Anticoncepționale și menstruație prelungita help
Buna seara!
Am 16 ani și iau Belusha de o luna pentru dereglări ale ciclului. Am luat din prima zi, la program, dar am o menstruație abundenta și dureroasa. Din a 3 a zi am inceput sa iau Maleat(trebuia neapărat să merg la școală), insa, daca ieri părea că sângerarea s-a oprit, azi e a 7-a zi, iar fluxul pare din nou, mai abundent. Nu am dureri, greață sau altele. Mă gândesc că e de la anticoncepționale, fiind prima oară când iau... dar totuși..e normal? Un sfat ar ajuta enorm. Mulțumesc.
Am 16 ani și iau Belusha de o luna pentru dereglări ale ciclului. Am luat din prima zi, la program, dar am o menstruație abundenta și dureroasa. Din a 3 a zi am inceput sa iau Maleat(trebuia neapărat să merg la școală), insa, daca ieri părea că sângerarea s-a oprit, azi e a 7-a zi, iar fluxul pare din nou, mai abundent. Nu am dureri, greață sau altele. Mă gândesc că e de la anticoncepționale, fiind prima oară când iau... dar totuși..e normal? Un sfat ar ajuta enorm. Mulțumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5problema neobisnuita cu anticonceptionalele
- 3din cauza yasminului v-ati ingrasat?
- 4oare ce sa fac?
- 5anticonceptionalele si efectele lor
- 4chiuretaj si sangerare prelunginta
- 5ceva in neregula:.acum inca mai imi curge putin
- 4anticonceptionale yasmin
- 5inainte sa iau desorelle aveam greata de la marvelon 21 imediat ce luam pastila
- 6escapelle si reactii adverse dupa 5 zile
- 6Yasmine pentru ovare polichistice ingrasa??
- 5urina are un miros foarte urat si de culoare galbui.. sa fie tot de la anticonceptionale?
- 0Reactii adverse anticonceptionale
- 1menstra indelungata
- 5Boli favorizate de pilula
- 1anticonceptionale si contraceptia de urgenta
- 3Durere in zona inimii
- 0Tratament dostinex si duphaston
- 2Sangerarea continua la 13 zile de la inceputul menstruatiei
- 1Puțin ajutor va rog - menstruația a ajuns sa dureze pana la 15 zile
Mai multe informații despre: menstruatia prelungita efectele adverse ale anticonceptionalelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: