Ajutatima va rog. Noi ne masuram din priviri doar atat. Ce se intampla?

03-03-2019
Lilyca1
Nu este medic/terapeut
Lilyca1
Un barbat a fost odata in curte la mine si mia facut cu ochiul dar de-atunci nu am mai tinut legatura cu el.Dar am trecut odata pe langa el si nu iam dat buna ziua si adoua oara nici el nu a mai zis nimic.Acum am mai trecut odata pe langa el si sa oprit pe loc sa se hodigneasca si eu nu i-am mai zis iara buna ziua dar se uita dupa mine. Noi ne masuram din priviri doar atat.Ce se intampla?
2 comentarii
1
04-03-2019, ora 15:55
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Practic ne cereți să ghicim. De ce-a fost în curte? A venit să vă vadă sau a avut treabă cu cineva? E un necunoscut, sau îl cunoașteți bine? Poate v-a făcut cu ochiul în semn de salut, sau ați interpretat dvs. că v-a făcut cu ochiul.
Dacă vă cunoașteți, încercați să-l abordați, poate e timid. Când ați trecut pe lângă el îl puteați saluta și-atunci găseați un prilej de comunicare. Întrebați-vă de ce n-ați făcut-o. Ați avut un motiv anume? Pentru că a saluta pe cineva e un semn de politețe.
0
09-03-2019, ora 17:43
Lilyca1
Nu este medic/terapeut
Lilyca1
Ce inseamna cand un barbat iti zice ca ii esti draga ca apoi sa faca gestul ok?Nu me-am cunoscut de mult timp.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul