ajutatima cu un sfat va rog - ma inseala cu altele tot timpul se gandeste la altele

14-06-2010
bellamonika
Nu este medic/terapeut
bellamonika
ajutati-ma datimi un sfat urgent
sunt distrusa nu stiu ce sa fac sunt o mama singura fostul meu ma parasit gravida am facut copilul si am trecut prin multe fata mea are un anisor si este viata mea dar intre timp am cunoscut un barbat care ma acceptat cu copilul si am vazut in el barbatul perfect dar pe parcurs sau intamplat foarte multe ma inseala cu altele tot timpul se gandeste la altele si vrea sa fie cu ele dar zice ca pe mine nu ma lasa pentru ca ma iubeste si vrea sa il accept asa cum este cand se culca cu altele imi spune ca si cum nu sa intamplat nimik si pe deasupra eu sunt vinovata ca sa dus la altele este foarte gelos pe mine nu are incredere in mine vrea sa fiu accea femeie care nu stie decat casa, mancare si curatenie acum 2 zile mi a zis ca sa culcat cu o fata care lucreaza in club a platito sa o aiba si vroia sa o aduca la noi in chirie cand am aflat am simtit ca mor tremuram toata si nu am stiut decat sa ma imbrac sa imi iau fata si sa plec dar acum sunt o femeie ca si moarta plang sufar ma doare tot nu mananc nimik nu imi este foame simt ca am sa mor de durere nu imi vad viitorul fara el nu stiu ce sa fac ca sa pot merge mai departe sa il uit sa uit tot ce sa intamplat cum mi a spus ca si cum a fost ceva normal ca este barbat si ca nu poate sta fara femeie si asta pentru ca eu am fost la mama 2 sapt cu fetita nu stiu ce sa mai fac as vrea sa il iert dar ceva nu ma lasa ma gandesc numai cum a putut face asta daca ma iubeste asa cum spune el ajutati ma va rog datimi un sfat sunt distrusa nu imi vad viata fara el
mi a zis ca stau pt bani lui ca sa imi cresc copilu dar eu niciodata nu am avut in cap asa ceva ma jignit de foarte multe ori si lam iertat mereu imi spune ca daca il iubesc sa il accept asa cum este de multe ori cred ca este nebun ca are intradevar probleme serioase de aproape un an de cand sunt cu el numai certuri si discuti si jigniri dar eu tot il iubesc spuneti cum pot sa trec peste asta acum ma suna si imi spune ca sa ma intorc la el ca sufera ca lam lasat si ca ma iubeste sincer daca nu il iert o sa se casatoreasca cu alta numai ca lam lasat eu eu numai cand ma gandesc ca o sa fie alta femeie in locul meu sincer imi vine sa ma omor probabil o sa ziceti sa ma gandesc la copilul meu dar credetima ca numai ea mai imi da putere acum ca astef nu stiam ce se intampla cu mine sunt foarte jos de moral si nu stiu ce sa mai fac daca sa il iert sa ma intorc la el sau sa merg mai departe singura si cu timpul sa il uit dar nu sunt instare vreau sa fiu cu el il iubesc sincer stiu ca daca nu iau o decizie am sa sufar foarte mult ajutatima va rog
6 comentarii
0
15-06-2010, ora 00:23
lala2004
Nu este medic/terapeut
lala2004
Buna seara draga mea!
Am ramas surprinsa cind am citit ca te inseala si tu il consideri barbatul vietii tale.Daca il ierti acum toata viata o sa faca ceea ce stie el mai bine...cum sa-ti doresti sa mori...si copilasul ?? Eu cred ca pt. copil tb. sa mergi mai departe fara acest barbat care nu-ti ofera altceva decit durere si suferinta si sa speri ca in viitor o sa apara in calea ta o pers. care sa-ti ofere siguranta, dragoste, tandrete si o viata frumoasa.Dupa parerea mea, esti o fata tinara care are toata viata inainte...nu tb. nimic fortat...toate la timpul lor...Te pup si te rog sa gindesti pozitiv.
0
03-07-2010, ora 16:35
erik_erik891
Nu este medic/terapeut
erik_erik891
BUNA DRAGA! Imi rade sufletul in mine cand vad in ce hal ai ajuns.Te-a dus dumnezeu sa suferi exact cum am suferit si eu.La ce te plangi acum cand tu mi-ai facut mie exact aceleasi lucruri de care te plangi acum? Ai ajuns o distrusa si o ratata pentru ca acum ultima speranta a ta este copilul ca sa poti obtine ceva dupa urma lui din mila.Rde sufletul in mine cand te vad ca cersesti mila si sfaturi de la altii pentru ceea ce mi-ai facut tu mie acum platesti si inca cat!!!!!!!!!O meriti si o meriti din plin.Nu te mai plange ca iti aduce femei peste tine in casa ca la fel ai facut si tu, ai venit peste mine in casa.Cine citeste te crede pe cuvant ceea ce spui, dar nu stiu ce fel de poama esti.Esti o panarama si o ratata. ce te poti astepta de la una care are copil din flori, e normal sa fii disperata ca nu ai ce ce-ti creste copilul si are foarte mare dreptate cand te jigneste si iti striga tot ceea ce iti striga.Si inca ceva te-ai facut destul de ras.las-o mai moale ca nu reusesti distrusoooooooooooooooooooo
0
14-07-2010, ora 22:23
lala2004
Nu este medic/terapeut
lala2004
Erik_erik891, cine esti si cum iti permiti sa postezi asemenea mesaj??

Bellamonika, lasa-l si fugi cit mai departe de el...nu te merita! Nu da importanta mesajului de mai sus, nu este adevarat ca te-ai facut de ris.Erik sau Erika de fapt tu te-ai facut de ris.
0
15-07-2010, ora 09:57
erik_erik891
Nu este medic/terapeut
erik_erik891
doamneeeeeee.cu ce m-am facut draga mea de ras? ca i-am spus lui bellamonika cine este cu adevarat? asta ca sa tina minte ca roata si patrata de ar fii tot se intoarce.asa a patit si ea, nu e nimeni de vina.poate acum cand trece prin ceea ce trece, isi da seama cum e sa suferi, sa nu mai adreseze injurii si sa nu mai vorbeasca urat si sa fie intr-adevar responsabila de faptele ei.crede ca daca a facut ceea ce a facut ii este bine????? sufera si inca cat.si da.ma bucuraaaaaaaaaaaaaa te deranjeaza????
0
15-07-2010, ora 12:41
erik_erik891
Nu este medic/terapeut
erik_erik891
asta este pentru tot ceea ce mi-a facut ea mie.sa nu se mai dea sfanta ca nu e.oricum eu sunt foarte bine acum.mai rau de ea.nu eu plang si nu eu sufar cu copil cu tot.poate daca stia sa se poarte merita putina compasiune din partea mea dar pentru ce??????si inca ceva imi permit sa vorbesc asa pentru ca am tot dreptul.sau cel putin am avut.sa se spele cu el pe cap.isi merita soarta.
0
26-07-2010, ora 12:34
lala2004
Nu este medic/terapeut
lala2004
poate si tu ti-ai meritat-o erik_erik891...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul