Agorafobie, anxietate iasi
Buna, imi pare rau ca trebuie sa deschid un subiect nou dar daca e cineva pe aici din Iasi cu anxietate si agorafobie, va rog contactati-ma pe privat sa mai schimbam 2 vorbe. O zi faina, va pup
1 comentarii
Psihoterapia se poate realiza foarte bine în cabinet dar la fel de practic şi chiar mai comod prin intermediul internetului, adică, ONLINE.
O abordare efcienta a tulburailor anxioase (anxietatea generalizata, atacurile de panica, agorafobia, fobia sociala sau fobiile specifice, nevroza obsesiv-compulsiva, ticurile, stresul posttraumatic, insomnia etc) o reprezinta si psihoterapia cognitiv-comportamentala.
Această formă de psihoterapie conţine tehnici de schimbare a stilului disfuncţional de gândire, generator de anxietate, timiditate, furie, depresie şi, în consecinţă, dificultăţi de integrare în viaţa personală şi profesională.
Succes!
Cabinet Psihoutil
O abordare efcienta a tulburailor anxioase (anxietatea generalizata, atacurile de panica, agorafobia, fobia sociala sau fobiile specifice, nevroza obsesiv-compulsiva, ticurile, stresul posttraumatic, insomnia etc) o reprezinta si psihoterapia cognitiv-comportamentala.
Această formă de psihoterapie conţine tehnici de schimbare a stilului disfuncţional de gândire, generator de anxietate, timiditate, furie, depresie şi, în consecinţă, dificultăţi de integrare în viaţa personală şi profesională.
Succes!
Cabinet Psihoutil
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 51De 2 saptamani ia Xanax si nu se simte bine deloc
- 5O fi anxietate?
- 7nu inteleg ce se intampla cu mine???
- 5de cateva luni sufar de anxietate si de o luna am contractura a muschiului trapez
- 26Tulburare de adaptare; Depresie; Anxietate
- 14of, inima
- 4anxietate, depresie sau o boala?
- 10Tulburare anxios depresiva
- 5va rog din suflet sa ma ajutati cu sfaturi utile, ca sunt singur in straini si nu stiu incotro sa o
- 15Imi e fric sa nu fiu schizofrenic
- 3Rau extrem de miscare AJUTOR
- 44Grup Suport pentru Anxietate si Depresie
- 4Probleme cu respiratie
- 1Depresie
- 6durere musculara sau de oase..
- 3Am anxietate, am nevoie de ajutor in gasirea unui loc de munca
- 12Anxietatea revine?
- 8Anxietate sociala/atacuri de panica
- 12Palpitații, oboseala, leșin, colon iritabil, balonare, confuzie
- 8Nu mai pot. Am inceput cu palpitații și îmi tremura tot corpul, stare de neliniște și panică.
Mai multe informații despre: Anxietatea Agorafobia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: