Ajutati-ma va rog..vreau niste pareri

09-03-2019
Niculinaliliana
Nu este medic/terapeut
Niculinaliliana
Buna ziua, am 22 de ani si sunt impreuna cu iubitul meu de 3 ani..in ultimul an nu ne mai intelegem deloc..vreau sa ma ajutati sa inteleg daca eu gresesc . El uita mereu de aniversari, de lucrurile "importante"..am impresia ca nu suporta sa fie doar cu mine in acelasi loc, defiecare data trebuie sa mai fie cineva altfel se plictiseste..ma rog de el sa petreaca timp cu mine ( cu toate ca nu cred ca ar trebuii sa ma rog, ar trebuii sa fie din propia initiativa) , nu este alaturi de mine sub nicio forma..a devenit asa de toxic, atunci cand ne certam spune ca el nu are nicio vina niciodata da de inteles ca eu sunt de vina pt tot ..gresesc eu ca ma cert cu el pt ca imi doresc mai multa atentie de la el, pt ca imi doresc sa ma simt iubita..tin sa mentionez ca am ceva probleme cu depresia si axietatea..oare sunt eu ca si peraoana prea mult ? Cer eu prea mult? Sunt eu nebuna, visez cu ochii deschisi la povesti de dragoste? Sunt eu de vina ?..nu am cum sa va pun in cuvinte toata situatia..ideea este ca eu nu sunt multumita in relatia asta iar el nici macar nu vrea sa incerce sa se schimbe pt ca din punctul lui de vedere el nu are nicio vina..nu stiu ce sa fac... sa raman, sa lupt sperand ca se va schimba...sau poate ca merit sa gasesc pe cineva care sa ma faca sa ma simt speciala.si este atat de greu sa plec..
2 comentarii
0
10-03-2019, ora 20:26
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Numai din ceea ce relatezi tu nu-i suficient pentru a ne face o părere. Având în vedere că fiecare este construit altfel, modul de gândire și percepție sunt diferite, fiecare are propriile nevoi, propriile valori, și-a internalizat un anumit tipar, e nevoie să discutați între voi ce vă doriți de la relație și ce așteptări aveți unul de la celălalt. Dacă nu vă descurcați singuri, mergeți împreună la un terapeut de cuplu să înțelegeți unde greșiți fiecare, să-nvățați să comunicați între voi și să gestionați situațiile conflictuale.
0
11-03-2019, ora 19:48
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Dupa cum spune si colega, e dificil de exprimat vreo parere doar pe baza a ceea ce spui mai sus.
Daca iti doresti cu adevarat ca relatia sa mearga ai putea incerca terapia de cuplu

Dr Rares Ignat
Terapie de cuplu - Sexologie
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul