Agorafobie, anxietate iasi
Buna, imi pare rau ca trebuie sa deschid un subiect nou dar daca e cineva pe aici din Iasi cu anxietate si agorafobie, va rog contactati-ma pe privat sa mai schimbam 2 vorbe. O zi faina, va pup
1 comentarii
Psihoterapia se poate realiza foarte bine în cabinet dar la fel de practic şi chiar mai comod prin intermediul internetului, adică, ONLINE.
O abordare efcienta a tulburailor anxioase (anxietatea generalizata, atacurile de panica, agorafobia, fobia sociala sau fobiile specifice, nevroza obsesiv-compulsiva, ticurile, stresul posttraumatic, insomnia etc) o reprezinta si psihoterapia cognitiv-comportamentala.
Această formă de psihoterapie conţine tehnici de schimbare a stilului disfuncţional de gândire, generator de anxietate, timiditate, furie, depresie şi, în consecinţă, dificultăţi de integrare în viaţa personală şi profesională.
Succes!
Cabinet Psihoutil
O abordare efcienta a tulburailor anxioase (anxietatea generalizata, atacurile de panica, agorafobia, fobia sociala sau fobiile specifice, nevroza obsesiv-compulsiva, ticurile, stresul posttraumatic, insomnia etc) o reprezinta si psihoterapia cognitiv-comportamentala.
Această formă de psihoterapie conţine tehnici de schimbare a stilului disfuncţional de gândire, generator de anxietate, timiditate, furie, depresie şi, în consecinţă, dificultăţi de integrare în viaţa personală şi profesională.
Succes!
Cabinet Psihoutil
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6anxietate, atacuri de panica
- 2agorafobie!
- 9depresie, anxietate-help!
- 44Vindecarea anxietatii
- 6FSH 26 si ma confrunt cu stari anxioase. Ce pot face?
- 5Anxietate accentuata
- 9Care suferi de atac de panica sau anxitate ?
- 320Cum m-am vindecat de atacuri de panica, anxietate
- 9Anxietate depresie
- 5Anxietate si atacuri de panica
- 7Anxietate si atacuri de panica
- 4Anxietate generalizata, metode de tratament, usile marcate cu exit
- 5va rog din suflet sa ma ajutati cu sfaturi utile, ca sunt singur in straini si nu stiu incotro sa o
- 8Anxietate dupa consumul de marijuana?
- 3Insomnie, anxietate
- 23Seroxat
- 3Depresie si anxietate
- 31Anxietatea revine
- 9Atac de panica sau alceva ?
- 8Simptome ciudate: dureri abdominale și de stomac, borborisme, râgâieli
Mai multe informații despre: Anxietatea Agorafobia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: