ajutati-ma sa merg mai departe!

26-01-2011
alejandra27
Nu este medic/terapeut
alejandra27
Cam de circa 11 luni ma aflu in Suedia si ma simt groaznic. Sufar de depresie si am fost internata aici in stockholm prin luna iulie 2010, Mi-au facut vreo 6 sedinte terapie ETC, dar mai mult m-au dat peste cap. Am impresia ca sunt in puscarie, aici fiind foarte liniste si lipsa oamenilor de pe strada. Intr-un cuvant nu m-am acomodat la viata de aici, nici cu gandul. Zi de zi plang, am ganduri foarte urate, pur si simplu sunt epuizata si fizic si psihic. Mi-am pierdut serviciul in Ro, stiu ca multi zic ca sunt tanara si sa stau linistita ca sunt altii care si-au pierdut casele, dar nu am forta necesara pt a face ceva. Sunt atat de tulburata incat am corpul incordat tot timpul, mi-au iesit fire albe, m-am schimbat la fata, sunt speriata la ce se poate intampla cu mine.Atacurile de panica incep cum deschid ochii, cred ca imi este frica si de persoana mea. Pur si simplu stau toata ziua in pat si ma gandesc, am mai mers la munca, dar nu ma ajuta, nu mai ma motiveaza nici macar banii.Acum iau trat. EFECTIN/ 2 dim., OXAZEPAM/ 1 dim sau 2 pe zi la nevoie, ROMEROM/ seara.Credeti ca voi putea sa mai fiu o persoana normala cu o viata normala? Ce sa fac sa am putere? nu pot sta in picioare, nu pot avea un dialog, mi se citeste crisparea pe fata. Am prins ura pe persoanele din jur. Am vb cu fam. si au zis sa merg acasa, si eu sunt de acord cu aceasta decizie. Dar ce fac sa imi revin, perioada asta pt mine este un cosmar din care nu mai ma trezesc...va rog din suflet sa imi raspundeti!
3 comentarii
0
26-01-2011, ora 17:50
Katyella
Nu este medic/terapeut
Katyella
In primul rand ar trebui sa stii ce anume te-a adus in starea asta
Apoi incearca sa te analizezi putin. De ce anume ti-e atat de frica? De necunoscut? Esti in Suedia, te poti urca in avion si in doua ore esti acasa. Incearca sa gandesti matur si obiectiv, altfel vei fi prizoniera propriei minti si a scenariilor pe care ti le creezi.
Gandeste-te ca si acasa trebuie sa muncesti ca sa te intretii.Alta optiune ar fi sa te pensionezi deja de boala...inainte de a-ti incepe viata???? Crezi ca merita? Eu zic ca nu. Lupta cu tine insuti, uita-te in jur si vezi ca nu exista motive sa iti fie atat de frica. Ce se poate intampla? Cu o moarte suntem datorie fiecare si altceva mai "rau" decat moartea.ce ar fi?
Eu zic ca o viata traita in depresie, cu medicamente si halate albe in jur.
Scutura-te de scame fato, ia-ti inima in dinti si lupta -te cu tine insati! Tututuror astora care ne consideram normali ne e frica cateodata dar mergem mai departe!
Succes
0
26-01-2011, ora 19:24
alejandra27
Nu este medic/terapeut
alejandra27
iti multumesc din suflet pt. raspuns
0
27-01-2011, ora 17:49
robymat
Nu este medic/terapeut
robymat
Daca te-ai imbolnavit de depresie de cand te-ai dus in suedia ar fi foarte bine sa te intorci acasa. cred ca ar fi cel mai intelept lucru pe care l-ai putea face.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul