AHCC ajuta impotriva HPV?
Buna ziua,
am LGSIL, HPV 58 si 11 si CIN 1 la biopsie; o sa merg la o alta colposcopie, eventul ERAD daca considera medicul; intre timp am tot citit despre AHCC - un supliment alimentar pe baza de ciuperci despre care se spune ca ajuta imunitatea si pe unii i a scapat de HPV; stiti ceva de el? este prescris de medici? ar putea ajuta la cresterea imunitatii si eventual eradicarea HPV? as vrea sa l iau dar inainte vreau sa stiu parerea unui medic. Multumesc,
am LGSIL, HPV 58 si 11 si CIN 1 la biopsie; o sa merg la o alta colposcopie, eventul ERAD daca considera medicul; intre timp am tot citit despre AHCC - un supliment alimentar pe baza de ciuperci despre care se spune ca ajuta imunitatea si pe unii i a scapat de HPV; stiti ceva de el? este prescris de medici? ar putea ajuta la cresterea imunitatii si eventual eradicarea HPV? as vrea sa l iau dar inainte vreau sa stiu parerea unui medic. Multumesc,
2 comentarii
Marketing, marketing, marketing ;-(
Pentru fiecare disperat exista cel putin 10 vinzatori de sperante cu cite 10 produse miraculoase.
Cautati AHCC pe Wikipedia numai, si va veti lamuri.
Cu stima,
Dr. Corneliu DOBRE
Pentru fiecare disperat exista cel putin 10 vinzatori de sperante cu cite 10 produse miraculoase.
Cautati AHCC pe Wikipedia numai, si va veti lamuri.
Cu stima,
Dr. Corneliu DOBRE
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 31hpv cu risc crescut oncogen-va rog sfaturi!
- 7Caut un medic - am HPV/candidoza bucala
- 3infectia HPV - o s-o am tot restul vietii si pot face cancer de col uterin?
- 3analizele de sange si depistarea anticorpilor HPV
- 6Condiloame. Este grav? Scap de acest virus? Prietenul meu ar trebui sa faca vreun test?
- 7HPV X
- 2infectie cu Hpv Help!!!
- 3Cat de grav este, mai ales daca ar fi HPV? Poate sa fie cancer?
- 8HPV se transmite?
- 3HPV - afectate 4 tulpini, dintre care 3 cu risc crescut oncogenic
- 17HPV
- 0Hpv, conizatie si vaccin
- 1HPV16
- 1HPV-ul se poate lua de pe vasul de toaleta?
- 0Cauza cancerului de col uterin
- 11Infectie cu hpv
- 3Urgenta!! Virusul HPV se vede la o lama obisnuita?
- 4Ce ii cauzeaza partenerei infectii urinare si nevoie deasa de urinare dupa sex?
Mai multe informații despre: infectia cu hpv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: