Ajutati-ma - menstruație cu dureri, cheaguri nu se mai oprește

19-02-2022
Marilena Ines
Nu este medic/terapeut
Marilena Ines
Pe 15 ianuarie am efectuat consult ginecologic de rutina, ecograf și Papanicolau.consultatia și ecografia ok, rezultatul testului, Hpv 56/59/66.pe 28 ianuarie a venit menstruația, însă a durat 2 zile jumătate cu scurgeri maronii, nu roșii. De pe 6 februarie menstruație cu dureri, cheaguri( cum e deobicei), însă nici până astăzi 19 februarie nu s-a mai oprit.cateva zile pătăm proteja slipul apoi nu mai făcea fata și sunt iar cu ob.pt problema cu hpv-ul tratamentul este Floral'aise 2 cp pe zi 10 zile, pe care îl iau sunt un a 5 zi și Colpofix spray următoarele 20 de zile, timp de 3 luni.medicul a spus că nu e de la Hpv aceasta sângerare, să iau tratamentul și să stau liniștită că repetam după 6 luni.nu știu ce să fac sa opresc sângerarea, peste 5 zile va trebui sa folosesc Colpofix și am văzut pe prospect că nu e indicat in menstruație.ma doare capul zilnic, mă simt slăbită, obosita de când sângerez.mentonez că la 10 ani am avut purpura trombocitopenica depista după o extracție dentara unde nu se mai oprea sângerarea.va rog ajutati-ma! Este hpv-ul, mă gândesc la ce e mai rău, acum 1 an am născut pt a doua oară cu a doua cezariana, iar înainte de sarcină am avut chisturi pe ovare care le-am eliminat cu karisa.va mulțumesc din suflet!
4 comentarii
0
20-02-2022, ora 00:06
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu este de la hpv dar exista o cauza. Mergeti la urgenta sa va faca niste investigatii si sa va dea tratament pentru stoparea sangerarii. Am avut si eu asa ceva si mi-au dat de la urgenta tratament. Sangerarea prelungita este o urgenta.
0
20-02-2022, ora 09:51
Marilena Ines
Nu este medic/terapeut
Marilena Ines
Mulțumesc! Mă interesez acum ce medic găsesc de gardă.
0
22-02-2022, ora 08:56
Marilena Ines
Nu este medic/terapeut
Marilena Ines
Am fost ieri la urgente pentru că medicul meu nu este in această săptămână.nu m-am lămurit de ce, ci doar clorocalcin cu vit K și că în 3 zile mi se va opri.la eco, endometrul subțire că după menstruație.insa azi dimineață m-am trezit cu dureri de ovare că la menstruație și ob-ul full.am făcut test de sarcina înainte de a merge la urgente și totuși mi s-a părut o a doua linie pala.nu știu ce să mai cred, nimeni nu mă lămurește, sângerez tot mai tare, au început și durerile și nu mai știu ce să fac, unde să mă duc și ce să iau.va rog din suflet părerea unui specialist.multumesc!!!
1
22-02-2022, ora 16:06
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna ziua. Luati tratamentul cu clorocalcin si vitamina K si se va opri. Asa am luat si eu si s-a oprit in cateva zile.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.