-2009, ora 14:58
DrAgu
Nu este medic/terapeut
DrAgu
Eve, vindeca-ti Ureaplasma si vei scapa de toate problemele. Fa tratamentul corect si indelungat (s-a cronicizat si trece mai greu dar trece!!!) Trateaza-te, elimina sexul neprotejat pt o buna perioada si retesteaza-te la 3 saptamani de la antibiotic.
0
17-01-2010, ora 18:38
Maria E.M.
Nu este medic/terapeut
Maria E.M.
Buna ziua. Ma numesc Maria, am 47 ani si am fost diagnosticata cu cistita interstitiala. am citit cateva din informatiile pe care le-ati postat dvs pe internet si am inteles ca v-ati confruntat cu aceeasi problema. As dori sa imi spuneti mai multe despre tratamentele pe care le-ati urmat si care v-au ajutat sa va insanatositi.
Imi doresc foarte mult sa tinem legatura.
Va multumesc anticipat
0
19-01-2010, ora 11:48
DrAgu
Nu este medic/terapeut
DrAgu
OANALUSH, cum ti-ai rezolvat problema urinara. Vad ca n-ai mai trecut pe aici. Te-ai facut bine? Si eu am asa ceva de 6 luni si nu mai stiu ce sa fac, ce sa iau...
0
24-01-2010, ora 19:57
felicia tomescu
Nu este medic/terapeut
felicia tomescu
Pt MAria E.M. daca ai rabdare, citeste tot ce am scris despre cistita intersitiala, ce dieta si ce tratament am urmat.Eu sunt aproape ok, dupa 2 ani de chin si tratament, urmez cu sfintenie dieta alcalina(este mai sus), am grija sa nu-mi fie frig la picioare si beau zilnic Aloe vera si mult ceai.In afara de Cistoprotek nu mai iau nici un fel de medicament.
Nu spui daca urinezi noaptea si daca poti domi noaptea.Este f important sa te odihnesti noaptea pt ca ziua sa poti luptacu boala, sa nu fii epuizata.Daca nu poti dormi din cauza mersului la baie (eu nu am dormit 8 luni..) mergi si cere un somnifer. Doctorii habar nu au sa trateze boala noastra. O pastila de HIDROXIZIN te adoarme si ceea ce e important, relaxeaza musculatura interna si deci relaxeaza vezica urinara si nu mai ai senzatia de usturime si de mers la baie in timpul somnului. Face minuni, din clipa in care am putut dormi prima noapte deja 50% din necazul bolii s-a terminat.Din pacate nu se mai fabrica Hidroxiziunul in Rominia, era prea ieftin...s-a inlocuit cu Extraveralul dar nu are efect de relaxarea musculaturii interne, toate farmacistele imi ofereau Extraveral...Am gasit in Italia se numeste ATARAX.Am inteles ca se gaseste in Ungaria, Germania, Anglia...De undeva ti-l procuri tu.
Probabil ca iei Amitriptilina? Si asta adoarme, daca il tolerezi e Ok, nu mai trebuie sa cauti Hidroxizin, eu nu m-am impacat cu Amitr. de la 1/2 pastila de 20 mg dormeam 12 ore si cind ma sculam lesinam linga pat si nu aveam coordonarea membrelor, nu aveam cum sa merg la munca.Am renuntat la el.

Pt Dr.Agu- dadeai Evei, solutia :vindeca-ti Ureaplasma si vei scapa de toate problemele. Fa tratamentul corect si indelungat (s-a cronicizat si trece mai greu dar trece!!!) Trateaza-te, elimina sexul neprotejat pt o buna perioada si retesteaza-te la 3 saptamani de la antibiotic. Nu am comentat la momentul respectiv, am zis ca nu trebuie sa ma amestec, dar acum imi permit si eu un mic sfat: pe linga antibioticul (care ROADE mucoasa interna), sa beti 2-2, 5 l de ceai din plante special pt infectii urinare si rinichi.Si multa Aloe Vera.Cautati pe net proprietatile antimicrobiene, refacere celulara, intarirea sistemului imunitar (adica e buna pt orice). Ceaiul spala vezica si dilueaza concentratia de microbi.Asta este f important si este un amanunt pe care medicii nu-l spun, prescriu reteta si atit, in rest nu-i intereseaza!
Si eu m-am chinuit aproape un an cu o inf. urinara luata din spital si care nu ceda la antibiotice.Am facut ceea ce v-am scris mai sus, renuntitnd la antibioticele care mi-au distrus mucoasa vezicii.Sunt Ok, dar Aloe Vera 100 ml. si ceai 2 litri, beau zilnic.
Sanatate!
0
24-01-2010, ora 20:44
paula92
Nu este medic/terapeut
paula92
buna.d na felicia ma bucur sa aud ca ati reusit sa tineti boala la o oarecare distanta, acum luati numai un singur medicament CISTOPROTEK,.De unde il procurati ca eu nu am gasit nici un medic care sa ma trateze si sa ma scape de cosmarul asta imi dau antibiotice si cam atit Norocul meu e ca dupa 3 ani de suferinta eu nu am nici arsuri nici usturimi ci numai senzatia permanenta de a urina inclusiv noaptea si mai acuta incepind cu ora 5 dimineata pina pe la 10 din 5 in 5 min apoi mai rar la o jumatate de ora dar e cumplit fac piata intre 2 bude sunt un client fidel al toaletelor din oras si nu merg nicaieri acolo unde nu e buda nici la drum lung sa zicem de mai mult de o ora de mers pe jos sau cu masina Medicamentul e scump ?are reactii adverse?as vrea sa l incerc Va multumesc
0
02-02-2010, ora 11:09
felicia tomescu
Nu este medic/terapeut
felicia tomescu
De unde ati tras concluzia ca iau doar Cystoprotek? Dieta alcalina, Aloe Vera, green Fields, seara Atarax.Asta v-ar ajuta mai mult decit Cystoprotekul, pt ca relaxeaza musculatura vezicii si nu mai da senzatia de urinare continua, in plus dormiti f bine.
Cystoprotekul este fabricat de firma ALAVEN Pharmacautical CCL, MARIETA, GA 30067 USA, linkul este:www.cysto-protek se comanda pe net din SUA sau Canada, nu accepta comanda din Rominia.NU este un medicament este un supliment alimentar care contine: acid hialuronic, chondroitin, glucosamina, quercitina, rutina (asta nu se gaseste la noi), ulei din simburi de masline, soia, extract din fructe de mare, scioci, stridii, raci, ( deci un Omega3-6-9). Nu are reactii adverse, costa 33 $ fara taxele de posta, portia pe 2 luni. Exista la firma SECOM cu farmacie in Mihai Bravu un produs Glucosamine Chondroitin Hyaluronic Acid, altul Chitosan le puteti lua pe amindoua o perioada pina faceti rost de Cysto.
Nu am inteles totusi care este natura bolii dvs? Aveti infectii repetate? De ce luat antibiotice? Daca este infectie nu aveti IC.Si trebuie sa scapati de infectii. Daca insa analiza de urina iese curata si dr. va tot indoapa cu antibiotic fara sa aveti infectie, refuzati categoric sa mai luati antibiotic pt ca va ardeti mucoasa vezicii urianre definitiv.Si la mine a fost la fel, m-au indopat cu antibiotice fara sa am infectii urinare, apoi cind suparata m-am intors la medic si l-am intrebat de ce mi-a dat ani de zile antibiotice fara sa am nevoie si mi-am distrus mucoasa vezicii, dr. mi-a spus: DE CE LE_ATI INGHITIT DOAMNA?? Nu trebuia sa le luati, sunteti singura vinovata ca le-ati luat!.Mi-a venit rau cind am auzit...
0
24-02-2010, ora 11:17
vasilica stefanescu
Nu este medic/terapeut
vasilica stefanescu
Buna ziua tuturor,
Sufar si eu de acest cosmar numit cistita interstitiala Am vazut ca d-na Felicia spunea in decembrie 2008 ca ia de 8 luni Fibrase. As dori sa stiu daca acest tratament a avut vreun randament. Astept sa primesc si eu saptamana viitoare Fibrase si acum chiar ma intreb daca toata agitatia pentru a-l procura a meritat.Va multumesc pentru sfaturi si va doresc tuturor sanatate.
0
10-03-2010, ora 23:34
lovelyy
Nu este medic/terapeut
lovelyy
PENTRU DOAMN FELICI TOMESCU

V-am trimis un email si n-am primit nici un raspuns de la dvs., poate va intalnesc aici pe forum.
As avea nevoie de sfatuurile dvs., in primul rand am citit ca luati aloe vera, n-am inteles cat ar trebui sa iau pe zi, cat timp, si cand trebuie sa fac pauza.
Multumesc
0
19-10-2010, ora 13:17
alina-t
Nu este medic/terapeut
alina-t
Buna ziua d-na Felicia Tomescu. Numele meu este Alina, sunt din Bucuresti si as dori sa iau legatura cu Dvs pentru ca am probleme urinare destul de grave de cativa ani si as dori sa ma puneti in legatura cu doctorul Dvs urolog. Am nevoie de un urolog bun care sa stie sa identifice o cistita interstitiara si sa coreleze problemele mele de sanatate. In acest sens va dau o adresa de mail pe care sa putem lua legatura, pentru ca nu stiu cum altfel as putea proceda. Va multumesc mult. -*


(*modificat de administrator)
0
20-10-2010, ora 14:30
Maria E.M.
Nu este medic/terapeut
Maria E.M.
Sunt Mariam si au trecut 2 ani de zile de când incerc sa tratez CISTITA INTERSTITIALA, am facut INSTILATTI cu CYSTISTAT - 4 luni, am luat 6 luni CYSTOPROTEK (din SUA), au trecut 2 luni de cand iau un tratament de la CALIVITA, si nu mi-e mai bine deloc, nu mai stiu ce sa incerc, simt ca nu mai pot sa suport simptomele acestei boli. Pe langa asta sufar si de MIGRENE - de ani de zile - iau SUMATRIPTAN destul de des pentru durerile groaznice pe care le am, cu altceva nu-mi trece, la RMN s-au vazut niste puncte albe pe creier si nu stiu daca se poate face alceva pt migrene in afara de calmantele pe care le iau. Sufar si de constipatie, si toate astea la un loc ma termina in fiecare zi cate putin. Nu pot dormi noaptea decat 4-5 ore si ma trezesc mereu obosita, cu dureri de cap, sunt f nervoasa tot timpul si agitata, nu m vreau sa traiesc asa, vreau sa ma pot bucura de viata asta atat cat o sa fie.
Va rog sa ma ajutati daca puteti, orice informatie este binevenita si o sa-mi dea putere sa merg m departe. Poate exista ceva pentru calmarea simptomelor de arsura, usturime si disconfortul vezicii urinare, simt ca ma arde pe dinnauntru, in zona vezicii si nu mai pot, va rog!
0
28-10-2010, ora 16:46
davida andreea
Nu este medic/terapeut
davida andreea
pentru Maria E.M
stiu prin ce treci si eu sufar de cistita interstitiala de 5 ani., migrenele, constipatia, durerile vaginale fac parte ca sa spunem asa din simptomele acestei necrutatoare boli.Am inteles ca ai urmat nenumarate tratamente care
0
28-10-2010, ora 16:57
davida andreea
Nu este medic/terapeut
davida andreea
Pentru Maria,
reiau mesajul de mai sus, deci tratamente care nu te-au ajutat.Cel mai important lucru in CI ESTE DIETA.Inafara de dieta mai sunt si alte reguli care trebuie evitate cu sfintenie:nu te vopsi cu vopsea care contine peroxid incearca una naturala, nu folosi pasta de dinti cu efect de albire, ai grija la ce creme folosesti pe corp poti folosi uleiul de masline, fa dus nu baie, spalate intim numai cu apa calduta fara nimic altceva daca se poate de izvor apa de la chiuveta are clor, nu folosi anticonceptionale, nu folosi prezervativ cu spermicid.Ideea generala e ca orice poate sa-ti irite uretra cand folosesti produse de curatat poarta manusi.Ferestete de toate chimicalele, conservanti euri.Daca vrei sa vorbim mai multe -*.sanatate multa tuturor


(*modificat de administrator)
0
02-11-2010, ora 12:10
rika
Nu este medic/terapeut
rika
Buna ziua,

Daca are nevoie cineva pentru cistita interstitiala de Fibrase si Cystoprotek, pentru ca eu am terminat tratamentul si mi-au mai ramas cateva cutii: 5 Fibrase si un tub Cystoprotek dati-mi un semn!

Multumesc si multa sanatate!
0
02-11-2010, ora 15:19
davida andreea
Nu este medic/terapeut
davida andreea
pentru RIKA, cat a durat tratamentul cu fibrase?acum te simti bine?
0
02-11-2010, ora 16:39
rika
Nu este medic/terapeut
rika
Tratamentul cu Fibrase si Cystoprotek a durat un an de zile...pe langa acestea am baut gel de aloe vera, am facut sedinte de kinetoterapie si gimnastica medicala pentru intarirea muchilor pelvieni, am tinut si tin cat pot eu acea dieta de care scria si doamna Felicia mai sus.
Dat fiind faptul ca prima criza am facut-o la varsta de 15 ani si acum am 25, am urmat nenumarate tratamente, majoritatea neadecvate pentru ca nimeni nu mi-a pus diagnosticul de cistita interstitiala pana acum doi ani...Pot spune doar ca nu mai urinez cu sange, nu mai am usturimile pe care le aveam, ma pot controla daca trebuie sa merg la baie si nu am cum sa ajung in acel moment, dorm si eu cat de cat, adica daca pana acum ma trezeam in timpul somnului din ora in ora, uneori si la jumatate de ora acum fac o data maxim de doua ori...nu sunt refacuta complet nici nu as avea cum stiti si voi ca aceasta boala o putem duce pe pisioare toata viata, important este sa o putem tine sub control si sa mergem mai departe...eu cel putin la concluzia asta am ajuns!
0
02-11-2010, ora 19:54
davida andreea
Nu este medic/terapeut
davida andreea
Rika ma bucur mult ca te simti mai bine si mersi pentru raspuns
0
17-11-2010, ora 01:01
stratica
Nu este medic/terapeut
stratica
va rog frumos sa-mi spuneti daca a mai facut cineva tratament cu cististat, unde si cum se simte?

va multumesc si astept un raspuns daca ma poate ajuta cineva despre cistita interstitiala
Adaugă un comentariu / răspuns
118 comentarii 1 23 4 ÃŽnainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dacă ai cistită îți poÈ›i infecta partenerul sexual?
  • Tratarea cistitei - medicamente, remedii, sfaturi utile
  • Cistita în timpul sarcinii
  •