Ajutor.. E vreo sansa de a ramane insarcinata? Mentionez ca sunt virgina.

05-03-2019
helphelpme
Nu este medic/terapeut
helphelpme
Buna seara.Va scriu din noi.Acum doua saptamani
m am jucat cu iubitul meu, insa nu a introdus penisul in vagin.La sfarsit a ejaculat pe fundul meu, apoi m-a sters cu un tricou si apoi s a sters si el.Cred ca din greseala a atins in jurul vaginului maxim o secunda-doua.E vreo sansa de a ramane insarcinata?Mentionez ca sunt virgina.Acum o saptamana mi a aparut o candidoza vaginala si am citit ca aceasta apare in timpul sarcinii.Sunt foarte panicata, va rog ajutati ma...
1 comentarii
0
05-03-2019, ora 22:15
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna seara

Daca scrii aici de fiecare cand te joci cu prietenul inseamna ca este ceva neinregula. Iar asta are stransa legatura cu educatia sexuala, respectiv cu lipsa ei.

In ceea ce priveste sarcina, cine crezi ca poate evalua ce s-a intamplat? Cum ar putea cineva de pe internet daca esti insarcinata sau nu. Si daca ar spune nu dar esti, ce s-ar intampla?
Internetul nu tine loc de test de sarcina!

Este important sa intelegi cateva lucruri de baza legate de sarcina: conditia obligatorie ca o sarcina sa se produca este ca sperma si respectiv lichidul acela care iese din penis atunci cand barbatul se excita (care de cele mai multe ori contine spermatozoizi) sa ajunga la intrarea sau in interiorul vaginului, indiferent daca esti virgina sau nu.

Cum binestim sarcina se produce datorita unui singur spermatozoid, rarisim doi. Ceea ce inseamna ca este de ajuns un "pestisor" pentru a se produce o sarcina. Care dintre pestisori? Nimeni nu stie, ca nu sunt numerotati.

2. Nu stiu ce citesti si din ce surse. Recomand intotdeauna surse autorizate, profesioniste, sustinute de specialisti in domeniu medical.
3. Sarcina se poate depista prin teste de sarcina sau prin control ginecologic la cam 3-4 saptamani de la data fecundarii.

In ceea ce priveste candidoza vaginala cea mai buna solutie este sa ajungi la medicul ginecolog care sa vada despre ce este vorba. Ea poate aparea din multe cauze, fara legatura cu sarcina.

Atentie! Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •