Ajutor urgent - m-am lovit cu capul într-o cracă de pom
Dacă m-am lovit cu capul într-o cracă de pom, în creștetul capului.Nu am căzut, pur și simplu ma uitam în telefon și am intrat cu creștetul într-o creaca. Nu se vede umflat, sau urme ceva. Credeți că impactul poate fi mare la asa ceva? Pot da in hemoragie cerebrala?am 20 de ani. Menționez ca nu mi-am pierdut cunoștința, nu am văzut in ceata, nu am amețit, nu am vărsat, s-a întâmplat acum 6 ore. Mulțumesc!
3 comentarii
Da asata-i o atentionare ptr viitor, atunci cind mergi nu te uiti in telefon. Tinere cu capul in "telefon " nu cred ca te-ai lovit atit de tare ca sa faci un hematom cerebral, mai ales ca nu ai avut si alte simtome de care amintesti, stai linistit dar cu privirea in fata si te opresti cind tie dor de telefon.
Dar de ce pui trei solicitari, acum vad , asta-i disperare la tine.
Dar de ce pui trei solicitari, acum vad , asta-i disperare la tine.
Era o creanga și mergeam încet, acum nu știu, nu am vomitat, nu am avut pierdere de cunoștință, nu am leșinat. Doar durere la locul acela pentru ca e de la anxietate, asa am mereu niște simptome false când cred ca am ceva
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Lovitura la cap
- 0Lovitura la cap
- 1Lovitura la cap
- 5Lovitura la cap!
- 2de ce ar trebui sa imi fac griji sau ce ar trebui sa fac
- 1lovitura cap acum 8 zile
- 1lovitura cap
- 0Se poate cumva sa fii lovit in asa fel incat sa nu mai poti gandi?
- 0Lovitura la cap
- 0Lovit la cap prin cadere de la acelasi nivel
- 0Diplopie la ochiul drept
- 3Brate amortite
- 0Mam lovit la cap
- 0Lovitura la cap
- 1Durere in zona unde mi am spart capul
- 1Ajutor, lovitura cap+interpretare CT!
- 2Lovitura puternica la cap (urgenta medicala)
- 4Ajutor urgent! pot da într-un hematom cranian?
- 1Lovitura cap - greata, vărsături și nu pot sa ma ridic din pat din cauza amețelii
- 1Cand eram mic am cazut, mi-am spart capul, acum cu ochiul drept vad mai slab
Mai multe informații despre: lovitura la cap
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: