Ajutati-ma - durere de cap ingrozitoare in special la ceafa
Buna ziua, De cateva saptamani am o durere de cap ingrozitoare in special la ceafa.Totul pleaca cu o intepatura in nas care duce spre urechi si se termina in zona cefei.Cand vreau sa ma aplec sa ridic ceva simt o presiune si o durere insuportabila la ceafa.Imi poate spune cineva ce ar putea fi?Sau la ce medic de specialitate as putea merge?
4 comentarii
Poate sa fie o spondiloza cervicala. Cautati un centru medical specializat in tratamentele pe coloana.
Dr Petre Muresan
Dr Petre Muresan
Va multumesc pentru raspuns, tin sa mentionez ca am fost diagnosticata cu spondiloza lombara si scolioza cervicala in urma cu 3 ani, am urmat un tratament care a constat in fizioterapie, kinetoterapie si magnetoterapie.In prezent nu am mai facut acest tratament pentru ca nu sunt in tara si m-ar interesa daca pot face o operatie ceva.Astept cu nerabdare un raspun.Va multumesc
De ce va bagati direct la operatie? Mai intai trebuie investigata coloana cervicala printr-un RMN si apoi se va lua o decizie.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Ma gândeam la operatie pentru ca durerile sunt insuportabile si oricat de multe exercitii as face nu au nici un efect.Va multumesc inca o data pentru raspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Migrene 4, 30 dimineata
- 0Cat se ia Molekin Imuno?
- 3Protocol donare sânge 2008
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
- 2Tratament pentru sedentarism
- 1Beta hcg- pot avea incredere?
- 0Lista analizelor de sange care trebuie sa se faca anual
- 2Rivotril de 0.5 mg pentru insomnie
- 1Transpir foarte mult si miros neplăcut aproape tot timpul
- 3Vibratii resimtite in corp