ajustare doza rivotril | Forumul Medical ROmedic

ajustare doza rivotril

33 comentarii 1 2
0
15-04-2015, ora 18:44
shangrila222
Nu este medic/terapeut
shangrila222
Eu am luat doar cate trei saptamani.Cate o pastila de 25 de mg.Si seara si Imovane.In general la.mine in trei, patru saptamani imi trece, cu medicamente ma simt mai bine.
0
15-04-2015, ora 19:12
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Regula generala este sa se ia 6 luni, apoi sa se scada gradat numai daca pacientul se simte perfect.
Parerea mea e sa mai luati o perioada, mai ales ca luati o doza f mica de ad.

Imovane luati exact cum vi l-a prescris medicul. Cititi prospect.
1
10-08-2017, ora 14:32
florins
Nu este medic/terapeut
florins
Eu am luat Rivotril timp de 8 ani pentru niste ameteli teribile. Am avut aceste ameteli insotite de stare de greata timp de 2 luni pana am ajuns la domnul doctor Petru Onaca, la clinica Biomedica, in Bucnresti. Tratamentul cu Rivotril (0.5 mg) mi-a fost recomandat de dansul, dupa ce in prealabil am incercat tot felul de medicamente antivertij, fara niciun succes. Dupa ce am inceput tratamentul cu Rivotril, ametelile au disparut chiar incepand de a 2-a zi. Intre timp, datorita faptului ca timp de 2 luni am experimentat aceste stari cumplite de ameteala cu greata am facut si o depresie pentru care m-am tratat timp de 3 ani. Dupa 3 ani am terminat cu antidepresivele dar din pacate am continuat cu Rivotrilul la care nu am putut renunta. De-a lungul timpului, am mai avut cateva tentative de a renunta la acest medicament, toate sortite esecului datorita starilor de sevraj peste care nu am putut trece. Acum 6 luni am fost din nou la dl. doctor Onaca, la Bucnresti pentru oprirea tratamentului cu Rivotril si mi-a prescris urmatorea schema:
1) Rivotril 0.25 mg o pastila la 2 zile timp de 10 zile apoi 1/2 pastila (0.125 mg) la 3 zile, timp de 6 zile. Stop Rivotril.
2) In acelasi timp (in zilele in care nu luam Rivotril) Neurotop 300 mg 1/2 capsula timp de 16 zile, apoi zilnic inca 60 de zile dupa care STOP
3) dupa cele 16 zile de Rivotril am luat Medazepam 10 mg 1/2 capsula la culcare, 1 data la 2 zile, timp de 30 de zile. STOP
Asta a fost schema de tratament pe care am urmat-o eu la recomandarea d-lui doctor Onaca si in urma careia nu am experimentat niciun simptom de sevraj. Va reamintesc ca asta s-a intamplat dupa 8 ani de tratament neintrerupt cu Rivotril. Nu va recomand insa sa urmati tratamentul prezentat de mine pentru ca Rivotrilul se recomanda in destul de multe afectiuni si banuiesc ca schema de tratament trebuie personalizata.
Ideea este ca se poate renunta la acest medicament fara sevraj. Mergeti cu toata increrea la doctorul pe care vi l-am recomandat sau cautati un alt neurolog bun si cu siguranta va va ajuta sa treceti peste. Eu de 3 luni am renuntat la orice pastila si sunt ok. Multa sanatate va doresc!
Adaugă un comentariu / răspuns
33 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul