ajutor - transmitere chlamydia trachomatis

21-05-2007
elenac
Nu este medic/terapeut
elenac
Am nevoie de ajutor!!

Iata care este situatia:
am o relatie de aproape 7 ani iar partenerul meu este singurul cu care am avut relatii sexuale.
Atat eu, cat si el am fost la control si am aflat ca avem Chlamydia Trachomatis.
Eu stiu ca nu l-am inselat. La randul lui, el spune ca nu m-a inselat. Ba chiar mai mult, am observat ca uneori ma priveste suspicios si ma banuieste ca l0as fi inselat.

Intrebare: se poate lua chlamydia si pe alta cale??

multumesc mult!!
2 comentarii
0
22-05-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
In principiu, tipul de Chlamidia cu transmitere sexuala nu se poate "lua" dacat prin contact sexual. Exista tulpini de Chlamidia care provoaca alte afectiuni si se transmit pe alte cai. In ceea ce priveste controlul efectuat, acesta a aratat ca la un moment dat ati luat contact cu aceasta Chlamidia, fapt ce a determinat elaborarea de catre organism a anticorpilor specifici, pusi in evidenta de testul efectuat.
0
20-12-2008, ora 13:14
christine_2827
Nu este medic/terapeut
christine_2827
christine_2827.Eu m am tratat de multe ori de candida, tricomonas dar nu a avut nici un rezultat, aveam dureri f mari si ma umflam.Am fost la un medic in C.ta si dupa un control mi a spus ca aveam foarte multe chisturi, ovarul drept 37/37mm si cel st 26/20 si tricomonas.Bineinteles ca am facut si Papanicolau.Am facut tratament si m am dus inapoi la control.Mi s a spus ca nu mai am nimic dar pe mine ma doare tot timpul mai ales in partea dr si tot mai am scurgeri.Nu stia dr de ce ma doare pt ca nu mi gasea nimic si mi a dat sa mi fac analize pt chlamydia trachomatis dar nu le am facut pt ca erau prea scumpe, cam 3 mil.Ce sfat imi puteti da?Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns