Ajutor! S-a rupt prezervativul!

25-02-2016
Marjolie
Nu este medic/terapeut
Marjolie
Pe data de 23 am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu, si peste vreo 20-30 de minute s-a rupt prezervativul. Mentionez ca el nu a ejaculat nici inainte de acest contact nici in timpul acestuia, si in general el foarte greu ejaculeaza ( nici peste 2 ore). Dupa ce s-a rupt prezervatvul nu am mai continuat. Astazi am observat ca mi-a iesit o bucata foarte foarte mica de prezervativ din vagin. Apropo, pe 22 mi s-a terminat ovulatia. Este posibil sa raman insarcinata ?
1 comentarii
0
26-02-2016, ora 08:36
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Sansele sunt minime. Nu uitati totusi ca, in timpul excitarii prin penis curge un lichid care contine spermatozoizi, si daca ajunge in vagin poate duce la sarcina. In cazul de fata insa riscul este minim. Este insa ceva neinregula cu actul sexual si ejacularea intarziata a partenerului. Prezervativul se rupe in urmatoarele situatii: montare gresita, lipsa lubrifierii in timpul actului sexual (a vaginului) si combinarea cu substante incompatibile (creme, uleiuri etc.). Un act sexual prelungit, datorita ejacularii intarziate de exemplu, duce la disparitia lubrifierii si...ruperea prezervativului.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici