afectiune a genunchiului

24-10-2009
dannyh
Nu este medic/terapeut
dannyh
Am avut acum 3 ani un accident la picior, am fost la spital in Baia Mare si m-a diagnosticat cu ruptura de menisc.S-a intervenit chirurgical, si atunci s-a descoperit ca defapt nu era ruptura de menisc ci de o ruptura partiala a ligamentului incrucisat. Acum dupa 3 ani, au inceput sa apara din nou dureri la nivelul genunchiului, si cu o mica deformatie in partea lateral interioara ( parca e ceva ca si un os mic iesit in afara genunchiului, nu imi pot da seama). Am fost la Spitalul Militar in Cluj Napoca, eu fiind Cadru Militar, mi-a mai facut o radiografie, iar medicul radiolog spunand ca sunt "modificari incipiente de gonartroza". Am mers cu radiografia la medicul ortoped din acelasi spital, iar el m-a diagnosticat cu "ruptura de menisc intern", si trebuie operat.
Daca m-ati putea sfatui ce sa fac, nu stiu daca m-as opera din nou exact din aceiasi problema, la acelasi picior. Mi-e frica sa nu ma operez degeaba.
1 comentarii
0
24-10-2009, ora 18:20
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Stimate Domn,
Daca aveti indoieli asupra diagnosticului si tratamentului, aveti oricand oportunitatea sa cereti opinia altui ortoped.
Un menisc operat artroscopic se poate oricand rupe din nou, mai ales ca nu se indeparteaza tot meniscul cu ocazia unei operatii, ci doar portiunea rupta.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Adaugă un comentariu / răspuns

23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul