Ajutati-ma - durere de cap ingrozitoare in special la ceafa

02-04-2018
Danniell
Nu este medic/terapeut
Danniell
Buna ziua, De cateva saptamani am o durere de cap ingrozitoare in special la ceafa.Totul pleaca cu o intepatura in nas care duce spre urechi si se termina in zona cefei.Cand vreau sa ma aplec sa ridic ceva simt o presiune si o durere insuportabila la ceafa.Imi poate spune cineva ce ar putea fi?Sau la ce medic de specialitate as putea merge?
4 comentarii
1
03-04-2018, ora 16:57
Dr. Petre Muresan
Medicina generala, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Poate sa fie o spondiloza cervicala. Cautati un centru medical specializat in tratamentele pe coloana.

Dr Petre Muresan
0
04-04-2018, ora 19:37
Danniell
Nu este medic/terapeut
Danniell
Va multumesc pentru raspuns, tin sa mentionez ca am fost diagnosticata cu spondiloza lombara si scolioza cervicala in urma cu 3 ani, am urmat un tratament care a constat in fizioterapie, kinetoterapie si magnetoterapie.In prezent nu am mai facut acest tratament pentru ca nu sunt in tara si m-ar interesa daca pot face o operatie ceva.Astept cu nerabdare un raspun.Va multumesc
0
04-04-2018, ora 23:28
Dr. Petre Muresan
Medicina generala, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
De ce va bagati direct la operatie? Mai intai trebuie investigata coloana cervicala printr-un RMN si apoi se va lua o decizie.

dr Petre Muresan
0
05-04-2018, ora 03:29
Danniell
Nu este medic/terapeut
Danniell
Ma gândeam la operatie pentru ca durerile sunt insuportabile si oricat de multe exercitii as face nu au nici un efect.Va multumesc inca o data pentru raspuns
Adaugă un comentariu / răspuns