ajutor kind ating obiecte din metal sau chiar mina cuiva ma bate curentul

15-12-2009
golla
Nu este medic/terapeut
golla
buna ziua, am o mica problemuta..de ceva timp kind ating obiecte din metal sau chiar mina cuiva ma bate curentul, si nu inteleg din ce cauza.daca poate cineva sa ma ajute cu un raspuns.merci mult.
1 comentarii
0
15-12-2009, ora 15:38
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
La aceasta intrebare nu poate sa-ti raspunda nimeni cu exactitate.
Se intampla acest lucru la anumiti oameni dar numai intr-o anumita perioda de timp dupa care dispare. Si eu mi-am pus aceeasi intrebare exact ieri cand mi-am aminitt ca acelasi fenomen mi s-a intamaplat si mie in luna mai- iunie pentru cateva saptamani dupa care a disparut tot asa de brusc cum a aparut.
Acest lucru are bineinteles de a face cu incarcarea electrostatica a corpului, dar de ce acest lucru apare si dispare nu stie nimeni. Este inca un mister pentru cunoasterea omeneasca.
In homeopatie se stie ca poate fi vindecat cu ajutorul unui remediu facut din aluminiu, asa
ca s-ar putea ca prin consumul des alimente si bauturi care contin mult aluminiun (produse din ambalahe de carton aluminizate, gatitul in tigai de alumniun etc) descarfacea sau incarcarea electrostatica a corpului sa fie dereglata ducand la astfel de descarcari abrupte la contacut cu materiale aflat la alt potential electric.
Adaugă un comentariu / răspuns