Ajutor! S-a rupt prezervativul!

Pe data de 23 am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu, si peste vreo 20-30 de minute s-a rupt prezervativul. Mentionez ca el nu a ejaculat nici inainte de acest contact nici in timpul acestuia, si in general el foarte greu ejaculeaza ( nici peste 2 ore). Dupa ce s-a rupt prezervatvul nu am mai continuat. Astazi am observat ca mi-a iesit o bucata foarte foarte mica de prezervativ din vagin. Apropo, pe 22 mi s-a terminat ovulatia. Este posibil sa raman insarcinata ?
1 comentarii

Sansele sunt minime. Nu uitati totusi ca, in timpul excitarii prin penis curge un lichid care contine spermatozoizi, si daca ajunge in vagin poate duce la sarcina. In cazul de fata insa riscul este minim. Este insa ceva neinregula cu actul sexual si ejacularea intarziata a partenerului. Prezervativul se rupe in urmatoarele situatii: montare gresita, lipsa lubrifierii in timpul actului sexual (a vaginului) si combinarea cu substante incompatibile (creme, uleiuri etc.). Un act sexual prelungit, datorita ejacularii intarziate de exemplu, duce la disparitia lubrifierii si...ruperea prezervativului.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Ce m-ati sfatui sa fac?
- 5prezervativul s-a rupt... oare sunt insarcinata?
- 4prezevativ rupt, menstruatie intarziata... e insarcinata?
- 3Sunt cam speriata: prezervativul s-a rupt
- 4am si eu o mare problema - s-a rupt prezevativul
- 8Am luat escapelle si un antibiotic
- 6Urgent.. sunt sanse sa raman insarcinata?
- 5Prezervativ rupt-ejaculare-postinor2
- 9Prezervativ rupt in timpul actului sexual
- 12Posibil sarcina nedorita
- 4pot ramane insarcinata in prima zi de menstruatie daca prezervativul s-a rupt?
- 0S-a rupt prezervativul.
- 1Sunt insarcinata?
- 1Prezervativ rupt in timpul actului sexual! Rog raspuns!
- 0mi-a întârziat ciclu ce e de făcut?
- 4Ajutati-ma: yasmin si antibiotic
- 0Ajutati-ma: prezervativ rupt
- 1Oare sunt gravidă?
- 0Prezervativ rupt + pastila de a doua zi după ovulatie
- 1Posibila sarcina ?
Mai multe informații despre: prezervativul rupt