Ajutor! Credeți ca ar fi posibil sa fiu însărcinată?

Bună! As avea o întrebare. Am fost pe ciclu din 7-14 august, iar după aceea am făcut-o cu prietenul meu (neprotejat), de mai multe ori. Iar săptămâna trecută am avut ceva ciuperca sau infecție, mi-am luat o crema de la farmacie și după mi-a trecut. Iar în data de 4-5 trebuia sa îmi vina ciclul și încă nu mi-a venit. Pen ultima data când am făcut-o s-a terminat gen mai pe spate iar după cu același șervețel mai stres din zona anusului pana în partea cealaltă. Credeți ca ar fi posibil sa fi pătruns sperma în vagin? Și sa fiu însărcinată? Sau care ar fi cauza întârzierii ciclului.
Precizez ca mai fumez uneori, dar nu regulat. Poate întârzia și din aceasta cauza?
Precizez ca mai fumez uneori, dar nu regulat. Poate întârzia și din aceasta cauza?
4 comentarii

Buna ziua,
Cam ce crezi ca se va intampla daca vei face sex neprotejat?
Mergi la un control ginecologic si vei afla se ce intampla. Internetul nu tine loc de test de sarcina sau de infectii.
Educatia sexuala (e valabil si pentru partener ca se pare ca nici el nu are habar) te poate ajuta sa nu ajungi in astfel de situatii sau chiar mai rau. Educatie sexuală facuta din surse specializate, profesioniste, verificate.
Si inca ceva, treaba pe care ar trebui sa o stie orice fata/femeie: se sterge INTOTDEAUNA de la vagin spre anus, niciodată invers, caci exista risc mare de infectie!
Cam ce crezi ca se va intampla daca vei face sex neprotejat?
Mergi la un control ginecologic si vei afla se ce intampla. Internetul nu tine loc de test de sarcina sau de infectii.
Educatia sexuala (e valabil si pentru partener ca se pare ca nici el nu are habar) te poate ajuta sa nu ajungi in astfel de situatii sau chiar mai rau. Educatie sexuală facuta din surse specializate, profesioniste, verificate.
Si inca ceva, treaba pe care ar trebui sa o stie orice fata/femeie: se sterge INTOTDEAUNA de la vagin spre anus, niciodată invers, caci exista risc mare de infectie!

Important e sa vedeți când a i fost la ovulație și dacă contactul sa produs în aceea periiada

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3intarzierea menstruatiei si postinor
- 4intarzierea menstruatiei
- 20Intarziere menstruatie
- 3De ce imi intarzie menstruatia?
- 4Capsula de slabit intarzie menstruatia?
- 7ciclu menstrual neregulat, vine dupa 30 zile
- 3Sarcina..sau tratamente care intarzie menstruatia?
- 0Intarzie ciclu. Poate fi o posibila sarcina?
- 1Pot fi insarcinata ?
- 3Ciclul menstrual intarziat
- 0dismenoree si sindrom premenstrual
- 0Testul zice nu, dar menstruatia întârzie?
- 1Menstruatie intarziata
- 1Sarcina sau alta afecțiune
- 1Întârziere ciclu
- 1Sarcină? Am întârziere 2 zile
- 0Întârzierea menstruației după anticoncepționale
- 0Menstruatie
- 1Întârziere menstruație
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: